Gå til indhold

HEOS by Denon HEOS 5 HS2 Trådløs højttaler

{{product.ribbonText}} {{product.ribbonText}} {{product.ribbonOfferExpiresInfo}}

HEOS 5 er en velspillende og brugervenlig trådløs multirums-højttaler, som kan fylde køkken, soveværelse, børneværelse og andre mindre rum med musik i god kvalitet. Du styrer det hele trådløst fra den lækre HEOS app. Sort eller hvid.

Varenummer: {{product.code}}

{{product.inventoryStatus}}

{{product.price}} /stk

{{product.sellableOnWebText}}

for at købe varen til medlemspris
Normalpris {{product.originalPrice}} Kan ikke købes online

{{chosenStore.inventoryStatus}}

Highlights HEOS 5 – trådløs multirums-højttaler med flot lyd, Bluetooth, HD-understøttelse og suveræn brugervenlighed

 • Meget flot lydkvalitet for en trådløs højttaler af denne størrelse
 • Indbygget Bluetooth-funktion og understøttelse af Hi-Res Audio (24-bit)
 • Understøtter Spotify Connect, TIDAL, Napster, Deezer, internetradio og streaming af din egen musiksamling fra smartphone, tablet, PC eller netværksharddisk
 • Suverænt brugervenlig kontrol via HEOS app (Apple iOS/Android)
 • Fås i både sort og hvid finish

HEOS 5 er en velspillende, kompakt og brugervenlig trådløs multirums-højttaler, som kan fylde køkken, soveværelse, børneværelse og andre mindre rum med musik i god kvalitet. Hvis du vil have et ægte stereo-lydbillede og mere fyldig lyd, kan du sætte to HEOS 5 op til at spille hhv. højre og venstre kanal.

I denne version har HEOS 5 fået indbygget Bluetooth-funktion og understøttelse for Hi-Res Audio (24-bit). Dermed har du både fået endnu større bekvemmelighed samt mulighed for endnu højere lydkvalitet.

Via din smartphone eller tablet har du adgang til hele det trådløse HEOS-univers, inklusive streamingtjenester, internetradio og multirums-integration med HEOS-afspillere i resten af dit hjem. Du kan også streame din egen musiksamling fra computer, netværksharddisk eller lokalt fra din smartphone. HEOS-appen sætter alle konkurrenter til vægs i brugervenlighed og er utrolig nem og overskuelig at bruge. Du har totalt overblik over al din musik med albumcovers og alle funktioner.

HEOS 5 fås i hvid eller sort finish.

Ekspertvurdering

Fordele

 • Meget flot lydkvalitet for en trådløs højttaler af denne størrelse
 • Understøtter Hi-Res Audio (24-bit)
 • Indbygget Bluetooth-funktion
 • To styk HEOS 5 kan konfigures til højre/venstre kanal i stereo-opsætning
 • Tilslutning for hovedtelefon
 • Understøtter Spotify Connect, TIDAL, Deezer, SoundCloud m.fl.
 • Internetradio
 • Særdeles brugervenlig app-kontrol (Apple iOS/Android)
 • Fås i både sort og hvid finish
 • Nem opsætning
 • Streaming af din egen musik fra PC og netværksharddisk samt direkte fra smartphone/tablet
 • Fuld trådløs integration med øvrige HEOS-komponenter
 • Kan afspille musik direkte fra USB-lagermedier
 • Analog audio-ind (minijack)

Begrænsninger

 • Der findes mere råstærke alternativer
 • Kun navigation via app (ikke PC/Mac)
 • Understøtter ikke umiddelbart streaming af egen musiksamling fra Mac computere eller Apple netværksharddiske (endnu)
 • Du får IKKE rigtig stereo og rigtig hi-fi fra en alt-i-ét højttaler, uanset hvor godt den er bygget. Ægte hi-fi kræver altid en god forstærker og separate højttalere!

Produktbeskrivelse

HEOS by Denon – et trådløst og komplet hi-fi-streamingsystem til hele dit hjem
Besøg HEOS hjemmesiden her 

HEOS er et komplet og fleksibelt multirums hi-fi-streamingsystem. Det er udviklet af Denon, som er en af verdens ældste og mest hæderkronede hi-fi-producenter. HEOS leverer en kombination af lydkvalitet, teknologi og unik fleksibilitet, som er helt i top på et spændende og hastigt voksende marked.

