Gå til indhold

Fri fragt på Sonos - LÆS MERE

Sonos PLAY:1 Trådløs højttaler

{{product.ribbonText}}

PLAY:1 er en superkompakt trådløs højttaler, som giver dig en god start på det unikke Sonos-univers. Alle tiders nemme musikløsning til f.eks. køkken, badeværelse og andre mindre rum. Fås i sort og hvid, vægbeslag kan købes separat.

Varenummer:: {{product.code}}

{{product.inventoryStatus}}

{{product.price}} /stk

{{product.sellableOnWebText}}

Kan ikke købes online

{{chosenStore.inventoryStatus}}

Highlights Sonos PLAY:1 – superkompakt trådløs højttaler med utallige muligheder

 • Nem og økonomisk trådløs musikløsning til mindre rum
 • Understøtter Trueplay auto-kalibrering (iOS)
 • Høj brugervenlighed med app-kontrol fra smartphone/tablet (Apple iOS/Android) samt fra PC/Mac
 • Fuld integration af et stort antal streamingtjenester inkl. Spotify, TIDAL, Deezer, TDC Play m.fl.
 • 2 styk PLAY:1 kan konfigures til stereo
 • Tåler placering i fugtige rum

PLAY:1 er en superkompakt trådløs alt-i-ét højttaler, som gør det nemt og billigt at nyde al din musik trådløst. Den er et godt alternativ til f.eks. en DAB-bordradio i køkkenet, og du får hele paletten af lækre Sonos-muligheder med i købet, inklusive fuld app-fjernkontrol (iOS/Android) og fuld integration af streamingtjenester som Spotify, TIDAL, TDC Play m.fl. PLAY:1 integrerer også perfekt med resten af Sonos-komponenterne, så den kan indgå i et multirums hi-fi-system, og den understøtter den unikke Trueplay-tuning, som optimerer lyden i alle rum. Det samme gælder PLAY:3, PLAY:1 og SUB.

PLAY:1 er oplagt til mindre rum, hvor kompakte mål og nem betjening betyder mere end den helt store hi-fi-lyd. Derfor er den også forberedt til vægmontering (beslag købes separat). Højttaleren tåler placering i fugtige rum, så du kan have den stående f.eks. på badeværelset (men du skal selvfølgelig ikke smide den i badekarret eller tage den med under bruseren).

Som en lækker detalje kan du styre de basale afspilningsfunktioner (f.eks. play/pause/skip) via trykknapper på toppladen. Så behøver du ikke altid at skulle have fat i din smartphone.

PLAY:1 fås i hvid eller sort finish. Vægbeslag og gulvstander fås som ekstraudstyr.

OBS: I øjeblikket understøttes Trueplay desværre kun via Apple iOS-produkter. Vi glæder os til, at Sonos forhåbentlig også finder en måde til at understøtte Trueplay via de mange forskellige Android-produkter.

Ekspertvurdering

Fordele

 • Nem og fleksibel trådløs musikløsning til mindre rum
 • Tåler placering i fugtige rum
 • To styk PLAY:1 kan kombineres til et stereosystem, evt. sammen med SUB
 • Lynhurtig opsætning
 • Understøtter Trueplay auto-kalibrering (iOS)
 • Basale funktioner kan styres direkte via knapper på overpladen
 • Fuld trådløs integration med øvrige Sonos-komponenter
 • Fuld integration med streamingtjenesterne TIDAL, Spotify, TDC Play, Deezer, Napster og mange flere*
 • Trådløs kontrol via smartphone/tablet (Apple iOS/Android) eller PC/Mac
 • Kan fungere som trådløs baghøjttaler sammen med PLAYBAR i en surround-opsætning (evt. inkl. Sonos SUB)
 • Vægbeslag fås som ekstraudstyr

Begrænsninger

 • Bedst egnet til mindre rum (eller som trådløse baghøjttalere til PLAYBAR)
 • Du skal bruge to, hvis du vil høre stereo
 • Lydkvalitet ikke helt på niveau med en ægte hi-fi-løsning
 • Ikke Bluetooth-afspilning
 • TRUEPLAY understøttes kun via Apple iOS
 • Ikke afspilning fra USB-medier
 • Understøtter ikke 24-bit HD-lyd
 • Du får IKKE rigtig stereo og rigtig hi-fi fra en enkelt alt-i-ét højttaler, uanset hvor godt den er bygget. Ægte stereo kræver to højttalere, og ægte hi-fi kræver altid en god forstærker og separate højttalere!

