Gå til indhold

Få meget større filmoplevelser med god lyd

HEOS
til TV-lyd og hjemmebio

HEOS by Denon giver dig meget bedre TV-lyd. Du bestemmer selv, om du vil have en stærk soundbar eller en smart og letbetjent hi-fi-surround-hjemmebiograf med trådløse overraskelser i ærmet.

Dagens superflade TV giver dig en fantastisk billedkvalitet. Til gengæld er lyden fra de bittesmå indbyggede højtalere også flad og yder slet ikke det flotte billede retfærdighed. Det skylder du dig selv at gøre noget ved – og HEOS hjælper dig!

HEOS by Denon har flere stærke soundbar-løsninger til din TV-lyd. HomeCinema HS2 kommer med trådløs subwoofer, som giver dig flot og fyldig bas i hele stuen. HEOS Bar er mere avanceret med fleksible tilslutninger og mulighed for både trådløs subwoofer og trådløse surround-baghøjtalere. På den måde kommer du så tæt på den ægte biograf-fornemmelse, som det er muligt uden samtidig at få et separat anlæg med tilhørende kabler ind i stuen.

Fælles for begge HEOS soundbar-løsninger er, at de er nemme at slutte til dit TV, og du kan styre lydstyrken fra din eksisterende TV-fjernkontrol, så du ikke behøver at skænke højtalerne en tanke i dagligdagen. Du skal bare læne dig tilbage i sofaen og nyde den gode lyd!

HEOS AVR – verdens smarteste ægte hjemmebio til hele familien

HEOS AVR er en genial løsning til dig, der elsker film og musik, men hader store apparater, komplicerede knapper og lange kabler gennem stuen. I ét kompakt og stilrent kabinet får du en fuld 5-kanals løsning med den helt ægte surroundlyd, som placerer dig i centrum af begivenhederne, præcis som i biografen. Og både opsætning og daglig betjening er rørende enkel.

Med HEOS AVR kan du helt frit vælge dine højtalere – inklusive seriøse hi-fi-modeller – og du behøver ikke at anskaffe det hele på én gang. Du kan sagtens starte med to højtalere i stereo og tilføje centerhøjtaler, baghøjtalere og subwoofer senere. Med HEOS-højtalere kan du endda gøre baghøjtalerne trådløse. Det fjerner med ét slag behovet for at trække højtalerkabler fra den ene ende af stuen til den anden og dermed en af de ældste og største indvendinger mod at vælge en hjemmebio-løsning til din dagligstue. Vælger du den trådløse HEOS Subwoofer, sparer du endnu et kabel. 

HEOS AVR vil blive det naturlige centrum for hele familiens underholdning i stuen. Alle kan finde ud af at bruge den, og uanset om der står film, musik eller gaming på menuen, er lyden helt i top og mulighederne næsten uendelige. Kom ind og oplev den i HiFi Klubben!

Denon hjemmebio med HEOS – den komplette løsning

En lang række Denon surround-receivere har indbygget HEOS, så du får multirums-musik med i købet. Hvis du både er vild med hjemmebio og musik, så er dette den ultimative løsning. Når du ikke ser film, kan du lytte til trådløs musik i meget høj kvalitet, og det hele kører direkte fra din HEOS-app, så du aldrig vil tænke over, at du faktisk sidder og styrer et komplet hjemmebio-anlæg. Alt det har Denon tænkt på for dig!

OBS: Muligheden for trådløse baghøjtalere er forbeholdt HEOS AVR.