HEOS-systemet består grundlæggende af fire trådløse højttalere (HEOS 1, HEOS 3, HEOS 5 og HEOS 5), en trådløs musikafspiller til eksisterende anlæg (HEOS Link) samt en trådløs forstærker (HEOS Amp) samt en TV-soundbar med trådløs subwoofer (HomeCinema). Med dette system kan du fylde hele dit hjem med trådløs musik i høj kvalitet, og du kan let og elegant app-fjernbetjene det hele fra din smartphone eller tablet (iOS/Android). Kabelforbindelse til netværket er ikke nødvendigt.

Med den lille HEOS 1 kan du endda klikke et smart batteri/Bluetooth-modul på (HEOS 1 Go Pack), så du kan tage højttaleren med ud af huset og spille trådløs musik fra din smartphone overalt, f.eks. på campingturen. Når du kommer hjem, sætter du den bare i stikkontakten – så er den igen en integreret del af dit HEOS-system.

De øvrige HEOS-afspillere kan også udvides med Bluetooth via den samme lille USB-dongle som bruges på Go Pack. Dermed har du en oplagt mulighed for at tage dem med i sommerhuset og få en langt større lyd end med HEOS 1. Du skal bare have en stikkontakt ved hånden.

Da HEOS i høj grad er et software-baseret produkt, kan du også se frem til en række nye funktioner hen ad vejen, for eksempel integration af flere musiktjenester. Disse opdateringer vil blive gjort tilgængelige over nettet, efterhånden som de bliver klar. På denne måde bliver dit HEOS-system bedre og bedre hen ad vejen – helt automatisk!

Få luksuslyd på dit TV med HomeCinema
Du har sikkert forlængst opdaget, at lyden fra dagens flade TV er lige så flad som TV'et selv. Soundbar-højttaleren HEOS HomeCinema løser problemet, uden at du samtidig får et helt anlæg ind i stuen. Placér selve soundbaren under TV'et (på væg eller hylde), og stil den trådløse subwoofer et diskret sted – så har du givet dig selv en meget større oplevelse hver eneste dag, både med film og almindelige TV-udsendelser.

Selvom HomeCinema stadig ikke er et ægte stereo- eller surroundanlæg, vil den få dig et langt stykke i den rigtige retning. Og den integrerer naturligvis perfekt med de øvrige trådløse HEOS-komponenter, inklusive musik-streamingtjenester på nettet.

OBS: Det er (endnu) ikke muligt at distribuere TV-lyd fra HomeCinema til andre HEOS-komponenter i dit hjem. Men du kan tilslutte en ekstern analog musikkilde og sende lyden videre til resten af systemet, præcis som på f.eks. HEOS Amp og Link.

Unik og suveræn integration med Denon hi-fi-systemer
HEOS er skabt til at integrere suverænt med nyere eksisterende Denon stereo- eller surroundanlæg. Når den trådløse HEOS Link musikstreamer er koblet til forstærkeren eller receiveren, sørger den selv for at tænde for anlægget, når HEOS-appen aktiveres. Oven i købet kobler den til forstærkerens/receiverens egen volumenkontrol, så alt kan styres fra appen. På denne måde får du både den fulde brugervenlighed fra det trådløse system og den høje lydkvalitet fra et rigtigt hi-fi-anlæg. En unik og gennemtænkt detalje, som løfter din HEOS-oplevelse ind i topklassen.

Nyd alverdens musik via Spotify Connect, TIDAL og meget mere
HEOS er fuldt integreret med streamingtjenesterne TIDAL, Deezer m.fl, og du får også Spotify Connect-understøttelse, så du kan køre mere end 20 millioner musiknumre fra den samme Spotify app, som du kender i forvejen fra din smartphone eller tablet.*

Med HEOS kan du også streame hele din musiksamling fra PC og netværksharddisk.** Som prikken over i'et kan du streame den musik, du har liggende lokalt på både din egen og andres smartphone eller tablet (iOS/Android). Det kan for eksempel være de numre, som endnu ikke er tilgængelige på streamingtjenesterne. Du kan lytte til titusindvis af internet-radiostationer, og du kan tilslutte et eksternt USB-lagermedie eller en analog lydkilde og streame musikken herfra ud på hele dit HEOS-system.

