Gå til indhold

HiFi Klubben
Odense


Kontakt

AdresseØstre Stationsvej 4-6, 5000 Odense C
ParkeringDer findes en stor parkeringsplads lige "bagved" vores butik. Adressen er Banegårdspladsen. Når man kommer i bil, skal man komme østfra på Østre Stationsvej og køre langs banegården, med denne på sin højre side, mens man har HiFi Klubben på sin venstre side. Der hvor der også er bybus-station. Her skal man dreje til venstre ind på p-pladsen. Vær opmærksom på, at der er tale om betalingsparkering.
E-mail[email protected]
Telefon70 80 90 33

Åbningstider

 • Tirsdag den 28. juni
  10:00 - 17:30
 • Onsdag den 29. juni
  10:00 - 17:30
 • Torsdag den 30. juni
  10:00 - 17:30
 • Fredag den 01. juli
  10:00 - 18:00
 • Lørdag den 02. juli
  10:00 - 15:00
 • Søndag den 03. juli
  Lukket
 • Mandag den 04. juli
  10:00 - 17:30

Om butikken

Vores butik i Odense er en af de større af HiFi Klubbens butikker, og vi kan derfor demonstrere et bredt udvalg af vores produkter. Lige fra de mindste systemer, til eksklusivt high-end udstyr. Personalet i butikken er engageret og altid parat til at finde og demonstrere lige det system der er det bedste til dig.

Parkering

Der bliver i denne tid bygget og ændret meget i Odenses gader og det kan det virke som lidt af en udfordring at finde ind til HiFi Klubben. Heldigvis er der adskillige parkeringsmuligheder i nærheden af butikken, nemlig ved Mediehuset (73 pladser, 15kr/time) som er beliggende lige ved siden af os,  og den nyåbnede Skulkenborg parkering (p-kælder, 500 pladser, 12kr/time) der kan tilgås nordfra via Thomas B. Thriges Gade eller vestfra via Nørregade.

Stereo, surround eller…?Gå efter lyden
Vi har i butikken gode demofaciliteter og mange forskellige setups, der gør (næsten) enhver sammensætning muligt på meget kort tid. Det sikre at du som kunde, kan få det bedst mulige indtryk af produktet, og hjælper til at sikre det rigtige valg.

Hvad skal du vælge? Mulighederne er rigtig mange. Uanset om det er et enkelt stereosystem, et stort syv-kanals surroundsystem, eller et mulitrumssystem med central styring af musikken i hele huset, har vi produkter til at opfylde dine krav. Vi tager os gerne tid til at finde ud af, hvad der er det helt rigtige system. Vi skræddersyer til dig og dine rum. Vi har i butikken udover vores store stereovægge også flere surroundopætninger. Lige fra systemer med små højttalere i et prisleje hvor alle kan være med, til vores biograf med 7.1 lyd, Blu-ray og projektor. 

Udbringning og opsætning
Når de rigtige produkter er valgt, er det næste skridt at få dem hjem. De fleste vælger selv at hente udstyret i butikkerne, men der er også andre muligheder - produkterne kan sendes direkte fra vores hovedlager til din hjemadresse (eller arbejdsadresse), eller vi kan bringe produkterne hjem til dig i en af vores biler. Forhør dig i butikkerne omkring priserne på disse forskellige muligheder. Når det kommer til selve udpakningen og opsætningen af de nye produkter er der også flere muligheder - nogle vælger selv at udpakke og opsætte det nyindkøbte udstyr, andre ønsker hjælp til dette – uanset hvad du ønsker står vi klar til at hjælpe – forhør dig i butikken omkring priserne og mulighederne på dette.

Vel mødt!

Lokale tilbud