Gå til indhold

Lad os få punkteret fordommene om hjemmebiografen

Hjemmebiograf
hverken dyrt eller svært

Mange tror, at hjemmebio er svært at gå til – de tager fejl! Med dagens udstyr kan hvem som helst sætte en god hjemmebiograf op i stuen, og hvis du alligevel møder udfordringer, så hjælper vi dig i mål i HiFi Klubben.

Der kan være forskellige grunde til at folk, som måske har lyst til at få en hjemmebiograf, alligevel ikke får taget skridtet. Måske er de bange for, at det er svært at betjene, eller de tror måske, at det vil fylde alt for meget hjemme i stuen. Men der er ikke noget at være bange for – HiFi Klubben er her for at hjælpe dig!

Skal det være diskret? Intet problem!

Vi hører af og til, at folk ikke vil have hjemmebio, fordi det giver så mange kabler. Men hvis du vil, kan du få et komplet system uden et eneste synligt kabel – det kræver noget forarbejde, men belønningen er et system der er både lækkert og diskret.

Dagens hjemmebioreceivere er desuden blevet så nemme at betjene, at man hurtigt kommer igang med de store lydoplevelser. Vi har lavet flere guides til, hvordan du opsætter din hjemmebio let og hurtigt. Se bare her.

Behøver ikke være dyrt

Nogle synes, at det er en lidt voldsom investering at købe hele drømme-systemet på én gang. Hvis du deler denne tanke, så kan det være en ide at udbygge systemet lidt i etaper. Man starter med en receiver og to fronthøjtalere, for derefter at bygge resten af systemet op lidt efter lidt. En naturlig rækkefølge vil være receiver og fronthøjtalere, derefter subwoofer, så centerkanal og baghøjtalere i takt med, at pengene ruller ind. 

Behøver ikke være svært

Hjemmebio-junglen kan  virke stor og uoverskuelig.  Derfor har vi lavet en lille guide der omhandler nogle få ting, du skal huske når du skal vælge højtalere til din hjemmebiograf.

Spørg os i HiFi Klubben: Vi guider dig helt i mål, og fortæller dig hvad du har brug for. Og husk: En hjemmebiograf er og bliver den suveræne løsning, hvis du vil se film og koncerter derhjemme. Kom og oplev ordentlig hjemmebio i din nærmeste HiFi Klubben butik.