HiFi Klubben

Gå til indhold
Lokale tilbud Gør et kup på udstillingsmodeller, udgåede produkter og overskudslager fra alle vores butikker. Læs mere

Holbæk

Åbningstider

søndag05. aprLukket
mandag06. apr10:00 - 17:30
tirsdag07. apr10:00 - 17:30
onsdag08. apr10:00 - 17:30
torsdag09. aprLukket
fredag10. aprLukket
lørdag11. apr10:00 - 14:00

Kontakt os

Telefon:70 80 90 24
E-mail:[email protected]

Her finder du os

Nygade 12
4300 Holbæk

Kort

HiFi Klubben Holbæk byder velkommen i en butik, hvor optimal lyd- og billedkvalitet er i højsæde.

Vi lægger stor vægt på ærlig og kompetent vejledning. Vi er nemlig overbeviste om, at god service og gode kunderelationer er den direkte vej til, at vores mission kan lykkes: Vores kunder skal have den bedste lyd og det bedste billede til markedets bedste priser!

Gode faciliteter 
I den ene ende af butikken har vi vores stereo-afdeling, og to surroundsound-lokaler. I det ene surroundsound-lokale kan vi vise dig, hvordan du får en super hjemmebio-oplevelse med en projektor. I det andet lokale har vi opstillet forskellige højttaler/forstærkerløsninger, så vi kan sammensætte et system der netop passer til dit behov.

Fladskærme 
Dette er en hel verden for sig selv – og en jungle for mange mennesker. Men i HiFi Klubben er vi ikke til røverhistorier. Hvis du spørger os, fortæller vi dig sandheden. Seriøs vejledning er en selvfølge hos os.

Vi har makedets bedste produkter - højttalere, fladskærms-tv, stereosystemer, surroundsound-systemer, streaming-produkter og meget mere – og vi står altid klar, til at lave en god og grundig demostration for dig, så du kan træffe det helt rigtige valg.

Vi ses i HiFi Klubben Holbæk!