HiFi Klubben

Gå til indhold

AudioQuest Cinnamon HDMI-kabel

{{product.ribbonText}} {{product.ribbonText}} {{product.ribbonOfferExpiresInfo}} AudioQuest Cinnamon HDMI-kabel

Cinnamon er et lækkert HDMI-kabel, som giver dig stor sikkerhed mod støj og datafejl, også i HD- og 4K-sammenhænge. Lederne er forsølvet med 1,25% sølv, og alle detaljer signalerer gennemført kvalitet. Fås fra 0,6 til 10 meters længde.

Varenummer: {{product.code}}

{{product.inventoryStatus}}

{{product.price}} /stk

{{product.sellableOnWebText}}

for at købe varen til medlemspris
Normalpris {{product.originalPrice}}
Send påmindelse når varen er på lager
Kan ikke købes online

{{chosenStore.inventoryStatus}}

Highlights AudioQuest Cinnamon – lækkert HDMI-kabel i gennemført kvalitet

 • Massive LGC-kobberledere forsølvet med 1,25% sølv
 • Forgyldte kontaktflader
 • Stik udført i rent kobber
 • High Speed-certificeret op til 10 meter
 • Understøtter Ethernet og Audio Return Channel

AudioQuest Cinnamon – lækkert HDMI-kabel i gennemført kvalitet
Cinnamon er et lækkert og velkonstrueret HDMI-kabel, som giver dig stor sikkerhed mod støj og datafejl, også i HD- og 4K-sammenhænge. De massive LGC-ledere (Long Grain Copper) er forsølvet med 1,25% sølv, og de elegante metalstik er udført i rent kobber.

Det større sølvindhold i lederne giver bedre signaloverførsel end den mere økonomiske Forest-serie. Herudover er kablerne grundlæggende ens, bortset fra farven. Cinnamon er HDMI-kablet til dig, der gerne vil forkæle dit anlæg lidt ekstra.

AudioQuest Cinnamon HDMI-kabel fås i længder fra 0,6 til 10 meter. Kontakt Hi-Fi Klubben, hvis du har brug for længere kabeltræk.

OBS: AudioQuest Cinnamon fås kun i den viste finish i længderne op til 2 meter. Kabler i længderne 2-4 meter leveres med finish i hvid plastik. Kabler længere end 4 meter leveres med finish i sort plastik.

Produktbeskrivelse

AudioQuest HDMI-kabler – fire kabelserier til fire behov
HDMI-kablet skal overføre strømmen af lyd- og billeddata fra f.eks. din Blu-ray-afspiller og frem til TV, projektor eller hjemmebio-receiver. Et bedre HDMI-kabel giver ikke i sig selv bedre billede eller lyd, men kravene til kablets kvalitet stiger i takt med datamængde og kabellængde.

Allerede i dag kan du ved HD-signaler (1080p) opleve støj og billedudfald, hvis kablet ikke overfører signalet ordentligt, f.eks. på grund af dårlige stik eller dårlig afskærmning. Og når 4K-billedmedierne kommer på banen, vil kravene til HDMI-kablets kvalitet stige voldsomt på grund af de massive datamængder, som skal overføres. Med et godt HDMI-kabel får du den fulde lyd- og billedkvalitet på dit system uden at skulle bekymre dig om støj og datafejl.

Du kan vælge mellem fire serier af HDMI-kabler fra AudioQuest, som dækker hele spektret fra budgetklasse til meget ambitiøse systemer. Så der er garanteret også en løsning, der passer til dit behov og dit anlæg.

FOREST: Økonomiserien, som giver dig en lækker kabelløsning til en fornuftig pris. Kablet er solidt og elegant udført, og lederne er udført i forsølvet højkvalitets LGC-kobber (Long Grain Copper), som har bedre elektriske egenskaber end det gængse iltfrie kobber (OFHC), som bruges i mange konkurrerende produkter. De forgyldte stik er også udført i rent kobber. En flot kabelløsning til anlæg i budgetklassen.

CINNAMON: Ligesom på Forest får du her forsølvede LGC-ledere, men sølvindholdet er øget til 1,25% for at opnå ekstra fine elektriske egenskaber dér, hvor signalet primært løber, nemlig på ledernes overflade. Kabelserien til dig, der gerne vil forkæle dit anlæg lidt ekstra.

CHOCOLATE: Grundlæggende samme teknologi som i Forest og Cinnamon, men lederne er her forsølvet med dobbelt så meget sølv (2,5%). Resultatet er en endnu bedre signaloverførsel.

CARBON: Eksklusivt HDMI-kabel til dig, der vil være sikker på den bedst mulige signaloverførsel, også i 4K-sammenhænge. De massive ledere er forsølvet med hele 5% sølv, og her får du også AudioQuests unikke NDS-afskærmning (Noise Dissipation System), som beskytter den digitale datastrøm mod indstråling af RF-støj. Kontaktfladerne er forsølvet direkte oven på kobberet for optimal kontakt (Direct-Silver). Et kabel, som kan leve op til meget store udfordringer, både i dag og når 4K-bølgen begynder at rulle for alvor.

OBS: Hi-Fi Klubben kan levere hele sortimentet fra AudioQuest. Kontakt din butik, hvis du er interesseret i et specialprodukt, som ikke er vist på vores hjemmeside. Så skaffer vi det hjem til dig.

Tekniske specifikationer

 • Tilslutning : Stik i rent kobber med forgyldte kontakter
 • Ledermateriale : Massive forsølvede LGC-ledere (1,25% sølv)
 • Kabel længde : 0,6 / 1 / 1,5 / 2 / 3 / 4 / 5 / 8 / 10 meter
 • Type : HDMI-kabel
 • Farve : Sort/rød*
 • Polyetylen-skum isolering
 • Stik i rent kobber med forgyldte kontaktflader
 • High Speed i længder op til 10 meter (4K/10,2 Gbps)
 • Understøtter Ethernet og Audio Return Channel
 • OBS: Hi-Fi Klubben kan levere hele sortimentet af AudioQuest HDMI-kabler, inklusive længder over 10 meter. Hvis du har behov for meget lange kabeltræk, anbefaler vi dig at kontakte din butik for nærmere rådgivning.
 • *OBS: AudioQuest Cinnamon fås kun i den viste finish i længderne op til 2 meter. Kabler i længderne 2-4 meter leveres med finish i hvid plastik. Kabler længere end 4 meter leveres med finish i sort plastik.

AudioQuest

AudioQuest er verdens førende leverandør af højkvalitets kabler til hi-fi og hjemmebio. Der findes en lækker AudioQuest-løsning til næsten ethvert formål, uanset om dine ambitioner siger budgetklasse eller ekstrem high-end!

 • Kabelteknologi i verdensklasse til hi-fi og hjemmebio
 • Enormt udvalg
 • Elegant og solidt design
 • Både kabler og hi-fi-tilbehør (inkl. DACs og hovedtelefoner)
 • Løsninger til både budgetklasse og ekstrem high-end 

Læs mere om AudioQuest

Mere læsning

Book en personlig demonstration

I HiFi Klubben kan du opleve produkterne med dine egne øjne og ører, før du handler. Du kan tilmed aftale tid for en personlig demonstration. Så bliver det endnu nemmere for dig at vælge rigtigt!

Vi bruger småkager, aka cookies (informationskapsler), så du bl.a. kan bruge vores netbutik. Vi bruger dem også til at finde ud af, hvordan vores netsider bliver brugt, så vi hele tiden kan forbedre os, selvfølgelig imens vi lytter til vores favoritmusik. Ved at fortsætte accepterer du alt dette. Læs mere om cookies her