Gå til indhold

Fri fragt på Sonos - LÆS MERE

Sonos PLAY:1 Trådløs højtaler

{{product.ribbonText}} {{product.ribbonText}} {{product.ribbonOfferExpiresInfo}}

PLAY:1 er en superkompakt trådløs højttaler, som giver dig en god start på det unikke Sonos-univers. Alle tiders nemme musikløsning til f.eks. køkken, badeværelse og andre mindre rum. Fås i sort og hvid, vægbeslag kan købes separat.

Varenummer: {{product.code}}

{{product.inventoryStatus}}

{{product.price}} /stk

{{product.sellableOnWebText}}

for at købe varen til medlemspris
Normalpris {{product.originalPrice}} Kan ikke købes online

{{chosenStore.inventoryStatus}}

Highlights Sonos PLAY:1 – superkompakt trådløs højttaler med utallige muligheder

 • Nem og økonomisk trådløs musikløsning til mindre rum
 • Understøtter Trueplay auto-kalibrering (iOS)
 • Høj brugervenlighed med app-kontrol fra smartphone/tablet (Apple iOS/Android) samt fra PC/Mac
 • Fuld integration af et stort antal streamingtjenester inkl. Spotify, TIDAL, Deezer, TDC Play m.fl.
 • 2 styk PLAY:1 kan konfigures til stereo
 • Tåler placering i fugtige rum

PLAY:1 er en superkompakt trådløs alt-i-ét højttaler, som gør det nemt og billigt at nyde al din musik trådløst. Den er et godt alternativ til f.eks. en DAB-bordradio i køkkenet, og du får hele paletten af lækre Sonos-muligheder med i købet, inklusive fuld app-fjernkontrol (iOS/Android) og fuld integration af streamingtjenester som Spotify, TIDAL, TDC Play m.fl. PLAY:1 integrerer også perfekt med resten af Sonos-komponenterne, så den kan indgå i et multirums hi-fi-system, og den understøtter den unikke Trueplay-tuning, som optimerer lyden i alle rum. Det samme gælder PLAY:3, PLAY:1 og SUB.

PLAY:1 er oplagt til mindre rum, hvor kompakte mål og nem betjening betyder mere end den helt store hi-fi-lyd. Derfor er den også forberedt til vægmontering (beslag købes separat). Højttaleren tåler placering i fugtige rum, så du kan have den stående f.eks. på badeværelset (men du skal selvfølgelig ikke smide den i badekarret eller tage den med under bruseren).

Som en lækker detalje kan du styre de basale afspilningsfunktioner (f.eks. play/pause/skip) via trykknapper på toppladen. Så behøver du ikke altid at skulle have fat i din smartphone.

PLAY:1 fås i hvid eller sort finish. Vægbeslag og gulvstander fås som ekstraudstyr.

OBS: I øjeblikket understøttes Trueplay desværre kun via Apple iOS-produkter. Vi glæder os til, at Sonos forhåbentlig også finder en måde til at understøtte Trueplay via de mange forskellige Android-produkter.

Ekspertvurdering

Fordele

 • Nem og fleksibel trådløs musikløsning til mindre rum
 • Tåler placering i fugtige rum
 • To styk PLAY:1 kan kombineres til et stereosystem, evt. sammen med SUB
 • Lynhurtig opsætning
 • Understøtter Trueplay auto-kalibrering (iOS)
 • Basale funktioner kan styres direkte via knapper på overpladen
 • Fuld trådløs integration med øvrige Sonos-komponenter
 • Fuld integration med streamingtjenesterne TIDAL, Spotify, TDC Play, Deezer, Napster og mange flere*
 • Trådløs kontrol via smartphone/tablet (Apple iOS/Android) eller PC/Mac
 • Kan fungere som trådløs baghøjttaler sammen med PLAYBAR i en surround-opsætning (evt. inkl. Sonos SUB)
 • Vægbeslag fås som ekstraudstyr

Begrænsninger

 • Bedst egnet til mindre rum (eller som trådløse baghøjttalere til PLAYBAR)
 • Du skal bruge to, hvis du vil høre stereo
 • Lydkvalitet ikke helt på niveau med en ægte hi-fi-løsning
 • Ikke Bluetooth-afspilning
 • TRUEPLAY understøttes kun via Apple iOS
 • Ikke afspilning fra USB-medier
 • Understøtter ikke 24-bit HD-lyd
 • Du får IKKE rigtig stereo og rigtig hi-fi fra en enkelt alt-i-ét højttaler, uanset hvor godt den er bygget. Ægte stereo kræver to højttalere, og ægte hi-fi kræver altid en god forstærker og separate højttalere!

