HiFi Klubben

Gå til indhold
Lokale tilbud Gør et kup på udstillingsmodeller, udgåede produkter og overskudslager fra alle vores butikker. Læs mere

Aarhus Europaplads

Åbningstider

lørdag22. feb10:00 - 15:00
søndag23. febLukket
mandag24. feb10:00 - 17:30
tirsdag25. feb10:00 - 17:30
onsdag26. feb10:00 - 17:30
torsdag27. feb10:00 - 17:30
fredag28. feb10:00 - 18:00

Kontakt os

Telefon:70 80 90 01
E-mail:[email protected]

Her finder du os

Europaplads 4
8000 Aarhus C

Kort

HiFi Klubben i Århus finder du to steder. Den ene butik – som samtidig er stedet, hvor det hele startede for mere end 25 år siden – finder du på Europaplads nede ved havnen. Den anden ligger på Agerøvej i Tilst.

Realistiske oplevelser i butikken 
Vi lægger stor vægt på, at du får en realistisk oplevelse af vores forskellige produkter – at du kan se, lytte og røre. Du kan opleve stereo fra små designanlæg i reolstørrelse, større hi-fi anlæg med den helt rigtige lyd samt de helt store og tunge high-end anlæg. Ligeledes har vi et bredt udvalg i kvalitets-surroundanlæg, fra den lille diskrete løsning med små højttalere til den store, fuldt udbyggede løsning, som flytter biografoplevelsen hjem i din egen stue. Dette hjælper dig til at vælge præcis det system, der passer til dit behov og dit budget.

Ærlig og grundig rådgivning 
Vi sætter en stor ære i at give dig den bedst mulige rådgivning. Hos os får du altid et ærligt og kvalificeret svar på dine spørgsmål, og da vi både har et stort udvalg og kender vores produkter til bunds, kan vi udfylde ethvert behov inden for kvalitetslyd og -billede. Ønsker du at se og lytte til et bestemt system, er du velkommen til at ringe ind og lave en aftale om opstilling af netop de produkter, du er interesseret i. Så sørger vi for, at alt er gjort klar til, at du kan få en optimal oplevelse i butikken – på det tidspunkt, der passer dig.

Udbringning og opsætning 
Hvis du ikke selv ønsker at fragte udstyret hjem fra butikken, kan vi sende det hjem til dig eller til din arbejdsplads direkte fra vores hovedlager. Vi kan også via egen montør, tilbyde professionel hjælp til udpakning, opsætning og eventuel installation af dit nyindkøbte grej. Spørg i butikken om de forskellige muligheder og priser.

Gode parkeringsmuligheder

  • På den modsatte side af Europaplads finder du midtbyens største p-anlæg under Dokk1 med 1000 p-pladser.
  • Parkeringplads lige ved siden af butikken (ved Mindegade 12 / Apcoa Parkering). P-pladsen ligger "mellem" HiFi Klubben og Politigården. Indkørsel via Mindebrogade – derefter ad Mindegade.
  • Desuden finder der få tidsbegrænsende gratis p-pladser i selve Mindegade.

Vi ses i HiFi Klubben Århus!