Gå til indhold
10.999,-stk
  -
8-kanals superfleksibel effektforstærker skabt til større installationer og multirums-systemer. Kan konfigures og udbygges til næsten alle behov.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

NAD CI 980 – strømstærk og fleksibel 8-kanals effektforstærker ideel til indbygningsløsninger

 • 8 kanaler – skabt til at drive større indbygnings- og multizone-systemer i private hjem, restauranter, butikker m.m.
 • God råstyrke og høj stabilitet
 • Kan hurtigt konfigures til forskellige behov via globalt/lokalt input
 • Klasse D-teknologi minimerer strømforbrug og varmeudvikling
 • Individuel følsomheds-justering på alle indgange (gain)

NAD CI 980 – strømstærk og fleksibel 8-kanals effektforstærker ideel til indbygningsløsninger

CI 980 er en strømstærk 8-kanals effektforstærker, som er skabt til at drive et større indbygnings- eller multizone-system både i private hjem, i restauranter og cafeer og alle andre steder, hvor du har brug for en fleksibel og stabil forstærkerløsning til flere sæt højttalere.


CI 980 er konstrueret helt fra bunden som en ægte CI-forstærker (Custom Install). Det betyder, at fleksibilitet og stabilitet har fået første prioritet. Du kan konfigurere CI 980 på næsten alle tænkelige måder, så du får den rigtige musik og den rigtige lydstyrke i alle de rum, du spiller i. Hvis du endelig skulle få brug for flere kanaler, kan du helt ukompliceret tilføje ekstra effekttrin via pre-out.

NAD CI 980 fås i sort finish.


NAD CI 980 – 8 højeffektive og fleksible forstærkerkanaler
CI 980 giver dig 8 separate forstærkerkanaler, så du kan trække helt op til fire sæt stereohøjttalere. Den højeffektive Klasse D-konstruktion giver dig god råstyrke og er stabil selv ved høje lydtryk. Samtidig udvikler den minimalt med varme og bruger langt mindre strøm end en tilsvarende traditionel konstruktion til gavn for både miljøet og din elregning.

Ideel til installationer og multizone
CI 980 er en meget velegnet forstærkerløsning til installationer, hvor du har brug for at drive flere sæt højttalere, f.eks. baggrundsmusik til en forhal, en café eller et køkken/alrum. Du får både globalt og lokalt musikvalg for hvert sæt stereokanaler, så du nemt ved hjælp af en omskifter på bagsiden kan vælge, om du vil spille den samme eller individuel musik i hvert rum.

Med pre-out på både globalt og lokalt input er det ingen sag at tilslutte endnu flere effekttrin, så du kan sende musikken ud til endnu flere rum. Du får også individuel følsomheds-justering (gain) på alle sæt kanaler, så du én gang for alle kan indstille lydniveauet korrekt for alle højttalere og alle rum.

CI 980 har både 12V trigger-ind og auto-tænd ved signal, så forstærkeren kan automatisk tænde sammen med afspilleren. Det betyder, at du uden problemer kan gemme forstærkeren væk, f.eks. i et skab. Du skal bare sørge for, at den kan komme af med den varme, som blæserne sender ud gennem fronten. Når du er færdig med at spille, slukker forstærkeren selv efter ca. 30 minutter.

Højttalerterminalerne er af Phoenix-typen, hvor man monterer kablerne i et medfølgende multistik, som derefter sættes i forstærkeren. På denne måde kan man færdiggøre hele kabel-installationen på forhånd og tilføje/fjerne forstærkeren på et øjeblik. En løsning, som understreger, at CI 980 er gennemtænkt til indbygningsbrug.

OBS:

Til Phoenix-terminalerne på denne forstærker bør kun bruges højtalerkabler af solid core typen eller tilsvarende beregnet til installationsbrug, f.eks. fra AudioQuest SLiP serien. Almindelige bløde højtalerkabler (multi-strand) vil ikke sidde stabilt i terminalerne, og der vil være risiko for kortslutning.

HiFi Klubbens
Ekspertvurdering

Fordele

 • 8 kanaler giver stor fleksibilitet, også i større installationer
 • Klasse D-teknologi minimerer strømforbrug og varmeudvikling
 • God råstyrke
 • Globalt / lokalt input kan vælges individuelt for alle sæt stereokanaler
 • Individuel følsomheds-justering på alle sæt stereokanaler (gain)
 • Ekstra effekttrin kan tilkobles via pre-out på både globalt og lokalt input
 • 12V trigger-funktion / auto-tænd ved signal (kan frakobles)
 • Phoenix-højttalerterminaler (multistik) for nem tilkobling
 • Rackhåndtag til nem montering i skabe og racksystemer
 • Blæserkøling giver fleksible monteringsmuligheder

Begrænsninger

 • Nogle alternativer kan give højere hi-fi-lydkvalitet

Tilbehør til NAD CI 980

Tekniske specifikationer

Udgangseffekt 4 ohm60 watt
Udgangseffekt 8 ohm50 watt
ForstærkerteknologiKlasse D

Anbefalede produkter