Produktbeskrivelse

PLAY:1 – en superkompakt trådløs højttaler med utallige muligheder
På egen hånd spiller PLAY:1 flot for sin størrelse, men dog i mono ligesom f.eks. de fleste bordradioer. Du skal derfor bruge to, hvis du vil have et rigtigt stereolydbillede. Dette er til gengæld utrolig nemt. Du skal bare sætte to PLAY:1 op i "stereo mode" – så finder systemet selv ud af resten. Hvis du supplerer med den trådløse subwoofer Sonos SUB, har du et komplet og trådløst stereosystem, som vil give dig stor lyd i hele stuen uden store højttalere.

Sammen med TV-soundbaren PLAYBAR kan PLAY:1 også fungere som trådløse baghøjttalere, så du på en utrolig nem måde kan få surroundlyd til dit TV. Med en Sonos SUB til den dybe bund er du klar til biograf-fornemmelse hjemme i sofaen. Et rigtigt surroundanlæg med receiver og separate højttalere er stadig nummer ét, men hvis du vil have det så nemt og diskret som muligt, er Sonos et rigtig godt alternativ. Du kan være sikker på at få en lydoplevelse, som ligger langt over almindelige soundbar-løsninger – for slet ikke at snakke om TV'ets indbyggede ølkapsel-højttalere.

Sonos – det originale trådløse multirums hi-fi-system
Sonos er det originale komplette multirums hi-fi-streamingsystem til hele familien og hele dit hjem. Alle kan lynhurtigt lære at bruge det, og næsten alle tænkelige streamingtjenester er fuldt integreret. Sonos har markedets største udvalg i afspillere, inkl. TV-soundbar og trådløs subwoofer, og Sonos er også markedets suverænt mest solgte og gennemprøvede streamingsystem.

Sonos er fuldt integreret med streamingtjenesterne TIDAL, Spotify, Deezer, TDC Play m.fl. Dermed kan du få direkte adgang til mere end 20 millioner musiknumre efter eget valg og uden at eje en eneste CD. Du styrer det hele trådløst fra din smartphone/tablet (Apple iOS/Android) eller fra din PC/Mac.*

Sonos bliver konstant opdateret med nye funktioner hen ad vejen – helt gratis. Opdateringerne bliver via nettet indlæst i dit Sonos-system i takt med, at de bliver klar, og på denne måde bliver din Sonos-oplevelse konstant bedre og bedre – helt automatisk!

Trueplay – optimal lyd uanset placering
Trueplay er en rigtig smart funktion, som via din smartphone/tablet og en serie testtoner kan optimere lyden fra de trådløse Sonos alt-i-ét-højttalere, både på egen hånd og i kombination med en SUB subwoofer.

Du placerer bare højttaleren eller højttalerne lodret eller vandret, hvor du vil have dem, og følger derefter hjælpeguiden i appen. Når du har lavet en lille håndfuld målinger med testtonen, kan Sonos automatisk justere klangbalancen, så du får den bedst mulige lyd i det størst mulige lytteområde, uden at du selv skal ind og rode med tonekontrollerne. En unik og meget brugervenlig funktion, som er med til at give dig bedre lyd fra dit Sonos-system.

OBS: I øjeblikket understøttes Trueplay desværre kun via Apple iOS-produkter. Vi glæder os til, at Sonos forhåbentlig også finder en måde til at understøtte Trueplay via de mange forskellige Android-produkter.

Sonos app – alverdens musik under dine fingerspidser
Via den gratis Sonos-app til Apple iOS/Android får du alverdens musik i din hule hånd. Det gælder både din egen musiksamling på PC/Mac eller netværksharddisk samt internetradio og streamingtjenester som f.eks. TIDAL, Spotify og Deezer. Specielt tablet-app'en er i en klasse for sig, fordi du her får en stor og krystalklar farveskærm, hvor du virkelig kan nyde at navigere rundt i de mange muligheder og studere de flotte albumcovers. Alternativt kan du vælge at styre det hele fra din computer.

