Gå til indhold

Lyngby

Åbningstider

lørdag17. mar10:00 - 15:00
søndag18. marLukket
mandag19. mar10:00 - 17:30
tirsdag20. mar10:00 - 17:30
onsdag21. mar10:00 - 17:30
torsdag22. mar10:00 - 17:30
fredag23. mar10:00 - 18:00

Kontakt os

Telefon: 70 80 90 37
E-mail: 2800@hifiklubben.dk

Her finder du os

Lyngby Hovedgade 40
2800 Lyngby

Kort

Velkommen til Hi-Fi Klubben i Lyngby!

Hos os sætter vi den gode service i højsædet, og er altid klar til at hjælpe dig hvad enten det drejer sig om et par nye højttalere, TV, streaming eller noget helt fjerde.Med vores brede produktsortiment har vi garanteret lige det, du drømmer om – eller kommer til at drømme om. Vi er ikke bange for at have en mening, og vi ved alt, hvad der er værd at vide om vores produkter. Kig ind og få en god demonstration - og ofte også en god historie eller to.

Montering og Levering

Butikken har naturligvis en montør tilknyttet, som gerne kommer hjem til dig og hjælper med installation og levering af produkterne. Husk at vi også kan stå for større installationer i vores solutions afdeling som tager sig af custom install. Spørg i butikken, hvis du har lyst til at høre nærmere om disse tilbud.

Parkering

Vores butik er hyggeligt indrettet og ligger lige ved rundkørslen på Lyngby Hovedgade, lige overfor kirken. Vi har vores egen parkeringsplads markeret orange på billedet herunder. Derudover er det muligt at parkere tæt ved butikken i de resterende tre områder, som er markeret hhv. grøn og gul på billedet. Vi er selvfølgelige behjælpelige med at bære dine varer ud i bilen, så du nemt og bekvemt kan få fragtet dine nyindkøb hjem.

Vi ses i Hi-Fi Klubben Lyngby!
Book en personlig demonstration

I Hi-Fi Klubben kan du opleve produkterne med dine egne øjne og ører, før du handler. Du kan tilmed aftale tid for en personlig demonstration. Så bliver det endnu nemmere for dig at vælge rigtigt!

Vi bruger småkager, aka cookies (informationskapsler), så du bl.a. kan bruge vores netbutik. Vi bruger dem også til at finde ud af, hvordan vores netsider bliver brugt, så vi hele tiden kan forbedre os, selvfølgelig imens vi lytter til vores favoritmusik. Ved at fortsætte accepterer du alt dette. Læs mere om cookies her