Gå til indhold

Pimp din
SOUNDBOKS

Din SOUNDBOKS kan meget mere end du tror. Giv den et stykke fedt tilbehør – så har du en rigtig problemknuser, som du kan tage med overalt.

SOUNDBOKS er Bluetooth-højtaleren, som kan meget mere end de andre. Den spiller højere, den spiller længere, og den modstår tæsk, som ville sende de fleste andre mobile højtalere på værksted eller til skrotning. Men det er kun starten – du kan nemlig få masser af tilbehør, som gør din SOUNDBOKS-oplevelse endnu federe.

Se alt vores
SOUNDBOKS
grej her

Tilbehør
til enhver lejlighed

Skal du til festival? Tag din SOUNDBOKS på ryggen med en smart bæresele. Lås den fast med et solidt jordspyd, gør dine ekstra batterier klar, og spil løs i dagevis. Skal du til firmafest eller arrangement i sportsklubben? Sæt SOUNDBOKS op i hovedhøjde på en solid stander, og tænd for din indkøbte mikrofon. Så kan du lade din sprøde røst klinge ud over forsamlingen, uanset om vil fortælle om det seneste årsregnskab eller pace dine motionister til et dunkende beat.

Du kan selvfølgelig også få kabler, ladere og andet smart og praktisk tilbehør. Pimp din SOUNDBOKS – den har fortjent din kærlighed!