Gå til indhold

Lyt trådløst
mens du rejser

FULL-SIZE TRÅDLØS HI-FI-HOVEDTELEFON MED BLUETOOTH, AKTIV STØJREDUKTION OG LÆKKER FINISH

- Aktiv elektronisk støjreduktion med Clear Voice Capture

- Trådløs signaloverførsel via Bluetooth (inkl. aptX og Apple AAC)

- Kan også bruges med kabel, f.eks. i fly

- Eksklusivt sammenklappeligt design med metalbøjler

- Kan også bruges, selvom batteriet løber tør for strøm

Denon AH-GC20 er en trådløs, komfortabel og velspillende full-size hovedtelefon med aktiv støjreduktion. Uanset om du sidder i toget, i flyet eller ved anlægget i stuen, vil denne transportable og sammenklappelige hovedtelefon give dig store musikoplevelser – helt uforstyrret af udefrakommende støj.

Med Bluetooth slipper du for dinglende kabler, og via de indbyggede mikrofoner i ørekopperne kan du føre samtaler fra din smartphone. AH-GC20 kan kobles til to Bluetooth-enheder samtidig, så du kan lynhurtigt skifte fra det ene apparat til det andet, for eksempel hvis telefonen ringer, mens du er i gang med et spil på din tablet.  

Skabt til rejse, komfort og musiknydelse

Komforten er i top, så du kan lytte i timevis uden træthed. Den bløde hovedbøjle og ørepuder med memoryskum forkæler både dine ører og din musikoplevelse. Drejeled med to bevægelsesakser på ørestykkerne sikrer den helt optimale placering over dine ører. Bøjler og led er eksklusivt og solidt udført i aluminium, så AH-GC20 kan klare udfordringerne, når du er på farten.

AH-GC20 kan klappes sammen både i ørestykkerne og bøjlerne, og det medfølgende rejseetui glider ned i selv den mest fyldte rejsetaske. Går rejsen med fly, kan Bluetooth-modtageren slås fra, og du kan lytte videre ved hjælp af det aftagelige kabel uden at bruge radiosendere. Der medfølger en rejseadapter, så du kan bruge dine egne hovedtelefoner med flysædernes lydstik.

AH-GC20 fungerer både i aktiv og passiv drift. Batterilevetiden er op til 20 timer i aktiv drift (med Bluetooth og støjreduktion), og når batterierne løber tør for strøm, kan du stadig lytte via det medfølgende kabel som på en normal hovedtelefon. Lydkvaliteten bliver en del lavere uden strøm, men AH-GC20 bliver trods alt ikke helt tavs som en del konkurrenter.