Gå til indhold
5.990,-stk
Før 7.499,-Spar 1.509,-

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Råstærk Bluetooth-højtaler med batteri til fed musik i 40 timer eller endnu mere. Får stemningen helt i top til alle fester og arrangementer.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

SOUNDBOKS (Gen. 3) – batteridrevet Bluetooth-højtaler med masser af kræfter til fester og arrangementer

 • Lydtryk på op til 126 dB
 • Kan parres trådløst med op til 4 x SOUNDBOKS (Gen. 3)
 • Tilslutning til mikrofon, DJ mixer og instrumenter
 • Udskifteligt batteri med op til 40 timers musik (ekstra batteri fås separat)
 • Holder til både vand, sne, kulde og varme

SOUNDBOKS (Gen. 3) er en ekstremt råstærk batteridrevet Bluetooth-højtaler, der giver dig op til 40 timers musik. Og hvis det ikke er nok, kan du lynhurtigt smide et nyt batteri i og fortsætte festen (ekstratilbehør). Brug TeamUP funktionen til at parre vennernes SOUNDBOKS trådløst – så kan du få endnu mere lyd og endda nyde den i rigtig stereo.

Metalgitteret på fronten kan skrues af og spraymales, så du kan give din SOUNDBOKS (Gen. 3) et look, der kan gøre selv Banksy misundelig. Der er også et hul igennem højtaleren, som er med til at give en federe bas, men hullet er også perfekt til at tage nogle vilde billeder til Instagram, du kan imponere vennerne med.

SOUNDBOKS (Gen. 3) er bygget til at klare mosten. Den holder både til regn, sne, øl og ekstrem varme og kulde. Den enormt solide konstruktion i krydsfiner og metal gør, at den kan tage alle tæsk, uanset om den bliver væltet, tabt eller kørt over.

HUSK: Du kan ikke altid regne med, at dine naboer er lige så meget i festhumør som dig. Med store kræfter følger stort ansvar – så brug din SOUNDBOKS med omtanke!

Tag dine fester til et helt nyt niveau

SOUNDBOKS (Gen. 3) har også givet dig muligheden for at lave dit eget PA-system. Du kan nemlig sætte både mikrofoner, DJ mixer og instrumenter til højtaleren, så du kan skabe dit eget mobile diskotek.

Batterier købt til SOUNDBOKS 2 passer også til SOUNDBOKS (Gen. 3). Batteritiden er op til 40 timer ved mellem volumen og 5 timer ved maksimal volumen på 126 dB.

SOUNDBOKS (Gen. 3) fås i sort finish. Genopladeligt batteri, oplader/strømforsyning og unbrakonøgle medfølger. Ekstra batteri (BATTERYBOKS) fås som ekstratilbehør.

SOUNDBOKS kan meget mere end du tror. Giv den et stykke fedt tilbehør – så har du en rigtig problemknuser, som du kan tage med overalt. Læs mere om tilbehør her.

Den ultimative app til den ultimative festhøjtaler

Med SOUNDBOKS egen app får du en endnu federe oplevelse. Når du først har downloadet appen og tilsluttet SOUNDBOKS (Gen. 3) med Bluetooth via dit unikke TEAMID, så er du klar til at feste. Du kan sætte en kode på dit Bluetooth-signal, så der ikke er nogen på festivalpladsen eller til festen, som kan overtage playlisten og ødelægge stemningen. Du får også auto-connect med Bluetooth og en sluk-knap i appen.   

Med multibånds EQ kan du sætte ekstra tryk på bassen eller lave andre justeringer, så lyden rammer lige i mellemgulvet. I Pro SKAA indstilling kan du koble to styk SOUNDBOKS (Gen. 3) til at spille venstre-højre stereo i perfekt sync, og i ProPanel finder du feedback filter, mikrofonindstilling, Guitar Mode, indgangs-EQ og andre lækkerier til total kontrol over din lyd. I fremtiden vil der komme endnu flere fede funktioner i appen, så du har noget at glæde dig til.