Produktbeskrivelse

PLAY:1 – en superkompakt trådløs højttaler med utallige muligheder
På egen hånd spiller PLAY:1 flot for sin størrelse, men dog i mono ligesom f.eks. de fleste bordradioer. Du skal derfor bruge to, hvis du vil have et rigtigt stereolydbillede. Dette er til gengæld utrolig nemt. Du skal bare sætte to PLAY:1 op i "stereo mode" – så finder systemet selv ud af resten. Hvis du supplerer med den trådløse subwoofer Sonos SUB, har du et komplet og trådløst stereosystem, som vil give dig stor lyd i hele stuen uden store højttalere.

Sammen med TV-soundbaren PLAYBAR kan PLAY:1 også fungere som trådløse baghøjttalere, så du på en utrolig nem måde kan få surroundlyd til dit TV. Med en Sonos SUB til den dybe bund er du klar til biograf-fornemmelse hjemme i sofaen. Et rigtigt surroundanlæg med receiver og separate højttalere er stadig nummer ét, men hvis du vil have det så nemt og diskret som muligt, er Sonos et rigtig godt alternativ. Du kan være sikker på at få en lydoplevelse, som ligger langt over almindelige soundbar-løsninger – for slet ikke at snakke om TV'ets indbyggede ølkapsel-højttalere.

Sonos – det originale trådløse multirums hi-fi-system
Sonos er det originale komplette multirums hi-fi-streamingsystem til hele familien og hele dit hjem. Alle kan lynhurtigt lære at bruge det, og næsten alle tænkelige streamingtjenester er fuldt integreret. Sonos har markedets største udvalg i afspillere, inkl. TV-soundbar og trådløs subwoofer, og Sonos er også markedets suverænt mest solgte og gennemprøvede streamingsystem.

Sonos er fuldt integreret med streamingtjenesterne TIDAL, Spotify, Deezer, TDC Play m.fl. Dermed kan du få direkte adgang til mere end 20 millioner musiknumre efter eget valg og uden at eje en eneste CD. Du styrer det hele trådløst fra din smartphone/tablet (Apple iOS/Android) eller fra din PC/Mac.*

Sonos bliver konstant opdateret med nye funktioner hen ad vejen – helt gratis. Opdateringerne bliver via nettet indlæst i dit Sonos-system i takt med, at de bliver klar, og på denne måde bliver din Sonos-oplevelse konstant bedre og bedre – helt automatisk!

Trueplay – optimal lyd uanset placering
Trueplay er en rigtig smart funktion, som via din smartphone/tablet og en serie testtoner kan optimere lyden fra de trådløse Sonos alt-i-ét-højttalere, både på egen hånd og i kombination med en SUB subwoofer.

Du placerer bare højttaleren eller højttalerne lodret eller vandret, hvor du vil have dem, og følger derefter hjælpeguiden i appen. Når du har lavet en lille håndfuld målinger med testtonen, kan Sonos automatisk justere klangbalancen, så du får den bedst mulige lyd i det størst mulige lytteområde, uden at du selv skal ind og rode med tonekontrollerne. En unik og meget brugervenlig funktion, som er med til at give dig bedre lyd fra dit Sonos-system.

OBS: I øjeblikket understøttes Trueplay desværre kun via Apple iOS-produkter. Vi glæder os til, at Sonos forhåbentlig også finder en måde til at understøtte Trueplay via de mange forskellige Android-produkter.