HEOS app – trådløs brugervenlighed i særklasse
HEOS er skabt til trådløs wi-fi-fjernbetjening via den gratis HEOS-app (Apple iOS/Android), så hvis du i forvejen har en smartphone eller tablet, er du allerede klar til at nyde din musik med en brugervenlighed, du aldrig har set bedre.

Appen er dansk, og uanset om du spiller musik fra din egen samling eller via nettet, har du alting lige ved hånden. Den lækre brugerflade giver dig et fremragende overblik, og med albumcovers og tydelig information om numre, albums og kunstnere er det en ren fornøjelse at gå på opdagelse i mulighederne.

HEOS har selvfølgelig tænkt hele familien ind i betjeningen. I mange andre streamingsystemer er hele familien fælles om samme opsætning, playlister og spillekø osv. I HEOS kan hver bruger få sin helt personlige brugerkonto. Så når du starter HEOS, ser du kun dine egne playlister, dine favoritter, din historiske spillekø, din Spotifykonto med dine playlister osv. Og omvendt, hvis familiens teenager logger på HEOS fra sin enhed, vil han/hun se sin egen historik, foretrukne indstillinger osv.

Hurtig og nem opsætning
HEOS er nemt at sætte op, også selvom du ikke er specielt interesseret i computere og netværk. Når du første gang sætter en HEOS-enhed op, skal du bare have adgangskoden til dit trådløse netværk ved hånden – så er opsætningen i langt de fleste tilfælde hurtigt og smertefrit overstået. Alle efterfølgende HEOS-enheder tilføjes lynhurtigt helt uden netværkskundskaber og koder. Hvis du alligevel skulle få brug for hjælp, står vi naturligvis klar i Hi-Fi Klubben.

Trådløs hi-fi i hele dit hjem
HEOS er også et fremragende multirums-musiksystem, som kan sende musik ud i ethvert hjørne af dit hjem. Du vælger bare en passende HEOS-musikafspiller – så har du kvalitetsunderholdning i stue, køkken, soveværelse, kontor, børneværelse, badeværelse m.m. Kun fantasien og økonomien sætter grænsen, og HEOS begrænser ikke dit kvalitetsniveau. Du kan fuldstændigt selv bestemme, hvor godt dit stereoanlæg eller din hjemmebiograf skal være. Det er bare at vælge frit på hylderne blandt Denons mange stereoforstærkere eller hjemmebio-receivere.

Fra din app-fjernbetjening styrer du musikvalg og lydniveau individuelt for hvert rum, men du kan også vælge at spille den samme musik i hele huset. Eller slå flere rum sammen i grupper, f.eks. i en voksen- og børneafdeling.

Hvis du i et mindre rum vil have et ægte stereolydbillede og samtidig mulighed for større lydtryk, kan du for eksempel anskaffe to styk HEOS 1 eller HEOS 3 og konfigurere dem til at spille venstre og højre kanal i stereo. Et rigtigt hi-fi-anlæg vil stadig lyde bedre, men hvis du gerne vil undgå at have et separat anlæg stående, er dette et udmærket kompromis.

Vær opmærksom på, at HEOS giver dig mulighed for at vælge mellem to forskellige standby-indstillinger, netværk-standby og dvale (deep standby). Hvis din afspiller altid skal være klar til brug – for eksempel til TV eller hovedanlæg i stuen – vælger du den første indstilling.

I de rum, hvor du ikke har brug for at spille musik så tit, kan du vælge dvale. Så skal du lige trykke på afspilleren og vente et øjeblik før brug, men standby-forbruget ryger til gengæld helt ned på 0,5 watt, ligesom f.eks. på Denons miljøvenlige surround-receivere. Det er absolut noget, der er med til at gøre din elregning mere grøn i længden.

HEOS kræver ikke nødvendigvis indbygning eller kabeltræk fra rum til rum, så du kan hurtigt udvide systemet til flere rum, og hvis du en dag skal flytte, kan du i et snuptag pakke det hele ned og tage det med dig. Er du i gang med at bygge nyt eller bygge om, kan du alternativt vælge at trække højttaler- og netværkskabler i væggene og placere alle nødvendige afspillere og forstærkere centralt i et teknikrum. HEOS giver dig alle muligheder.

