Gå til indhold

HiFi Klubben
Aalborg City Syd


Kontakt

AdresseNibevej 7, 9200 Aalborg SV
ParkeringAdressen er Nibevej 7, men kør ind til samme parkering som Storcentrets indgang A (Bilka indgangen). Så ser du HiFi klubben på modsatte side af parkeringspladsen.
E-mail[email protected]
Telefon70 80 90 32

Åbningstider

 • Tirsdag den 28. juni
  10:00 - 18:00
 • Onsdag den 29. juni
  10:00 - 18:00
 • Torsdag den 30. juni
  10:00 - 18:00
 • Fredag den 01. juli
  10:00 - 18:00
 • Lørdag den 02. juli
  10:00 - 16:00
 • Søndag den 03. juli
  11:00 - 15:00
 • Mandag den 04. juli
  10:00 - 18:00

Om butikken

Parkering

Der er masser af parkeringspladser lige foran døren og de er gratis. Adressen er Nibevej 7, men kør ind til samme parkering som Storcentrets indgang A (Bilka indgangen). Så ser du HiFi klubben på modsatte side af parkeringspladsen.

God lyd kan også være elegant

I dag er det blevet meget lettere at få lækkert design og god lyd til at følges ad. Flere og flere producenter har nemlig fået øjnene op for, at mange kunder prioriterer deres boligindretning højt. Det betyder, at du nu kan få en hjemmebiograf, der tiltaler både øjne og ører, uden at bunden samtidig ryger ud af budgettet.

På billedsiden kan vi præsentere et udvalg af markedets mest aktuelle flad-tv. En projektor er også en spændende mulighed, især hvis du vælger en Full-HD model. Her kan du virkelig opleve fremtidens billedkvalitet for fuld udblæsning. Hvis du ikke allerede har gjort det, så kom ind i butikken og få én på opleveren!

Stereo – vores hjerte og stolthed

Ligesom i gamle dage er stereo og musikoplevelser stadig vores allerbedste disciplin. Helt tilbage fra HiFi Klubbens ungdom har stereo haft en stor plads i vores hjerter, og vi kan med stolthed vise dig nogle af markedets bedste produkter i alle prisklasser. Uanset om det er god allround-lyd til et fornuftigt budget eller specialprodukter i highend-klassen, har vi altid et godt bud på et system, der passer lige til dig.

Højttalere i væggen og lyd i hele huset

God lyd kan sagtens gøres næsten usynlig, uden at du samtidig går på kompromis med lydkvaliteten.Vi kan demonstrere en række velspillende indbygningshøjttalere, og hvis du har lyst til at få musik i hele huset, kan vi vise dig, hvor nemt og elegant det kan gøres med dagens trådløse multirums-musiksystemer.

Kig ind og bliv overbevist

Du er altid velkommen til at ringe eller sende os en e-mail, hvis du har spørgsmål eller ønsker at aftale tid til en demonstration af din drømme-opsætning. Kom forbi med dine ønsker og krav – så sammensætter vi en eller flere løsninger, der garanteret kan leve op til dine forventninger.

IMG_5487.jpg.jpeg

IMG_5489.jpg.jpeg
IMG_5493.jpg.jpeg

Ny-butik_Aalborg (1).jpg
Ny-butik_Aalborg (10).jpg

Ny-butik_Aalborg (11).jpg

Ny-butik_Aalborg (12).jpg*

Ny-butik_Aalborg (13).jpg

Ny-butik_Aalborg (14).jpg

Ny-butik_Aalborg (2).jpg

Ny-butik_Aalborg (3).jpg

Ny-butik_Aalborg (4).jpg

Ny-butik_Aalborg (5).jpg

Ny-butik_Aalborg (6).jpg

Ny-butik_Aalborg (7).jpg

Ny-butik_Aalborg (8).jpg

Ny-butik_Aalborg (9).jpg

Lokale tilbud