Gå til indhold

DALIPHANTOM UNIVERSAL 25LBackbox

Solid universal-backbox til optimal montering af lofthøjtalere. Stort volumen for optimal lydkvalitet. Passer til næsten alle størrelser højtalere.
stk999,-
Ikke på lager
 Opleves i
PriceRunner

Læs mere:

Beskrivelse

DALI PHANTOM UNIVERSAL 25 – solid universal-backbox til lofthøjtalere

PHANTOM UNIVERSAL 25 er en solid universal-backbox, som kan bruges med langt de fleste af markedets indbygningshøjtalere til loft, inklusive de tungere modeller fra DALI og B&W, som kræver en vis dybde bag højtaleren.


PHANTOM UNIVERSAL 25 er beregnet til montering samtidig med, at loftet sættes op. Den er ideel til byggeprojekter, hvor den giver håndværkeren meget frie muligheder for optimal tilpasning, inklusive efterfølgende tætning ved montering i porøse eller ujævne overflader. Boksen kan dog også eftermonteres, hvis der er adgang til loftet fra bagsiden.


Backboxen leveres som en helt lukket kasse, så du selv kan bestemme størrelse og placering af udskæringshullet. Den matte hvide finish gør opmærkning nem, og den solide konstruktion i MDF, det relativt store indvendige volumen og det medfølgende akustiske dæmpemateriale sikrer, at du får den samme gode lyd som fra et traditionelt højtalerkabinet. Samlingen af boksen er lavet helt lufttæt for optimal lydkvalitet.


DALI PHANTOM UNIVERSAL 25 fås i mat hvid finish.


Highlights

  • Kan bruges til langt de fleste af markedets lofthøjtalere
  • Monteres samtidig med, at loft opsættes
  • Relativt stort indvendigt volumen for optimal lydkvalitet
  • Solidt bygget i MDF-plade
  • Finish i mat hvid folie for nem opmærkning

Tekniske specifikationer

FarvebeskrivelseHvid