HiFi Klubben

Gå til indhold
Lokale tilbud Gør et kup på udstillingsmodeller, udgåede produkter og overskudslager fra alle vores butikker. Læs mere

En trådløs højtaler er godt – to rigtige højtalere er meget bedre! I HiFi Klubben er vi eksperter i at give dig både den fede lyd og alle de trådløse Sonos-lækkerier i et kompakt minianlæg.

Sonos gør det supernemt at få trådløs musik i alle de rum, du har lyst til. Men du fortjener altså mindst ét sted i dit hjem, hvor du virkelig kan nyde den fede lyd, der får de små hår til at rejse sig. Så bliver din musik nemlig til en oplevelse i stedet for bare baggrundslyd. Du har to ører for at kunne høre tingene rigtigt – og derfor skal du have en rigtig Sonos hi-fi-løsning med to højtalere!

Sonos CONNECT:AMP er et komplet minianlæg med præcis den samme lækre smartphone-kontrol som de populære trådløse Sonos-højtalere. Her får du bare den store flotte lyd fra det gode gamle stereoanlæg med oveni. En enkel og genial opskrift, som du vil nyde i årevis. Og du kan stadig supplere med store og små trådløse Sonos-højtalere i alle de rum, du har lyst til.

Vi gør Sonos bedre

Når du køber Sonos i HiFi Klubben, kan du vælge mellem mere end 350 forskellige højtalere. Andre steder kan du måske vælge mellem tre – hvis du er heldig. Vi kan derfor skræddersy den løsning, der passer præcist til din indretning og din pengepung.

Vi har også solgt Sonos i flere år end nogen andre, og derfor kan vi give dig de bedste valgmuligheder og den bedste vejledning inden køb. Og du får 3 års ægte garanti på alt, uden at det koster dig en krone ekstra.

Kort sagt: Vi gør Sonos bedre – kom ind i HiFi Klubben og oplev forskellen!

VÆLG ET RIGTIGT SONOS HI-FI ANLÆG

*OBS: Samme besparelse ved valg af dyrere højtalere.

 

HiFi Klubben bruger cookies til statistik og til at forbedre din brugeroplevelse på vores hjemmesider. Ved at klikke videre på siden accepterer du brugen af cookies. Læs mere om cookies her