Sonos app – alverdens musik under dine fingerspidser
Via den gratis Sonos-app til Apple iOS/Android får du alverdens musik i din hule hånd. Det gælder både din egen musiksamling på PC/Mac eller netværksharddisk samt internetradio og streamingtjenester som f.eks. TIDAL, Spotify og Deezer. Specielt tablet-app'en er i en klasse for sig, fordi du her får en stor og krystalklar farveskærm, hvor du virkelig kan nyde at navigere rundt i de mange muligheder og studere de flotte albumcovers. Alternativt kan du vælge at styre det hele fra din computer.

Uanset om du vælger den ene eller anden løsning, får du en lækker og overskuelig brugerflade, som gør det til en leg at spille musik i hele huset. Enhederne kommunikerer nemlig under alle omstændigheder frit indbyrdes, så hele familien kan uden problemer bruge forskellige app-kontroller i forskellige rum – samtidig!

Stream musik direkte fra din smartphone eller tablet (Apple iOS/Android)
Foretrækker du at have din musik liggende på din smartphone/tablet i stedet for computer eller netværksharddisk, har du også smarte muligheder med Sonos. Når du er på dit trådløse netværk, skal du bare åbne Sonos-app'en, vælge "Denne iPhone" (eller tilsvarende) og vælge musik fra dit bærbare musikbibliotek.

Din smartphone eller tablet er også et smart sted at opbevare den musik, som du ikke kan få adgang til via streamingtjenesterne, f.eks. Beatles og andre navne, som af den ene eller anden grund ikke er blevet tilgængelige endnu. Det samme gælder klassisk musik, som kan være ret uoverskueligt at navigere i derude.

Masser af muligheder til kræsne ører
Med Sonos kan du streame lyd i fuld CD-kvalitet, og det kan du udnytte til at opbygge en rigtig hi-fi-løsning. Den trådløse stereoforstærker CONNECT:AMP kan selvstændigt drive et sæt gode hi-fi-højttalere, og allerede her er du oppe i næste kvalitetsklasse i forhold til alt-i-ét løsningerne.

Den ultimative Sonos-opsætning er dog den trådløse CONNECT-musikafspiller koblet på et separat anlæg. Så får du fuldvoksen hi-fi, og du har stadig alle de trådløse muligheder og den supernemme app-betjening. Hvis du fodrer et sådant system fra en "lossless" streamingtjeneste som f.eks. WiMP HiFi eller fra din egen musiksamling på computeren, er vejen banet for storslåede musikoplevelser (forudsat dine musikfiler er rippet i tabsfri kvalitet).

Hvis du er ekstra kræsen, kan du tilslutte CONNECT til en ekstern D/A-konverter (DAC) via optisk eller coaxial udgang og derved løfte lydkvaliteten endnu en tand. På nogle nyere stereoforstærkere – f.eks. fra NAD – har du alternativt mulighed for at tilslutte CONNECT digitalt og udnytte forstærkerens indbyggede DAC. Det samme gælder, hvis du har en god surround-receiver.

Start med én – udvid overalt med nem trådløs opsætning
Sonos er også et genialt multirums hi-fi-system, som kan sende en hel verden af musik ud i ethvert hjørne af dit hjem. Stue, køkken, soveværelse, kontor, børneværelse, badeværelse – der findes en Sonos-musikafspiller til ethvert behov.

Fra din app-kontrol styrer du musikvalg og lydniveau individuelt for hvert rum, og lyden fra Sonos er altid perfekt synkroniseret. Dermed kan du også på et øjeblik fylde hele dit hjem med den samme baggrundsmusik i høj kvalitet. En utrolig lækker og brugbar funktion.

Opsætningen af Sonos kan klares af alle på et øjeblik, og da du ikke skal bygge noget ind i væggen, kan du tage hele molevitten med, hvis du engang flytter.

Sådan kommer du i gang
For at komme i gang skal du bare bruge en "controller" (smartphone/tablet/PC) og en enkelt Sonos-musikafspiller (CONNECT, CONNECT:AMP, PLAY:1, PLAY:3, PLAY:5 eller PLAYBAR). Vil du have trådløs musik i endnu et rum, behøver du bare at opstille en ekstra Sonos-musikafspiller, trykke på to knapper og vente et øjeblik, hvorefter det hele er klar til brug.

