Gå til indhold
Bowers & Wilkins M-1 Væghøjtaler

Bowers & WilkinsM-1Væghøjtaler

Eksklusiv og superkompakt designhøjttaler med unik teknik. En nem vej til et komplet, velspillende og diskret stereo- eller surroundsystem.
Sort
stk2.199,-
Forventes på lager 18. februar 2023
 Opleves i
PriceRunner

Læs mere:

Beskrivelse

B&W M-1 – superkompakt, elegant og alsidig kvalitetshøjttaler til stereo og hjemmebio

M-1 fra engelske Bowers & Wilkins er en lækker og superkompakt designhøjttaler til både stereo og surround – en perfekt løsning til alle steder, hvor du vil have seriøs lyd uden store højttalere til at forurene din boligindretning.

Kabinettet er elegant udført i metal, og selvom denne lille lydperle ikke er meget større end en mælkekarton, er der så meget solidt støbegods i den, at vægten når op over to kilo. Det giver et helt andet kvalitetsindtryk end de plastikløsninger, du møder hos mange konkurrenter. Og når du hører M-1 spille, vil du heller ikke være i tvivl om, at kvaliteten rækker dybt ind under overfladen.

I et mindre rum kan M-1 levere imponerende ren og fyldig lyd på egen hånd. Det gør den til en rigtig fin højttalerløsning sammen med f.eks. et kompakt stereosystem. Hvis du supplerer med en subwoofer til den dybeste bas, har du et komplet full-range-system, som vil give dig mange års gode oplevelser med musik og filmlyd.

Utallige placeringsmuligheder

Med sine beskedne ydre mål er M-1 nem at placere diskret. Det medfølgende bordstativ har kugleled og kan i et snuptag laves om til et smart og fleksibelt vægbeslag. Du kan også lægge M-1 ned og montere den vandret på stativet, hvis du vil bruge den som centerhøjttaler i hjemmebiografen.

Den geniale tilslutning giver dig en fuldstændig skjult, indvendig kabelføring i kabinet og stativ. Hvis du har et surround-system med fem eller flere højttalere, vil du virkelig værdsætte denne løsning. Du får et meget mere elegant højttalersystem, der indgår diskret som en naturlig del af et moderne stuemiljø.

M-1 fås i sort eller hvid matlakeret finish. Matchende gulvstander kan købes separat.

Jesper Jørgensen
Aarhus Tilst
99 butikkerFind nærmeste butik
Jesper Jørgensen

HiFi-Klubbens
Ekspertvurdering

  • eksklusivt og kompakt metaldesign mange placeringsmuligheder meget flot lyd i forhold til størrelsen behøver ikke nødvendigvis subwoofer i mindre rum vægbeslag/bordstativ medfølger

Tekniske specifikationer

Bi-wireNej
BordstandereJa
GulvstandereNej
Integreret vægbeslagNej
Spikes inkluderetNej

Anmeldelser


5.0
2 anmeldelser
5
2
4
0
3
0
2
0
1
0
Ilja
Holland
1/20/2023
Ilja
Holland
Ilja
Holland
1/20/2023
Ilja
Holland

Tilbehør til Bowers & Wilkins M-1

Anbefalede produkter