Uanset om du vælger den ene eller anden løsning, får du en lækker og overskuelig brugerflade, som gør det til en leg at spille musik i hele huset. Enhederne kommunikerer nemlig under alle omstændigheder frit indbyrdes, så hele familien kan uden problemer bruge forskellige app-kontroller i forskellige rum – samtidig!

Stream musik direkte fra din smartphone eller tablet (Apple iOS/Android)
Foretrækker du at have din musik liggende på din smartphone/tablet i stedet for computer eller netværksharddisk, har du også smarte muligheder med Sonos. Når du er på dit trådløse netværk, skal du bare åbne Sonos-app'en, vælge "Denne iPhone" (eller tilsvarende) og vælge musik fra dit bærbare musikbibliotek.

Din smartphone eller tablet er også et smart sted at opbevare den musik, som du ikke kan få adgang til via streamingtjenesterne, f.eks. Beatles og andre navne, som af den ene eller anden grund ikke er blevet tilgængelige endnu. Det samme gælder klassisk musik, som kan være ret uoverskueligt at navigere i derude.

Masser af muligheder til kræsne ører
Med Sonos kan du streame lyd i fuld CD-kvalitet, og det kan du udnytte til at opbygge en rigtig hi-fi-løsning. Den trådløse stereoforstærker CONNECT:AMP kan selvstændigt drive et sæt gode hi-fi-højttalere, og allerede her er du oppe i næste kvalitetsklasse i forhold til alt-i-ét løsningerne.

Den ultimative Sonos-opsætning er dog den trådløse CONNECT-musikafspiller koblet på et separat anlæg. Så får du fuldvoksen hi-fi, og du har stadig alle de trådløse muligheder og den supernemme app-betjening. Hvis du fodrer et sådant system fra en "lossless" streamingtjeneste som f.eks. WiMP HiFi eller fra din egen musiksamling på computeren, er vejen banet for storslåede musikoplevelser (forudsat dine musikfiler er rippet i tabsfri kvalitet).

Hvis du er ekstra kræsen, kan du tilslutte CONNECT til en ekstern D/A-konverter (DAC) via optisk eller coaxial udgang og derved løfte lydkvaliteten endnu en tand. På nogle nyere stereoforstærkere – f.eks. fra NAD – har du alternativt mulighed for at tilslutte CONNECT digitalt og udnytte forstærkerens indbyggede DAC. Det samme gælder, hvis du har en god surround-receiver.

Start med én – udvid overalt med nem trådløs opsætning
Sonos er også et genialt multirums hi-fi-system, som kan sende en hel verden af musik ud i ethvert hjørne af dit hjem. Stue, køkken, soveværelse, kontor, børneværelse, badeværelse – der findes en Sonos-musikafspiller til ethvert behov.

Fra din app-kontrol styrer du musikvalg og lydniveau individuelt for hvert rum, og lyden fra Sonos er altid perfekt synkroniseret. Dermed kan du også på et øjeblik fylde hele dit hjem med den samme baggrundsmusik i høj kvalitet. En utrolig lækker og brugbar funktion.

Opsætningen af Sonos kan klares af alle på et øjeblik, og da du ikke skal bygge noget ind i væggen, kan du tage hele molevitten med, hvis du engang flytter.

Sådan kommer du i gang
For at komme i gang skal du bare bruge en "controller" (smartphone/tablet/PC) og en enkelt Sonos-musikafspiller (CONNECT, CONNECT:AMP, PLAY:1, PLAY:3, PLAY:5 eller PLAYBAR). Vil du have trådløs musik i endnu et rum, behøver du bare at opstille en ekstra Sonos-musikafspiller, trykke på to knapper og vente et øjeblik, hvorefter det hele er klar til brug.

Hvis du i stedet for dit almindelige wi-fi-netværk ønsker at udnytte Sonos' eget ekstra stabile trådløse netværk – SonosNet – skal én musikafspiller herudover have kabelforbindelse til din netværksrouter. Hvis din router ikke lige står placeret et sted, hvor du ønsker musik, kan du i stedet bruge en BRIDGE eller BOOST netværksadapter til formålet. Så har du et optimalt Sonos-netværk én gang for alle.