Hvis du i stedet for dit almindelige wi-fi-netværk ønsker at udnytte Sonos' eget ekstra stabile trådløse netværk – SonosNet – skal én musikafspiller herudover have kabelforbindelse til din netværksrouter. Hvis din router ikke lige står placeret et sted, hvor du ønsker musik, kan du i stedet bruge en BRIDGE eller BOOST netværksadapter til formålet. Så har du et optimalt Sonos-netværk én gang for alle.

Ideelt til indbygningsløsninger
Hvis du planlægger lyd i hele huset i forbindelse med nybyggeri eller ombygning, har du også utallige muligheder med Sonos. I så fald kan du f.eks. installere indbygningshøjttalere i alle ønskede rum og via væggen trække højttalerkablerne til et centralt teknikskab eller et kontor, hvor din netværksrouter står. Her placerer du én gang for alle de nødvendige Sonos-afspillere og evt. effektforstærkere, hvorefter du har usynlig lyd i hele huset, med fuld fjernbetjening og i den kvalitet, du ønsker i de enkelte rum.

* Understøttede streamingtjenester, funktioner og systemkrav på Sonos er under konstant udvikling og opdatering. Besøg evt. Sonos' egen hjemmeside, hvis du vil have seneste status. Brug af TIDAL, Spotify, Deezer, SoundCloud m.fl. på Sonos forudsætter betalings-abonnement.

Tekniske specifikationer

 • Trådløs alt-i-ét-højttaler (mono)
 • 2 stk. PLAY:1 kan konfigures til at spille højre/venstre kanal i stereo.
 • 2 indbyggede digitale Klasse-D forstærkere
 • Højttalere: 1 x bas/mellemtone, 1 x diskant
 • Trueplay auto-kalibrering
 • Understøttede streamingtjenester i Danmark: Spotify, TIDAL, TDC Play, YouMusic, Napster, Deezer m.fl.*
 • Lydformater**: MP3, WMA, AAC (MPEG4), Ogg Vorbis, Audible .AA (format 4), Apple Lossless, FLAC (lossless), WAV, AIFF
 • Internetradio-formater: MP3, WMA.
 • Ethernet-tilslutning: Ja, 10/100Mbps
 • Trådløs platform: wi-fi eller SonosNet 2.0 med AES-kryptering***
 • Operativsystem (til lagrede musikfiler): Windows XP SP3 eller nyere, Mac OSX v10.6 eller højere
 • iOS 4- og iOS 5-enheder, herunder første generations iPad, iPhone 3G samt anden og tredje generations iPod touch understøtter ikke længere Sonos-systemet.
 • Strømforbrug i stand-by: 3,8 watt (bruges til at holde det trådløse netværk aktivt)
 • Medfølgende tilbehør: 1m fladt netværkskabel
 • Vægbeslag og gulvstander fås som ekstraudstyr
 • Mål: 12,0 x 16,1 x 12,0 cm (BxHxD)
 • Vægt: 1,9 kg
 • Farve: Hvid eller sort

* Understøttede streamingtjenester, musikafspillere, funktioner og systemkrav på Sonos er under konstant udvikling og opdatering. Besøg evt. Sonos’ egen hjemmeside, hvis du vil have seneste status. Brug af TIDAL, Spotify, Deezer m.fl. på Sonos forudsætter betalings-abonnement.

** Max. opløsning er 16-bit/48 kHz. WMA Lossless, WMA DRM og Apple ”FairPlay” (iTunes DRM-kopibeskyttelse) understøttes ikke p.t.

*** Én af Sonos-musikafspillerne (eller en BRIDGE) skal kabelforbindes til din eksisterende netværksrouter.

Hvornår skal jeg bruge SonosNet? Læs mere

PLAY:1 i test

Anmeldelser

4,6

Baseret på 34 anmeldelser fra kræsne medlemmer

Jesper Brink Sørensen

Jeg er fuldstendig blæst ned af stolen af hvor godt den spiller i forhold til størrelse, også sammensat med en omgang teknik som gør det så nemt at have alt sin musik lige ved hånden. Et genialt produkt intet mindre, der går ikke længe før jeg udvider vores Sonos samling det er helt sikkert.

