HiFi Klubben

Gå til indhold
Lokale tilbud Gør et kup på udstillingsmodeller, udgåede produkter og overskudslager fra alle vores butikker. Læs mere

Placér TV-skærmen som du vil

Standere og beslag til alle behov

Både TV og beslag er forskellige, så tænk dig om en ekstra gang, inden du bare farer ud og køber det billigste på hylden. Vi har kvalitetsbeslag til alle TV og alle behov, og her kan du se nogle af dem.

 

Fladt på væggen

Montering fladt på væggen er en meget populær løsning. Det er simpelt og pladsbesparende, og dit TV hænger næsten som et maleri. Beslag fås til alle størrelser TV, nogle har smarte løsninger som indbygget vaterpas eller nem adgang til tilslutninger.

 

 

 


Midt på gulvet

Hvis du f.eks. har store glasarealer eller en fritstående sofagruppe i stuen, kan en gulvstander være den mest velegnede løsning. Så skal du ikke bore huller i væggen, og du har helt frie hænder til at stille TV’et, præcis hvor du har lyst.

 

 

 


Oppe under loftet

Nogle gange er det oplagt at hænge TV’et oppe under loftet, for eksempel i køkken eller soveværelse. Her kan du vælge et beslag, der kan tiltes fremover, så du får en optimal synsvinkel til billedet på skærmen.

 

 

 


Drej i alle retninger

Når du ikke kan møblere efter dit TV, kan du hænge det på et drejebeslag i stedet for. Så hænger TV’et fladt ind til væggen, når du ikke bruger det. Når du skal nyde din yndlingsfilm, trækker du det bare ud og drejer det i retning af sofaen. Elegant og fleksibelt! 

 

 

 

Få et bedre TV-billede – gratis!

Fem minutter og et par nemme indstillinger er alt, hvad du behøver for at få en meget bedre TV-oplevelse.
Se her

 

Sådan får du fed lyd på dit TV

De indbyggede højttalere i dit TV lyder ikke ret godt. Vi viser dig, hvordan du gør det meget bedre.
Se her

 

Placér dit TV som du vil

TV-møbel, væg, hylde eller gulv? Vi har en smart løsning, uanset hvor du ønsker at placere dit TV.
Se her

 

LED – QLED – OLED

Tre forskellige slags TV – hvad er bedst? Vi hjælper dig med at finde det perfekte TV til dit behov.
Se her