Ideelt til indbygningsløsninger
Hvis du planlægger lyd i hele huset i forbindelse med nybyggeri eller ombygning, har du også utallige muligheder med Sonos. I så fald kan du f.eks. installere indbygningshøjttalere i alle ønskede rum og via væggen trække højttalerkablerne til et centralt teknikskab eller et kontor, hvor din netværksrouter står. Her placerer du én gang for alle de nødvendige Sonos-afspillere og evt. effektforstærkere, hvorefter du har usynlig lyd i hele huset, med fuld fjernbetjening og i den kvalitet, du ønsker i de enkelte rum.

* Understøttede streamingtjenester, funktioner og systemkrav på Sonos er under konstant udvikling og opdatering. Besøg evt. Sonos' egen hjemmeside, hvis du vil have seneste status. Brug af TIDAL, Spotify, Deezer, SoundCloud m.fl. på Sonos forudsætter betalings-abonnement.

Tekniske specifikationer

 • Trådløs alt-i-ét-højttaler (mono)
 • 2 stk. PLAY:1 kan konfigures til at spille højre/venstre kanal i stereo.
 • 2 indbyggede digitale Klasse-D forstærkere
 • Højttalere: 1 x bas/mellemtone, 1 x diskant
 • Trueplay auto-kalibrering
 • Understøttede streamingtjenester i Danmark: Spotify, TIDAL, TDC Play, YouMusic, Napster, Deezer m.fl.*
 • Lydformater**: MP3, WMA, AAC (MPEG4), Ogg Vorbis, Audible .AA (format 4), Apple Lossless, FLAC (lossless), WAV, AIFF
 • Internetradio-formater: MP3, WMA.
 • Ethernet-tilslutning: Ja, 10/100Mbps
 • Trådløs platform: wi-fi eller SonosNet 2.0 med AES-kryptering***
 • Operativsystem (til lagrede musikfiler): Windows XP SP3 eller nyere, Mac OSX v10.6 eller højere
 • iOS 4- og iOS 5-enheder, herunder første generations iPad, iPhone 3G samt anden og tredje generations iPod touch understøtter ikke længere Sonos-systemet.
 • Strømforbrug i stand-by: 3,8 watt (bruges til at holde det trådløse netværk aktivt)
 • Medfølgende tilbehør: 1m fladt netværkskabel
 • Vægbeslag og gulvstander fås som ekstraudstyr
 • Mål: 12,0 x 16,1 x 12,0 cm (BxHxD)
 • Vægt: 1,9 kg
 • Farve: Hvid eller sort

* Understøttede streamingtjenester, musikafspillere, funktioner og systemkrav på Sonos er under konstant udvikling og opdatering. Besøg evt. Sonos’ egen hjemmeside, hvis du vil have seneste status. Brug af TIDAL, Spotify, Deezer m.fl. på Sonos forudsætter betalings-abonnement.

** Max. opløsning er 16-bit/48 kHz. WMA Lossless, WMA DRM og Apple ”FairPlay” (iTunes DRM-kopibeskyttelse) understøttes ikke p.t.

*** Én af Sonos-musikafspillerne (eller en BOOST) skal kabelforbindes til din eksisterende netværksrouter.

Sonos

Sonos er markedets mest komplette og brugervenlige trådløse hi-fi-system. Du kan streame alverdens musik, du kan få supernem surroundlyd til dit TV, du kan fylde hvert rum i dit hjem med ægte hi-fi-lyd, og du kan styre det hele fra din smartphone eller tablet.

 • Særdeles nem opsætning 
 • Trådløs betjening fra smartphone eller tablet
 • Stream din egen musik eller fra nettet
 • Høj lydkvalitet
 • Suveræne multirums-muligheder

Læs mere om Sonos

Mere læsning

Book en personlig demonstration

I HiFi Klubben kan du opleve produkterne med dine egne øjne og ører, før du handler. Du kan tilmed aftale tid for en personlig demonstration. Så bliver det endnu nemmere for dig at vælge rigtigt!

Vi bruger småkager, aka cookies (informationskapsler), så du bl.a. kan bruge vores netbutik. Vi bruger dem også til at finde ud af, hvordan vores netsider bliver brugt, så vi hele tiden kan forbedre os, selvfølgelig imens vi lytter til vores favoritmusik. Ved at fortsætte accepterer du alt dette. Læs mere om cookies her