6 måneder siden

Per Arthur Køhler

Jeg hader en play 1 i køkken så købte jeg en mere og jeg må sige at det spiller 3 gange så godt. Så mit råd er køb 2 stk

8 måneder siden

Lasse Johansen

13 måneder siden

Jannick Rørvig Sørensen

Spiller rigtigt godt og med Truplay bliver det bare endnu bedere

15 måneder siden

Lars Alverljung

Smart lille højttaler - spiller rigtig godt i forhold til størrelse/pris, og tilmed nem at få koblet på sit netværk. Perfekt til køkken eller værelser. Men vær opmærksom på at der ved de fleste kendte musiktjenester skal betales abonnement pr. bruger !!

16 måneder siden

Henrik Jensen

18 måneder siden

Torben Pedersen

Jeg købte en PLAY:1 til min hustru, som Valentines gave. Det er en super løsning! Før havde vi gammel transistorradio i alrummet, som havde problemer med at spille rummet op og ikke mindst køkkenet. Nu har vi en PLAY:1 stående ude i køkkenet i stedet. Og da den, som den eneste kan tåle fugt. Er den blevet placeret lige ved siden af komfuret (ca. 40cm. væk). Så nu kan man se fjernsyn i alrummet samtidigt, uden at blive generet af en hæs transistorradio. PLAY:1 kan sagtens spiller vores køkken/alrum op, selv om rummet er omkring 18m2...

27 måneder siden

Frank Mathiesen

Fantastisk lyd i den lille PLAY 1

27 måneder siden

Peter Thorup

1 PLAY:1 lyder fedt 2 PLAY:1 i stereo lyder 3 gange så fedt! SONOS forever!

30 måneder siden

kaps

Spiller super godt, alle pengene værd!

31 måneder siden

5

Fantastisk lille højttaler som nu bor i både soveværelse og køkken. I betragtning af størrelsen, synes jeg faktisk den gør det bedre end PLAY:3.

31 måneder siden

Thomas

Lille, pæn, god lyd til soveværelse og meget nem at installere

32 måneder siden

Simon

Fantastisk lille enhed. Vi bruger vores Sonos Play:1 ude på badeværelset, det er den fantastisk til.<br>Vil dog ikke anbefale den til større rum, der skal du købe en Play:3 eller Play:5.<br>

34 måneder siden

folkeheltdn

Virkelig overraskende god lyd i sådan en lille enhed. Godt gået, Sonos!

36 måneder siden

Dorthe

Fungerer upåklageligt og lyder fantastisk

37 måneder siden

Dikal

Dejlig lille og diskret højtaler som spiller som en drøm. Har en i både soveværelset og på bade værelset.

37 måneder siden

JohnD

Super produkt, der bare virker!

38 måneder siden

Robert Sørensen

Virker og lyder supergodt.

38 måneder siden

Kcr

Virker efter hensigten, selv konen er tilfreds.

38 måneder siden

ChrisF

Jeg kan kun sige at jeg er tilfreds med produktet, og den pris den har.<br>Teknologien bag, er helt igennem genial. Det kunne ikke være nemmere at høre musik.<br><br>Det eneste der mangler er support til Youtube. <br>

39 måneder siden

Martin Truels

Selvom jeg havde store forventninger, blev jeg positivt overrasket over det fremragende lyd der er i den lille højtaler.<br>Først blev den brugt, bla. som clockradio,. Nu er den rykket ud i køkkenet.<br>Sonos styresystemet fungerer perfekt.

39 måneder siden

Ragnar

Er fuld tilfreds! Fylder nemt et lille rum og giver god dyb bass.

39 måneder siden

MMD

SONOS passer perfekt til mit behov

39 måneder siden

Ryde

Et super lille kvalitets højtaler der bestemt har taget streaming-markedet med storm! Imponerende god lyd for størrelsen og især sammenlignet med prisen!!!

