Gå til indhold

HiFi Klubben
Aarhus Europaplads


Kontakt

AdresseEuropaplads 4, 8000 Aarhus C
ParkeringParkering lige ved butikken. Dokk1 overfor butikken med 1000 P-Pladser.
E-mail[email protected]
Telefon70 80 90 01

Åbningstider

 • Tirsdag den 28. juni
  10:00 - 17:30
 • Onsdag den 29. juni
  10:00 - 17:30
 • Torsdag den 30. juni
  10:00 - 17:30
 • Fredag den 01. juli
  10:00 - 18:00
 • Lørdag den 02. juli
  10:00 - 15:00
 • Søndag den 03. juli
  Lukket
 • Mandag den 04. juli
  10:00 - 17:30

Om butikken

HiFi Klubben i Århus finder du to steder. Den ene butik – som samtidig er stedet, hvor det hele startede for mere end 25 år siden – finder du på Europaplads nede ved havnen. Den anden ligger på Agerøvej i Tilst.

Ærlig og grundig rådgivning - Realistiske oplevelser i butikken 
Vi lægger stor vægt på, at du får en realistisk oplevelse af vores forskellige produkter – at du kan se, lytte og røre. Du kan opleve stereo fra små designanlæg i reolstørrelse, større hi-fi anlæg med den helt rigtige lyd samt de helt store og tunge high-end anlæg. Ligeledes har vi et bredt udvalg i kvalitets-surroundanlæg, fra den lille diskrete løsning med små højttalere til den store, fuldt udbyggede løsning, som flytter biografoplevelsen hjem i din egen stue. Dette hjælper dig til at vælge præcis det system, der passer til dit behov og dit budget.

Vi sætter en stor ære i at give dig den bedst mulige rådgivning. Hos os får du altid et ærligt og kvalificeret svar på dine spørgsmål, og da vi både har et stort udvalg og kender vores produkter til bunds, kan vi udfylde ethvert behov inden for kvalitetslyd og -billede. Ønsker du at se og lytte til et bestemt system, er du velkommen til at ringe ind og lave en aftale om opstilling af netop de produkter, du er interesseret i. Så sørger vi for, at alt er gjort klar til, at du kan få en optimal oplevelse i butikken – på det tidspunkt, der passer dig.

Udbringning og opsætning 
Hvis du ikke selv ønsker at fragte udstyret hjem fra butikken, kan vi sende det hjem til dig eller til din arbejdsplads direkte fra vores hovedlager. Vi kan også via egen montør, tilbyde professionel hjælp til udpakning, opsætning og eventuel installation af dit nyindkøbte grej. Spørg i butikken om de forskellige muligheder og priser.

Gode parkeringsmuligheder

På den modsatte side af Europaplads finder du midtbyens største p-anlæg under Dokk1 med 1000 p-pladser.

Vi ses i HiFi Klubben Århus!

Lokale tilbud