Gå til indhold
En Bluetooth-højtaler med indbygget batteri giver dig nem trådløs musik overalt, både udendørs, på farten og hjemme hos dig selv. Her er en guide til, hvordan du finder den helt rigtige model til dit behov.

Bluetooth-højtaleren er genial til alle de steder, hvor du vil nyde din musik trådløst så nemt som muligt. Her kan både du og dine venner i et snuptag spille musik trådløst fra jeres telefon, og i forhold til den indbyggede højtaler i telefonen er lyden en ren fornøjelse – hvis du altså køber en Bluetooth-højtaler i ordentlig kvalitet.

Video:

Sådan vælger du
Bluetooth
højtaler

Der er masser af udmærkede Bluetooth-højtalere at vælge imellem på markedet. I HiFi Klubben finder du et håndplukket udvalg fra førende producenter, som kan dække langt de fleste behov. Vi står 100 procent inde for kvaliteten af vores produkter, og du er altid velkommen til at komme ind i vores butik, så du kan se, høre og opleve forskellen.

Populære 
Bluetooth
højtalere

Hvad skal min
Bluetooth
højtaler bruges til?

Bluetooth-højtalere er forskellige, og der er også stor forskel på, hvordan de lyder. Derfor er det en god idé at starte med at spørge dig selv, hvor og hvordan du vil bruge din højtaler:

  • Skal du mest bruge den ude eller hjemme?
  • Skal den kunne være i rygsækken?
  • Skal den være vandtæt?
  • Skal du bruge den til fest eller festival?
  • Hvor meget betyder designet?
  • Hvor meget betyder lydkvaliteten?
  • Vandtæt
    Klar til det hele

    Mange Bluetooth-højtalere er vand- og støvtætte i større eller mindre grad. Nogle modeller tåler stænk og fugtige rum, mens andre er helt vandtætte og spiller ufortrødent videre, selvom du smider dem i poolen eller ruller dem i sand på stranden.

    Du kan få vandtætte højtalere i lommestørrelse, men også større og kraftigere modeller, som virkelig kan spytte noget lyd fra sig. Lyden kan sagtens være fin, selvom højtaleren er robust bygget, så her må du bare lytte dig frem.
    Se vandtætte Bluetooth højtalere

    Eksklusiv stil
    Lækkert design og god lyd

    Når det skal være rigtig eksklusivt og cool, så er aluminium og læder altså bare federe end plastik. Hvis du samtidig går mere op i lydkvalitet end at spule din højtaler med fadøl, så findes der heldigvis masser af lækre modeller også til dig.

    Du kan få både små og store Bluetooth-højtalere, som er superflot lavet, og som vil give dig mange års ejerglæde, uanset om de er tændt eller slukket. En god håndfuld af dem er endda også vandtætte og robuste, så du får alle fordelene på én gang. Lækkert design og eksklusive materialer sætter prikken over i’et for mange brugere, og hvis du er en af dem, kan det sagtens være merprisen værd.

    Mobil musik ude
    – multirum hjemme

    En almindelig Bluetooth-højtaler er lavet til at give dig musik, lige der hvor du er. Med et multirums-musiksystem kan du få trådløs musik i hele dit hjem, og hvis du tænker i de baner, kan du også få mobile løsninger. Nogle trådløse multirums-højtalere har nemlig også Bluetooth og batteridrift, så du kan tage dem med ud af huset og bruge dem på samme måde som andre Bluetooth-højtalere.

    Derhjemme sætter du bare højtaleren i stikkontakten – så er den igen en integreret del af dit multirums-system og klar til at fylde alle rum med alverdens musik fra internetradio og stremingtjenester på nettet. Dét er fleksibelt!

    Både Sonos, Denon og Bluesound tilbyder mobile multirums-højtalere med Bluetooth. Batteriet er enten indbygget eller fås som et smart batterimodul, som du lynhurtigt kan klikke på. Så kan du tage højtaleren med ud i haven eller i campingvognen og spille alverdens musik trådløst fra din smartphone.

    SOUNDBOKS
    Fed lyd til fest og festival 

    Hvis du vil have mobil lyd, som både kan høres og mærkes, er SOUNDBOKS som sendt fra himlen. SOUNDBOKS er en batteridrevet Bluetooth-højtaler, som tager over, når andre højtalere giver op. Fest, festival, event, sport, træning – SOUNDBOKS leverer al den lyd, du har brug for, og den spiller så længe på et batteri, at dine gæster skal være i ualmindelig god form for at holde ud længere end musikken. Du kan også få mikrofoner, standere, bæreseler og andet cool tilbehør, som gør det hele endnu sjovere.

    Værd at vide om
    Bluetooth
    højtalere

    • Bluetooth-højtaleren er skabt til at give dig nem trådløs musik overalt, direkte fra din telefon.
    • Ægte hi-fi med store og autentiske musikoplevelser i stereo kræver stadig en god forstærker og to separate højtalere.
    • Tjek batteritiden, hvis du skal bruge din højtaler meget på farten. Der kan være stor forskel fra model til model.
    • Med IP-koderne kan du se helt præcist, hvor vandtæt og støvtæt din højtaler er.
    • Nogle Bluetooth-højtalere kan via USB fylde ny strøm på din mobil, mens den spiller, men det forkorter selvfølgelig højtalerens batteritid.

    Nyeste trådløse
    Bluetooth
    højtalere

    Hør
    før du handler

    Din Bluetooth-højtaler skal selvfølgelig passe til dit behov, din stil og din smag. I HiFi Klubben kan du afprøve lyd, funktion og finish på de forskellige modeller, inden du beslutter dig, og vi står klar til at hjælpe dig. Så bliver det meget nemmere at vælge rigtigt.
    Find butik her