Gå til indhold

Luk støjen ude og nyd musikken

Trådløs
på den lækre måde

B&W PX er den trådløse hovedtelefon, som giver dig alt det, du har drømt om: Bluetooth, noise cancellation, lækkert design, suveræn brugervenlighed og lydkvalitet helt i top. Så godt kan det gøres i dag!

PX er mobil musiknydelse på et niveau, som du aldrig har set eller hørt før. Når din hovedtelefon kommer fra den verdensberømte engelske højttalerspecialist Bowers & Wilkins, får du selvfølgelig lyd og finish i særklasse. Men PX kan meget mere end dét – den skærmer dig nemlig effektivt fra omverdenens støj med noise cancellation, og smart tænd/sluk giver dig en perfekt brugeroplevelse under alle forhold.

Genial i brug med smart tænd/sluk

PX har indbyggede følere, som helt automatisk sørger for at tænde og slukke både hovedtelefonen og afspilningen, alt efter om du vil lytte, snakke eller bruge dine ører på egen hånd. Så slipper du for en masse pillen ved knapper både derhjemme, og når du er undervejs.

Vil du lytte til musik? PX tænder automatisk, når du samler den op. Skal du lige sige noget til sidemanden? PX standser afspilningen på din musik-app, når du løfter en ørekop eller hænger den om halsen – og den starter selv afspilningen fra samme sted, når du er klar til at lytte igen. Læg PX fra dig, og den slukker selv for strømmen og standser din musik-app. Du kan holde din PX klar på standby i månedsvis – bare saml den op, og du er klar til at lytte. Enkelt og genialt.  

Noise cancellation i særklasse

PX er ikke bare utrolig brugervenlig. Det er også den første B&W-hovedtelefon med aktiv elektronisk støjreduktion, også kaldet noise cancellation eller ANC. Og heller ikke her er B&W tilfredse med at gøre som de andre. De har brugt tusindvis af timer på at optimere funktionen, så den kvæler støjen fra omgivelserne uden samtidig at suge livet ud af musikken. Dette er et ægte hi-fi-produkt!

Med den dedikerede B&W-app kan du finjustere støjreduktionen, så den for eksempel dæmper maksimalt på en støjende togrejse. Senere kan du skifte over på en blidere indstilling, når du gerne vil følge lidt med i trafikken eller være klar, når stewardessen kommer for at spørge, om du vil have mere kaffe.

Design og lydkvalitet i luksusklassen

Designet i børstet aluminium, rustfrit stål og ægte læder er både unikt og solidt, og når PX skal have en tur i rygsækken eller kufferten, kan du rotere ørekopperne 90 grader, så den bliver lige til at pakke ned i det medfølgende bløde transportetui. Og den slukker naturligvis selv for strømmen!

Du kan få PX i to flotte finishes: Space Grey og Soft Gold.