Gå til indhold
AudioQuest
Høretelefon-forstærker

AudioQuest DragonFly Red

1.699,-stk
  -
Ultrakompakt mobil D/A-konverter, som vil gøre mirakler for din bærbare lyd både fra smartphone og PC/Mac. Ægte audiofil hi-fi lige til lommen!
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

AudioQuest DragonFly Red – mobil D/A-konverter med krystalklar digital lyd både til computer og smartphone/tablet

 • Kan bruges både sammen med PC/Mac og mobile devices (iOS/Android)
 • Højkvalitets hovedtelefon-forstærker til selv tungtdrevne audiofile modeller
 • 64-bit digital volumenkontrol for ekstra høj lydkvalitet
 • Fylder ikke mere end en USB-nøgle – plug'n play
 • Understøtter højopløste 24-bit musikformater
 • Understøtter MQA filer (Master Quality Authenticated)

DragonFly Red er en genial mobil D/A-konverter (DAC), som kan løfte lyden fra din smartphone eller PC/Mac op til nye højder på en god hovedtelefon. På trods af, at den ikke er større end en almindelig USB-nøgle, er DragonFly Red spækket til bristepunktet med avanceret digital teknologi. Og den præsterer en lydkvalitet, som med garanti vil gøre den til dine hovedtelefoners nye bedste ven, uanset om du lytter derhjemme eller på farten.

I forhold til den mere økonomiske Black-version er DragonFly Red udstyret med en avanceret 64-bit digital volumenkontrol, som sikrer en helt suveræn klar og støjfri gengivelse. Det maksimale output er også næsten dobbelt så højt som på Black, hvilket er til stor gavn for dynamikken og samtidig gør det muligt at udnytte selv tungtdrevne high-end hovedtelefoner.

OBS: Vær opmærksom på, at DragonFly Red skal tilsluttes din smartphone/tablet via USB-kabel, som købes separat. For Android (4.1 eller nyere) skal du bruge et Micro USB-til-hun-USB-A kabel, der understøtter OTG (on-the-go). Din smartphone/tablet skal også understøtte OTG. Apple iOS-brugere skal bruge et originalt Apple Lightning adapterkabel (MD821AM). Andre eller uoriginale kabeltyper vil ikke fungere til iOS.

OBS(2): En del Android-producenter mangler stadig at lancere drivere, som tillader DragonFly Red at fungere sammen med alle deres smartphones. Hvis du vil være helt sikker på, at DragonFly Red fungerer sammen med dit Android-device, anbefaler vi at afprøve kombinationen i vores butik. Apple iOS-devices er ikke berørt af dette problem.

DragonFly Red fås i rød finish.

Optimal lydkvalitet med alle hovedtelefoner

Mobile DAC'er er set før, primært til brug sammen med laptop-computere. Det revolutionerende ved DragonFly Red er, at den også kan bruges direkte på din smartphone. Via et helt nyt chipset har AudioQuest reduceret energiforbruget til et hidtil uset lavt niveau, som åbner helt nye muligheder. Nu kan du endelig få den fulde lydkvalitet fra din smartphone, og du kan trygt tilslutte et sæt virkelig seriøse hi-fi-hovedtelefoner – DragonFly Red skal nok leve op til kravene.

Få det bedste ud af din PC-musiksamling, TIDAL/Spotify m.m.

Alle computere er udstyret med et lydkort, der konverterer den lyd, du klikker på, til lyd i dine ører. Uheldigvis er det bare sådan, at selv de dyreste computere som regel er udstyret med et frygteligt et af slagsen. Det er her, DragonFly Red kommer ind i billedet.

Sæt DragonFly Red i en af computerens ledige USB-porte, tilslut dine hovedtelefoner i minijack-indgangen på DragonFly Red, og nyd at du endelig får den fulde lydkvalitet fra din musiksamling, uanset om den er lagret på harddisken eller du abonnerer på en streamingtjeneste som f.eks. TIDAL eller Spotify. Slut med at smadre din musik med elendige lydkort og støjfyldte analoge hovedtelefonudgange!

Hvis DragonFly skal med på farten sammen med din bærbare, kan du som ekstraudstyr købe et kort, specialdesignet USB-kabel AudioQuest (DragonTail). Så er du bedre sikret imod at knække noget, hvis computeren skulle ryge på gulvet eller på anden måde få et stød. DragonTail kan også give lidt luft, hvis du gerne vil have fri adgang til to USB-porte tæt ved siden af hinanden.

Nyd ægte højopløst musik – bedre end CD

DragonFly Red er udstyret med en eksklusiv 24-bit ESS 9016 D/A-konverter, som kan håndtere højopløste musikfiler op til 24-bit/96Hz via USB Audio 2.0. Dette er væsentlig højere end CD-kvalitet, og du vil tydeligt kunne høre forskellen i form af en væsentligt forbedret detaljering, dynamik, rumfornemmelse og generel musikalitet i lydbilledet.

Den asynkrone teknologi og den specialudviklede driver i DragonFly Red sørger for at optimere den såkaldte "clock" i USB-overførslen fra PC'en, så du undgår den lydforringende jitter-støj (digitalforvrængning i tidsdomænet). Du får også en indbygget hovedtelefon-forstærker, som løfter dynamikken og basgengivelsen hørbart, og du vil kunne lytte til musik næsten uanset hvor meget larm, der er fra omgivelserne.

HiFi Klubbens
Ekspertvurdering

Fordele

 • Kan bruges både sammen med PC/Mac og mobile devices (iOS/Android)
 • Højkvalitets hovedtelefon-forstærker med højt output til selv tungtdrevne high-end modeller
 • 64-bit digital volumenkontrol for ekstra høj lydkvalitet
 • Fylder ikke mere end en USB-nøgle – plug'n play
 • Understøtter højopløste musikfiler op til 24-bit/96kHz
 • Audiofil asynkron USB-teknologi

Begrænsninger

 • Ikke indbygget trykknap-volumenkontrol
 • Ikke trådløs signaloverførsel
 • USB-kabel er ekstraudstyr

Videoer om AudioQuest DragonFly Red

Unboxing

Tilbehør til AudioQuest DragonFly Red

Tekniske specifikationer

FjernbetjeningNej
TimerNej
D/A konvertering audio24-bit/96 kHz - 32-bit ESS 9016

Anmeldelser


4.8
10 anmeldelser
5
9
4
1
3
1
2
0
1
0