Gå til indhold

HiFi Klubben
København Amager


Kontakt

AdresseAmagerbrogade 161, 2300 København S
ParkeringButikken ligger på hjørnet af Amagerbrogade og Højdevej. På Højdevej findes der mange parkeringspladser, og det er gratis at parkere.
E-mail[email protected]
Telefon70 80 90 42

Åbningstider

 • Tirsdag den 28. juni
  10:00 - 17:30
 • Onsdag den 29. juni
  10:00 - 17:30
 • Torsdag den 30. juni
  10:00 - 17:30
 • Fredag den 01. juli
  10:00 - 18:00
 • Lørdag den 02. juli
  10:00 - 14:00
 • Søndag den 03. juli
  Lukket
 • Mandag den 04. juli
  10:00 - 17:30

Om butikken

HiFi Klubben Amager er en hyggelig butik med god atmosfære, hvor vi står klar til at hjælpe alle vores kunder med stort og småt!

Vi har et stort udvalg af gode stereo-løsninger, hvor musikken virkelig får lov til at leve og formidler det nærvær, der er i et velproduceret musiknummer. Og dette uanset om din lydkilde streames over netværket, kommer fra en CD eller fra en LP. Vi har anlægget til dig, der ligger vægt på de klassiske dyder som solide forstærkere, pladespillere og velspillende højttalere – men vi har sandelig også mange gode valgmuligheder for dig, der hellere vil gå efter noget ”småt men godt”, som fx kan streame musikken fra din smartphone eller fra en online streamingtjeneste.

amager-fasade-600.jpg

Vi har også et godt udvalg af kompakte all-in-one højttalere til det mindre rum, hvor man ønsker en enklere men stadig velspillende lydløsning. Nogle af de mindre all-in-one højttalere kan til og med køre på batteri, så du kan tage dem med dig overalt.

Elsker du at se en god film har vi lyden, der gør filmen endnu bedre! En god hjemmebiograf er en fantastisk investering for hele familien, uanset om det er til fartfyldte actionfilm, intense dramaer eller eventyrlige Disney-film. Det giver desuden en medrivende dimension til dine Playstation eller Xbox-spil! Vi har løsninger i mange forskellige prisklasser, og det behøver altså ikke koste en herregård at skaffe sig et godt underholdnings-system til familien, som man kan have glæde af i mange år.

Mangler du et godt TV til dit nye lydsystem, kan vi også hjælpe med det! Vores indkøbere har plukket nogle af de bedste fjernsyn på markedet, du kan få for dine penge. Hos os handler dit TV-køb ikke om lange lister af tekniske specifikationer og ligegyldige reklameord, men om fokus på det egentlige – nemlig billedkvaliteten og funktioner, der giver dig nogle reelle fordele, du rent faktisk har lyst til at bruge.

Velkommen ind til os! Der er kaffe på kanden, musik i højttalerne, film i biografen og nu venter vi bare på dig!

Lokale tilbud