Gå til indhold

Sonos

Sonos til bedre
lyd

FÅ BEDRE LYD OG
MULTIRUM
MED SONOS

Lyden er en vigtig del af oplevelsen, når du ser TV eller lytter til musik. Med Sonos kan du opnå en forbedret lydkvalitet sammenlignet med de små, indbyggede højtalere i TV'et. Fra simple soundbar-løsninger til hjemmebiograf med trådløse surround-baghøjtalere og trådløs subwoofer – Sonos har en løsning til dig, der ønsker bedre lyd. Desuden tilbyder Sonos multirumsløsninger, så du kan nyde musik i hele hjemmet med perfekt synkronisering.

Tag Sonos med
overalt

Sonos er klar til at fylde din dag med musik, både derhjemme og ude i det fri. En bærbar Sonos højtaler med batteri er den perfekte løsning, når du vil høre dine yndlingssange, uanset hvor du befinder dig. Går du efter den fyldige lyd til terrassen, eller vil du have en superkompakt rejsepartner lige til rygsækken? Sonos klarer opgaven!

Sonos med 
batteri

Mountson
beslag

Sonos er en elegant løsning i sig selv, men du kan tage din oplevelse til næste niveau med et smart væg/loftbeslag eller en elegant gulvstander. Den rigtige placering af din højtaler forkæler nemlig både dit boligmiljø og din lytteoplevelse.