40 måneder siden

Q

Sonosproduktet virker som det skal, men lyden overrasker - imponerende og velspillende lille sag!

41 måneder siden

Draupner

Virkelig god lyd, dog kun til Jaz,pop og rock musik for mig til at mindes en lydtest af Rogers LS 5 mini højtaler, her er meget lyd for pengene.

41 måneder siden

Sonos Play1

Sonos Play 1 lyder formidabelt når du har den opsat som single, men hvis du anskaffer dig en ekstra så du køre stereo får du et meget bedre opsætning.<br>Men hvis du bare skal have lidt lyd i køkkenet så er det helt klart en god løsning.

42 måneder siden

Søren K

Lyden er god i denne højttaler, både når man hører svag musik og når der er lidt gang i den, men større er den heller ikke. Svarer til beskrivelse og pris. Vi er særligt imponeret af lyden i huset, når højttaleren spiller samtidigt med andre højttalere i Sonos systemet. Det giver en helt anden oplevelse af musikken i dagligdagen når man spreder sine højttalere. Opsætningen er ultranem og brugen er ligetil, selvom man lige skal lære Sonos App interface, der ikke er helt som andre. Har tidligere brugt Airplay med Apple Express og Libratone og det var for ustabilt og det er besværligt at Iphone og Ipad stadig ikke kan styre flere enheder med kilder som Spotify, så man skal have en Mac/PC i gang hver gang man vil høre samme musik i flere rum.

42 måneder siden

Kasper

Det er utroligt hvad man kan få for 1500 kroner. Disse højtalere spiller fantastisk, havde ikke forvente så meget lyd til prisen. De kan uden problemer spille mit lille kontor op, det er faktisk næsten et problem at skrue langt nok ned. Man kan sikkert få højtaler med mere dynamik, men de spiller godt !<br>Sonos streaming og opsætning har for mig ikke kørt helt gnidnings frit, muligvis pga. det faldt sammen med en software opdatering. Men stadig meget nemt. Og når det er sat op køre det bare. Jeg er glad !

42 måneder siden

Daniel

Imponerende lyd fra sådan en lille højttaler. Prisen er meget fornuftig, når man tænker på at det er et Sonos komponent.

43 måneder siden

PrebenGH

Fantastisk god lyd i så små højttalere. Lyd er meget fyldig.

43 måneder siden

Kim

Nok den bedste sonoshøjttaler jeg har prøvet, langt bedre end sonos3 og i mine ører bedre end sonos5, det er første sæt højttalere hvor jeg overvejer at sælge mit bose anlæg.

43 måneder siden

Knudsen

Endnu en gang har SONOS ramt plet med deres nye play1

43 måneder siden

Søren K

Har lige modtaget Play:1, og skulle selvfølelig have den sat til med det samme. Den spiller forbavsende godt af sin lille størrelse, så 5 stjerner herfra.

43 måneder siden

SONOS - DET TRÅDLØSE HI-FI-SYSTEM

Sonos er markedets mest komplette og brugervenlige trådløse hi-fi-system. Du kan streame alverdens musik, du kan få supernem surroundlyd til dit TV, du kan fylde hvert rum i dit hjem med ægte hi-fi-lyd, og du kan styre det hele fra din smartphone eller tablet.

 • Særdeles nem opsætning 
 • Trådløs betjening fra smartphone eller tablet
 • Stream din egen musik eller fra nettet
 • Høj lydkvalitet
 • Suveræne multirums-muligheder

Læs mere om Sonos

Mere læsning

Book en personlig demonstration

I Hi-Fi Klubben kan du opleve produkterne med dine egne øjne og ører, før du handler. Du kan tilmed aftale tid for en personlig demonstration. Så bliver det endnu nemmere for dig at vælge rigtigt!

Vi bruger småkager, aka cookies (informationskapsler), så du bl.a. kan bruge vores netbutik. Vi bruger dem også til at finde ud af, hvordan vores netsider bliver brugt, så vi hele tiden kan forbedre os, selvfølgelig imens vi lytter til vores favoritmusik. Ved at fortsætte accepterer du alt dette. Læs mere om cookies her