Gå til indhold
Sennheiser AMBEO Soundbar Soundbar

SennheiserAMBEO SoundbarSoundbar

Stor, tung, avanceret og råstærk soundbar, som klarer alle opgaver i suveræn stil, inklusive Dolby Atmos surround og musikstreaming.
stk18.999,-
Forventes på lager 24. maj 2022.
 Opleves i
PriceRunner

Læs mere:

Beskrivelse

Sennheiser AMBEO Soundbar – eksklusiv TV-soundbar med massiv råstyrke og overbevisende surround-fornemmelse

AMBEO Soundbar – suveræn 3D-lydoplevelse fra en soundbar

Med AMBEO har Sennheiser udviklet et komplet system til virtuel 3D-surroundlyd, som er mere avanceret og imponerende end noget andet, du har oplevet før. Et system, som både omfatter dedikeret optageudstyr, smart headset, soundbar m.m., og som kan give en helt unik rumfornemmelse, selv i stereo.

Via en utrolig stærk processor og en stribe potente enheder kan AMBEO Soundbar udnytte reflektionerne fra dine vægge og dit loft til at skabe et surround-lydbillede med virtuelle bag- og højdekanaler. Og til forskel fra simplere produkter, så virker det faktisk utrolig overbevisende her. AMBEO Soundbar er kort sagt det tætteste, du kommer på lyden fra en rigtig Dolby Atmos-hjemmebiograf uden samtidig at få receiver, højtalere og tilhørende kabler ind i stuen.

Perfekt tilpasning til dit rum og din smag

AMBEO Soundbar leveres sammen med en kalibreringsmikrofon, som bruges til at udmåle dit lytterum. Når du har placeret soundbaren ved dit TV, placerer du mikrofonen på den medfølgende stander i din foretrukne lytteposition. I løbet af få minutter har systemet udmålt reflektionerne fra vægge og loft og tilpasset lyden optimalt til dit rum. Det er en af grundene til, at AMBEO Soundbar præsterer en langt mere overbevisende surroundlyd end andre soundbars.

Via den dedikerede Sennheiser Smart Control App kan du tilpasse din AMBEO-lyd til din personlige smag. Du kan vælge graden af rumfornemmelse – immersion – og du kan vælge mellem forskellige indstillinger til musik, tale, film m.m. Evnen til også at spille musik i flot kvalitet er en anden forskel på AMBEO Soundbar og de fleste andre soundbars. Du bestemmer selv, om du vil have ren stereo, eller om AMBEO skal hjælpe med at gøre lydbilledet dybere og bredere – uden at placeringen af stemmer og instrumenter går fløjten i samme omgang.

Massiv højtalerbestykning og suveræn råstyrke

AMBEO Soundbar rummer en højtalerbestykning, som du garanteret aldrig før har set i TV-soundbar. Hele 13 enheder i ægte hi-fi-kvalitet er der blevet plads til, og det giver helt unikke præstationer. De seks dedikerede long-throw bas/mellemtone-enheder kan gengive bas helt ned til 30 Hz, hvilket er dybere end mange traditionelle gulvstående højtalere. Når du samtidig har kræfter i baghånden til også at gengive disse frekvenser ved højt lydtryk, behøver du kun at spekulere i separat subwoofer, hvis du er hardcore basentusiast.

Til de høje frekvenser får du hele fem fornemme diskanter med membran i aluminium, fordelt med tre på front og to sidevendte. Disse suppleres af to opadvendte 3,5” fuldtone-enheder, som via AMBEO-signalbehandlingen kan give en virtuel højdefornemmelse i lyden, uden at du behøver installere højtalere i loftet.

Trådløs musik med Chromecast, AirPlay 2, Spotify Connect, TIDAL Connect og Bluetooth

AirPlay 2 og Chromecast built-in er smarte måder til at streame lyd og musik trådløst på anlægget med din telefon, tablet eller computer. De fleste medie-apps (inkl. videotjenester, YouTube, TuneIn Radio m.fl.) understøtter allerede funktionen, og du skal bare trykke på et enkelt ikon – så strømmer lyden ud i stuen. Med indbygget Spotify Connect og TIDAL Connect kan du også supernemt streame trådløs musik direkte fra den app, du kender i forvejen.

Fordi det er selve anlægget, som spiller musikken, dræner du ikke batteriet i din telefon, og du kan bruge den samme telefon til at styre både musikvalg og lydstyrke, uanset hvor i hjemmet du befinder dig. Du kan også vælge at streame musik direkte fra din telefon m.m. via Bluetooth, som du måske allerede har prøvet det med en trådløs Bluetooth-højtaler. Det er supernemt og kræver ikke netværk. Til gengæld koster det en del strøm fra batteriet i din telefon.

Test af Sennheiser AMBEO Soundbar

Flere billeder af Sennheiser AMBEO Soundbar

Sennheiser AMBEO Soundbar Soundbar

Highlights

 • Suveræn dybbas og råstyrke for en soundbar, selv uden subwoofer
 • Overbevisende surround-fornemmelse uden ekstra højtalere (inkl. Dolby Atmos/DTS:X)
 • Trådløs musikstreaming med Chromecast, AirPlay 2, Spotify Connect og TIDAL Connect
 • Lydstyrke kan styres fra din eksisterende TV-fjernbetjening via HDMI/CEC
 • Eksklusiv finish i børstet aluminium

HiFi-Klubbens
Ekspertvurdering

 • Fantastisk lydkvalitet med 13 indbyggede hi-fi-enheder
 • Understøtter næsten alle surround-lydformater inkl. Dolby Atmos og DTS:X
 • Overbevisende surround-fornemmelse uden ekstra højtalere
 • Suveræn dybbas og råstyrke for en soundbar, selv uden subwoofer
 • Trådløs musikstreaming med Chromecast, AirPlay 2, Spotify Connect og TIDAL Connect
 • Bluetooth v4.2, inkl. AAC
 • Automatisk tænd/sluk sammen med dit TV
 • Lydstyrke kan styres fra din eksisterende TV-fjernbetjening via HDMI/CEC
 • 3 x HDMI samt optisk og analog audio-ind
 • Tilslutning for subwoofer
 • Afspiller HD-lyd op til 24-bit/192kHz
 • Dedikeret Sennheiser Smart Control app
 • OLED-display på front
 • ECO mode for reduceret standby-forbrug
 • Eksklusiv finish i børstet aluminium

Videoer om Sennheiser AMBEO Soundbar

Tekniske specifikationer

Bas størrelse4"
Diskant størrelse1"
Frekvensområde (-3dB)30-20.000 Hz

Tilbehør til Sennheiser AMBEO Soundbar

Anbefalede produkter