HEOS er et nyt streaming system og derfor understøtter systemet også den nyeste trådløse teknologi. Alle standarder 802.11 a/b/g/n understøttes både i det gamle 2,4 GHz, men også det nye og mindre støjfyldte 5 GHz bånd.***

Løft lydkvaliteten med en endnu bedre D/A-konverter
HEOS Link er bestykket med en højkvalitets indbygget Burr-Brown PCM5102 D/A-konverter (DAC), men hvis du tænker i audiofile baner, kan du vælge at tilslutte en endnu bedre ekstern DAC via den optiske digitaludgang og derved løfte lydkvaliteten en ekstra tand. På nogle nyere stereoforstærkere kan du direkte tilslutte HEOS Link digitalt og udnytte kvaliteterne i forstærkerens indbyggede DAC. Det samme gælder, hvis du har en god surround-receiver.

* Forudsætter betalings-abonnement. Flere streamingtjenester vil blive tilføjet senere.
** Hvis du vil streame til HEOS fra et musikbibliotek på Mac computer eller Apple netværksharddisk, er du indtil videre nødt til at installere en DNLA klient på din Mac/NAS.
*** Vil du udnytte 5 GHz-båndet, skal den allerførste opsætning af HEOS ske via en 5 GHz-kompatibel smartphone eller tablet. Herved overføres den nødvendige netværksinformation til HEOS. Du kan efterfølgende betjene systemet fra både 2,4 GHz- og 5 GHz-enheder.

Tekniske specifikationer

 • Trådløs højttaler
 • Understøtter Hi-Res Audio (24-bit)
 • Indbygget Bluetooth-funktion
 • Fjernkontrol via gratis app til iOS/Android
 • Understøttede streamingtjenester i Danmark: Spotify, TIDAL, SoundCloud, Deezer m.fl.*
 • Internetradio (TuneIn)
 • Bestykning: 2 x diskant, 2 x mellemtone/bas, 1 x passive radiator
 • 5 indbyggede dedikerede Klasse D digitale forstærkere
 • To styk HEOS 5 kan konfigures til højre/venstre kanal i stereo-opsætning
 • Understøtter streaming af musik lagret lokalt på iOS (iTunes) og Android
 • Lydformater: MP3, AAC, WMA, FLAC, ALAC, WAV
 • Maksimal opløsning: 192kbps (WMA), 320kbps (MP3/AAC), 24-bit/192kHz (FLAC/WAV/ALAC)
 • Indbygget dual-band trådløs netværksfunktion (2,4GHz / 5GHz) / 802.11a/b/g/n/ac
 • Tilslutninger: Ethernet, analog audio-in (stereo minijack), hovedtelefon, USB-lagermedier (både FAT32 og NTFS-formatterede)
 • Strømforbrug i stand-by: 4 watt (netværk standby), 0,3 watt (deep standby)
 • Medfølgende tilbehør: Ethernetkabel, minijack opsætningskabel, minijack lydkabel
 • Mål: 29,4 x 20,9 x 16,6 cm (BxHxD)
 • Vægt: 3,0 kg
 • Farve: Sort eller hvid
 • * Kræver betalings-abonnement. Flere streamingtjenester vil blive tilføjet senere.
 • OBS: Hvis du vil streame til HEOS fra et musikbibliotek på Mac computer eller Apple netværksharddisk, er du indtil videre nødt til at installere en DNLA klient på din Mac/NAS.

Mere læsning

Book en personlig demonstration

I Hi-Fi Klubben kan du opleve produkterne med dine egne øjne og ører, før du handler. Du kan tilmed aftale tid for en personlig demonstration. Så bliver det endnu nemmere for dig at vælge rigtigt!

Vi bruger småkager, aka cookies (informationskapsler), så du bl.a. kan bruge vores netbutik. Vi bruger dem også til at finde ud af, hvordan vores netsider bliver brugt, så vi hele tiden kan forbedre os, selvfølgelig imens vi lytter til vores favoritmusik. Ved at fortsætte accepterer du alt dette. Læs mere om cookies her