HiFi Klubben

Gå til indhold
Lokale tilbud Gør et kup på udstillingsmodeller, udgåede produkter og overskudslager fra alle vores butikker. Læs mere

Smart Surround

Hjemmebiografen er stedet, hvor hele familien samles omkring en god film eller gaming for fuld udblæsning. Nu er det blevet så nemt, at alle kan være med.

De fleste af os kan nok blive enige om, at det er lækkert at se en god film med god lyd i hjemmebiografen. Men ikke alle er lige vilde med at trække lange kabler gennem stuen eller slås med komplicerede opsætninger og tekniske udtryk.

Nu er der lys forude. Både HEOS og Sonos har lavet smarte surroundsystemer, som hele familien kan finde ud af. Og med trådløse surroundhøjtalere slipper du af med de lange kabler. Så er der fri bane for de fede oplevelser med film og gaming hjemme i stuen!

En smart surroundløsning er en fantastisk gave både til dig selv, din familie og dit TV. Og du får et helt univers af trådløs musik med oven i hatten!

Nedenfor kan du se fire færdige løsninger. Kig ind i vores butik – så kan du også opleve forskellen!

FIRE VEJE TIL SMART SURROUND 

 

Den fulde løsning

HEOS AVR giver dig alt det fede fra en helt ægte surround-biograf – minus en masse besvær og kabler. Også perfekt til musik i stereo.
Se her

 

Så nemt kan det gøres

Sonos PLAYBASE ligger fladt på hylden, og du stiller bare dit TV ovenpå. Kan udbygges med trådløs subwoofer og trådløse surroundhøjttalere.
Se her

 

Soundbar i særklasse

HEOS Bar kan tilbyde fed TV-lyd og tilslutninger til alt dit udstyr. Vælger du subwoofer og trådløse baghøjttalere oveni er du rigtigt godt på vej!
Se her

 

Hvad har du brug for?

Sonos PLAYBAR kan give dig surroundfornemmelse på egen hånd. Tilføj trådløs subwoofer og trådløse baghøjttalere for endnu større oplevelser.
Se her