Federe lyd og vildere bas

SOUNDBOKS (Gen. 3) har bedre lydkvalitet end sin forgænger med en ny hornladet diskant og et nyt forstærkersystem. Hjørnerne er lavet af stødabsorberende silikonekugler, der både beskytter højtaleren og giver en federe bas. Som en ekstra feature kan du mærke bassen banke i håndtagene, når du flytter festen til et nyt sted.

Fest i dagevis med et ekstra batteri

På højtalerens højre side kan du med touch-knapper tænde og slukke, bruge TeamUp funktionen og justere volumen på en skala, der går helt op til 11 – en fræk lille detalje. Begge sider er udstyret med håndtag, så du let kan tage højtaleren med dig overalt. 

TILBEHØR TIL ENHVER LEJLIGHED

Din SOUNDBOKS kan meget mere end du tror. Giv den et stykke fedt tilbehør – så har du en rigtig problemknuser, som du kan tage med overalt. Læs mere om tilbehør her.

HiFi Klubbens
Ekspertvurdering

Fordele

 • Lydtryk på op til 126 dB
 • Kan parres trådløst med op til 4 x SOUNDBOKS (Gen. 3)
 • Tilslutning til mikrofon,
 • DJ mixer og instrumenter
 • Bluetooth 5.0
 • Dedikeret app med mange fede funktioner
 • Batteritid op til 40 timer (ekstra batteri fås separat)
 • Holder til både regn, sne, kulde og varme
 • Solidt bygget i metal og krydsfiner
 • Front kan skrues af og spraymales
 • Stander, bæresele, batteri, mikrofon m.m. fås som ekstratilbehør

Begrænsninger

 • Fylder og vejer godt i landskabet
 • Detaljering i lyden ikke på højde med en rigtig hi-fi løsning
 • Tag hensyn til dine omgivelser

Reviews

Videoer om (Gen. 3)

Unboxing

Tilbehør til SOUNDBOKS (Gen. 3)

Tekniske specifikationer

Frekvensområde (-6dB)40-20.000 Hz
Forstærker72 watt
Diskant størrelse1"
Bas størrelse10"
Woofer Amount2x
VandtætJa
IP RatingIPX5

Anmeldelser


4.6
23 anmeldelser
5
15
4
7
3
1
2
0
1
0
Guido
Tyskland
3/27/2024

Gen 4 har været ude i lang tid, men i lyttesammenligningen i butikken havde gen 3 vundet med mig ... Heldigvis var der en online retur, hvor jeg var i stand til at slå til ... Mega tilfreds og levering sker inden for 1 dag ... Tumper op...

Guido
Tyskland
Jonas
Sverige
3/3/2024

Cool festkasse.

Jonas
Sverige
Achim
Tyskland
2/22/2024

Soundboks 3 lyder overraskende varmt for en PA-højttaler. Dette gælder både de to hårdt monterede 25 cm basmellemhøjttalere samt diskanthøjttaleren med hornfastgørelse. Med tromme og bas er højttaleren i sit rette element. Men selv med klassisk musik lyder højttaleren godt, hvorved opløsningen af de enkelte instrumenter eller deres rumlige svimlende naturligvis er bagefter hi-fi-højttalernes meget høje kvalitet. Selvom jeg personligt foretrækker instrumentalmusik, lyder stemmer i jazz og funk også godt hørbare og ikke for skarpe, hvilket taler for opførelsen af Hochtornhorn. Batteriet holder ret lang tid, selvom jeg kun har betjent højttaleren ved fuld lydstyrke i et par minutter indtil videre, fordi den maksimale lydstyrke ikke længere er kompatibel med lejlighedskomplekser. Kort sagt, jeg er helt tilfreds.

Achim
Tyskland
Erik
Holland
2/16/2024
Erik
Holland
Daniel
Tyskland
2/15/2024

Stor værdi for pengene, god lyd og bas til en mellemstor jukebox.

Daniel
Tyskland

Anbefalede produkter

1 Pro
Trådløs højtaler med batteri
12.499,- / Stk