Gå til indhold
3.399,-stk
Sort
Forventes på lager 1. juni 2024
  -
Varen indgår i system/pakke
Lækker analog forstærker til dig, der også gerne vil have Bluetooth og nem tilslutning for digitale lydkilder og pladespiller.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

Denon PMA-600NE – seriøs analog stereoforstærker med digitale muligheder, Bluetooth og pladespillerindgang

 • Flot aluminiumsfinish i sort eller sølv
 • Trådløs musik via Bluetooth
 • Dedikeret pladespillerindgang (MM)
 • Både analoge og digitale tilslutninger inkl. subwoofer-udgang
 • Optimal funktion sammen med HEOS-musikstreamere

PMA-600NE er en højkvalitets analog stereoforstærker, som for en fornuftig pris giver dig den musikalske, naturlige og kropslige lyd, som er et must for mange analog-entusiaster. Samtidig får du en stribe bekvemme digitale lydindgange samt pladespillerindgang (MM). Så skal du ikke ud og købe ekstra apparater, bare fordi du har lyst til at nyde lidt varm vinyl.

Klar til det hele

PMA-600NE har indbygget D/A-konverter og både optiske og coaxiale indgange. Dermed kan du direkte tilslutte dine digitale lydkilder, for eksempel CD-afspiller eller en af Denons egne HEOS musikstreamere. Hvis du vil forkæle din filmoplevelse med lækker hi-fi-lyd i stereo, kan du også tilslutte dit TV med et optisk kabel og styre lyden via forstærkerens fjernbetjening.

Med indbygget Bluetooth kan du spille alverdens trådløse musik inklusive YouTube-lyd direkte fra din smartphone. Du får endda auto-tænd på Bluetooth, så du lynhurtigt kan høre dine favoritter på anlægget. Hvis dine højtalere skal have et tilskud i den dybe bas, kan du tilslutte en separat subwoofer via den dedikerede udgang. Som kronen på værket er fronten flot udført i aluminium, så forstærkeren ser lige så godt ud, som den lyder.

PMA-600NE fås i sølv eller sort aluminiumsfinish. Systemfjernbetjening medfølger. Matchende CD-afspiller (DCD-600NE) og musikstreamer (DNP-800NE) fås separat.

Det perfekte centrum i dit Denon-anlæg

Denons egen CD-afspiller DCD-600NE og musikstreameren DNP-800NE er oplagte partnere til PMA-600NE, som vil matche perfekt både i design og funktion. DNP-800NE har indbygget HEOS multirum og næsten alle de streamingmuligheder, du kan drømme om. Samtidig integrerer betjeningen perfekt med PMA-600NE inklusive app-kontrol via HEOS App. Her beholder du alt det bedste fra det traditionelle stereoanlæg, men du får en overflod af lækre trådløse muligheder oveni.

Fremragende lyd under alle forhold

En avanceret udgave af Denons hæderkronede HC single push-pull kredsløb har givet PMA-600NE imponerende strømressourcer. Du vil hurtigt opdage, at de opgivne 45 watt i 8 ohm er særdeles potente, så du kan trygt kombinere PMA-600NE med seriøse hi-fi-højtalere og opnå et meget flot lydmæssigt resultat.

Strømforsyningen til de følsomme lydkredsløb er adskilt fra kontrolkredsløbende for at forhindre indbyrdes påvirkning. Den indbyggede mikroprocessor stopper automatisk, når den ikke er nødvendig for musikafspilningen (Stop Mode), og ved afspilning af analoge musikkilder kan du helt slukke for alle digitale kredsløb inklusive Bluetooth. Så fjerner du risikoen for indstråling af højfrekvent støj (Analog Mode).

Hvis du er den lykkelige ejer af et par gode hi-fi høretelefoner, kan du også glæde dig over den solide 1/4” jack-tilslutning på fronten. Rigtig mange gode høretelefoner kommer stadig med jackstik i fuld størrelse, og sammen med PMA-600NE behøver du ikke bruge besværlige og lydforringende adaptere.


HiFi Klubbens
Ekspertvurdering

Fordele

 • Højkvalitets analog forstærkerdel
 • Flot aluminiumsfinish i sort eller sølv
 • Indbygget Bluetooth til trådløs musik (auto-tænd)
 • Både analoge og digitale tilslutninger
 • Optimal funktion sammen med HEOS-musikstreamere
 • Dedikeret pladespillerindgang (MM)
 • Udgang til subwoofer
 • Tilslutning for høretelefoner på front
 • Analog mode (frakobler alle digitale kredsløb)
 • Udvalgte højkvalitets komponenter i signalvejen

Begrænsninger

 • Ikke indbyggede streamingtjenester eller multirum
 • Ikke indgang til MC-pickupper
 • Ikke så tungt opbygget som nogle alternativer
 • Ikke USB-indgang eller HDMI
 • Indbygget D/A-konverter på basalt niveau
 • Kun ét sæt højtalertilslutninger

Videoer om Denon PMA-600NE

Tilbehør til Denon PMA-600NE

Tekniske specifikationer

Udgangseffekt 4 ohm70 watt
Udgangseffekt 8 ohm45 watt
Forvrængning (THD)0,07%

Anmeldelser


4.9
30 anmeldelser
5
26
4
4
3
0
2
0
1
0
Cor
Holland
5/19/2024

Min 45 år gamle Kenwood forstærker defekt, havde allerede en Denon DVD-afspiller, så jeg købte en matchende forstærker. Optag afspiller med Ortofon Red-patron, DVD-afspiller og Vifa-formathøjttalere tilsluttet. Lyttede til al min yndlingsmusik, og det var en åbenbaring! ! Jeg havde pludselig en helt ny og bedre LP- og CD-samling. Forstærker anbefales, for ikke for mange penge en stor forstærker.

Cor
Holland
Kjell
Sverige
5/16/2024

Mine gamle højttalere fra slutningen af 70'erne fik nyt liv. Det lyder virkelig fantastisk! Bach orgelmusik lyder helt fantastisk, især de laveste toner. Også rockmusik lyder godt, trommer og bækkener lyder virkelig fantastisk!

Kjell
Sverige
Henrik
Danmark
5/12/2024
Henrik
Danmark
Rasmus
Sverige
5/6/2024

Som en tilføjelse til mine 2 Dynavoice fronthøjttalere og SUB spillede disse over forventning med denne fremragende forstærker. Krystalklar lyd i kombination med flot design og stilfuld enkelhed. Dette kombineret med prisen gør det til et absolut køb for mig :)

Rasmus
Sverige
Dennis
Sverige
5/3/2024

Meget tilfreds. Har savnet Denons fantastiske karakter. Stærkt anbefale Denon

Dennis
Sverige

Anbefalede produkter