HiFi Klubben

Gå til indhold

Argon Audio Red Edition HDMI2 HDMI-kabel

{{product.ribbonText}} {{product.ribbonText}} {{product.ribbonOfferExpiresInfo}} Argon Audio Red Edition HDMI2 HDMI-kabel

Red Edition HDMI2 er et seriøst og solidt HDMI-kabel til en fornuftig pris. Du får bl.a. ledere i 99,99% rent kobber, tredobbelt afskærmning og solide støbte stik. Et rigtig godt valg til udstyr i budgetklassen. Fås fra 1 til 10 meter.

Varenummer: {{product.code}}

{{product.inventoryStatus}}

{{product.price}} /stk

{{product.sellableOnWebText}}

for at købe varen til medlemspris
Normalpris {{product.originalPrice}}
Send påmindelse når varen er på lager
Kan ikke købes online

{{chosenStore.inventoryStatus}}

Highlights Argon Red Edition HDMI2 – højkvalitets HDMI-kabel til fornuftig pris

 • Ledere i 99,99% rent iltfrit kobber
 • Diskret hvidt design
 • Solide stik med forgyldte kontaktflader
 • High Speed-certificeret (4K) op til 3 meter
 • Understøtter Ethernet og Audio Return Channel

Red Edition HDMI2 er et seriøst og solidt HDMI-kabel til en fornuftig pris. Lederne er udført i 99,99% rent iltfrit kobber, og kablet er tredobbelt afskærmet, så indstrålet støj ikke forurener lyd- og billedsignalet. De solide helstøbte stik med forgyldte kontakter understreger, at du står med et seriøst kvalitetsprodukt. Et godt valg til udstyr i budgetklassen.

Standard eller high speed HDMI – hvad har du brug for?
Dagens HDMI-kabler fås i enten standard eller high speed. Til 1080p Full-HD videoopløsning er standard speed normalt tilstrækkeligt, hvis kablet ellers er af god kvalitet. Du bør dog kraftigt overveje at vælge et high speed-kabel, hvis du vil have garanteret problemfri overførsel af 4K/UHD-videosignaler (f.eks. fra UHD Blu-ray eller 4K-spilkonsol), især ved længere kabeltræk (over 3 meter). Spørg os, hvis du er i tvivl.

Red Edition HDMI2 fås i hvid finish i længder fra 1 til 10 meter.

Produktbeskrivelse

Argon – fire kabelserier til fire behov
Argons kabler kommer i fire serier, som afspejler fire forskellige pris- og ambitionsniveauer. Alle serierne er designet til at give dig mest muligt for pengene, så du behøver bare at vælge det Argon-kabel, der matcher kvaliteten på dit anlæg.

WHITE: økonomiserien, som giver dig en fornuftig kabelløsning til lavest mulige pris. Her får du en kvalitet, som ligger væsentligt over producenternes medfølgende "lakridssnøre"-kabler. For højttalerkablernes vedkommende får du et rigtigt hi-fi-alternativ til almindelig lysnetledning, som ikke er beregnet til dette formål.

RED: Her er der gjort mere ud af detaljerne, men stadig til en særdeles fornuftig pris. For eksempel er de fleste modeller udstyret med solide metalstik, som både ser bedre ud og er mere robuste end støbte plastikstik. Andre fordele kan være bedre afskærmning og mere avanceret isolering.

BLUE: Højkvalitets kabler, som vil få det bedste ud af et godt anlæg. Her får du f.eks. endnu bedre afskærmning, avanceret geometri, tykkere ledere og endnu bedre stik. Serien for dig, der vil forkæle dig selv og dit anlæg lidt ekstra.

BLACK: Topserien med masser af lækre og audiofile løsninger. Her møder du blandt andet forsølvede ledere, rhodium-belagte stik og tredobbelt afskærmning. Et kabel fra Black-serien kan leve op til niveauet i særdeles gode anlæg, og du behøver normalt kun at spekulere i andre løsninger, hvis du har et decideret high-end-system eller et specielt behov for at fintune klangen fra dit anlæg.

Argon – Hi-Fi Klubbens eget mærke
Argon Audio er Hi-Fi Klubbens eget mærke, som bygger på mere end 30 års erfaring i branchen. Målet med Argon er at give dig hi-fi-produkter af meget høj kvalitet til meget små penge. Argon produceres til Hi-Fi Klubbens specifikationer hos håndplukkede kvalitetsproducenter i Fjernøsten, og fordi vi har fuld kontrol over hele processen, kan vi give produkterne præcis de funktioner og egenskaber, som passer til dit behov. Argon er forrygende valuta for pengene – hver eneste gang!

Tekniske specifikationer

 • Tilslutning : Forgyldte kontakter
 • Ledermateriale : 99,99% rent OFC-kobber
 • Afskærmning : Tredobbelt
 • Kabel længde : 1, 2, 3 meter (high speed), 5 og 10 meter (standard speed)
 • Type : HDMI-kabel
 • Farve : Hvid
 • Understøtter Ethernet og Audio Return Channel
 • Kabeldiameter: 7,3 mm

Argon Audio

Argon Audio er HiFi Klubbens eget mærke, som altid giver dig forrygende valuta for pengene. Med Argon Audio på banen er der ingen undskyldning for at lade dårlige produkter og dårlig lyd lyd forurene din hverdag!

 • Langt bedre end no-name-løsninger
 • Suveræn kvalitet til prisen
 • Gennemtænkt design
 • Gennemtestet af Hi-Fi Klubben
 • Både kabler, tilbehør og hi-fi-komponenter

Læs mere om Argon Audio

Mere læsning

Book en personlig demonstration

I HiFi Klubben kan du opleve produkterne med dine egne øjne og ører, før du handler. Du kan tilmed aftale tid for en personlig demonstration. Så bliver det endnu nemmere for dig at vælge rigtigt!

Vi bruger småkager, aka cookies (informationskapsler), så du bl.a. kan bruge vores netbutik. Vi bruger dem også til at finde ud af, hvordan vores netsider bliver brugt, så vi hele tiden kan forbedre os, selvfølgelig imens vi lytter til vores favoritmusik. Ved at fortsætte accepterer du alt dette. Læs mere om cookies her