Gå til indhold

ELEGANT OG TRÅDLØST

Byg Sonos
ind i dit hjem

Vil du have lækker Sonos-lyd uden synlige højtalere og kabler? Byg det hele ind i væggen og op i loftet! Så er vellyden og stemningen i hus, uden at du behøver at gå på kompromis med din boligindretning.

Frit valg af højtalere

Sonos Amp giver dig næsten frit valg på alle hylder, når det kommer til højtalerne. Sonos laver selv tre modeller til hhv. loft, væg og udendørs, men der er masser af andre stærke muligheder, for eksempel fra Bowers & Wilkins og DALI. Det hele afhænger af, hvor du vil have højtaleren siddende, og hvor kræsen du er med lydkvaliteten i det aktuelle rum.

I køkken, alrum, kontor, badeværelse og andre sekundære rum handler det som regel om at få vellydende baggrundsmusik i hele rummet. Her er det oplagt at sætte højtalerne op i loftet. Den ægte hi-fi-stereolyd får du fra in-wall højtalere, der spiller som traditionelle højtalere i et hi-fi anlæg. Her er du klædt godt på til at nyde musik og TV-lyd i høj kvalitet med diskret look. Og når du er godt i gang, hvorfor så ikke også flytte den gode lyd med udenfor? Det klarer du med rigtige udendørs højtalere, som selvfølgelig også kan integreres 100 procent med dit trådløse Sonos system.

Tre modeller – tre behov

Du kan vælge mellem tre modeller, som tilsammen kan dække langt de fleste installationsbehov (CI / Custom Install). Lofthøjtaleren In-Ceiling er skabt til køkken, alrum, kontor, badeværelse og andre rum, hvor du først og fremmest vil have vellydende baggrundsmusik i hele rummet, men ikke har behov for superpræcis hi-fi-lyd. Når først højtalerne er på plads, er det lige så nemt som med en trådløs højtaler –det lyder bare MEGET bedre!

Den ægte hi-fi-stereolyd får du fra væghøjtaleren In-Wall, der spiller som en traditionel kompakthøjtaler. En rigtig velspillende løsning, især hvis du kombinerer den med det stærke nye trådløse Sonos Amp musikanlæg. Så er du godt klædt på til at nyde musik og TV-lyd i høj kvalitet med diskret look.

Når du er godt i gang, hvorfor så ikke også flytte den gode lyd med udenfor? Det klarer du med Sonos Outdoor – en robust og smart udendørshøjtaler, som er bygget til at levere god lyd på terrassen, altanen, båden og andre steder, hvor vejr og vind hurtigt vil tage livet af almindelige højtalere.

Sonos er markedets suverænt mest populære og gennemprøvede trådløse multirums musiksystem, som via din smartphone lader dig sende alverdens musik trådløst ud i hjemmets fjerneste afkroge. Men Sonos er meget mere end trådløse højtalere. Hvis du alligevel står og skal bygge om eller bygge nyt, så er det oplagt at bygge højtalere og kabler ind i lofter og vægge, så de kommer helt ud af syne. Og du kan stadig frit supplere med trådløse Sonos højtalere i alle de rum, hvor du ikke har brug for en permanent løsning.

Sonos Amp – en ægte hi-fi løsning

Det kompakte Sonos Amp musikanlæg er hjertet i et seriøst Sonos hi-fi system. Her får du hele 2 x 125 watt og alle de fede trådløse funktioner, som har gjort Sonos kendt over hele verden. Fordi Amp fungerer via wi-fi, kan du uden problemer placere den ude af syne, hvis du ønsker det, for eksempel i et teknikskab, i reolen eller i et hi-fi møbel. Og til installationsbrug kan du stakke Amp eller placere to styk ved siden af hinanden i et standard 19” rack.

Der skal naturligvis trækkes højtalerkabler ud til alle de indbygningshøjtalere, du vælger at installere rundt omkring. Men hvis det gøres i forbindelse med nybygning eller ombygning, så er det nemt at skjule dem i vægge og lofter.

Altid ærlig rådgivning!

Book et gratis møde

Vi ønsker at give dig vores udelte opmærksomhed, så book en tid til en snak. Det vil tage mellem en halv og en hel time, og det er gratis og uforpligtende.

Faktaboks

  • Sonos Amp og HiFi Klubben

    Vidste du, at HiFi Klubben var med til at udvikle Sonos Amp? Vi havde spurgt Sonos, om de ikke havde lyst til at udvikle et produkt, som var kraftigere og mere velegnet til seriøs hi-fi og indbygning end deres eksisterende lineup. Efter lidt snak frem og tilbage endte vi op i et tæt samarbejde, hvor HiFi Klubbens erfaring i høj grad var med til at sikre både lydkvaliteten og de praktiske detaljer omkring design og tilslutninger.

    HiFi Klubben var blandt de allerførste i Europa, som så det enorme potentiale i Sonos systemet, og vi kender alle muligheder og begrænsninger helt til bunds. Derfor kan du trygt lade os hjælpe dig med at opbygge din helt egen Sonos løsning.

Trueplay – optimal lyd uanset placering

Trueplay er en smart Sonos-funktion, som via din iPhone/iPad automatisk kan udmåle og optimere lyden fra Sonos CI-højtalerne, hvis du bruger dem sammen med Sonos Amp. Så får du endnu bedre lyd i netop dit rum, uden at du selv skal ind og rode med tonekontrollerne.

Kig ind i din HiFi Klubben butik, og lad os fortælle dig meget mere om, hvordan du får et flot og vellydende hjem med Sonos indbygning.

Relaterede artikler