Gå til indhold
Heos By Denon
Multirumsforstærker

Heos By Denon HEOS DRIVE HS2

19.999,-stk
Forventes på lager 29. juni 2024
HEOS er også til indbygningsløsninger. Drive HS2 er en 4-zoners forstærker med et hav af geniale muligheder for den professionelle installation.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

HEOS Drive HS2 – 4-zoners multirums-forstærker til professionelle HEOS-installationer og indbygningsløsninger

 • 4 zoner samlet i ét kabinet
 • Meget driftsikker med færre komponenter og strømkabler end med tilsvarende separate HEOS Amp-forstærkere
 • Integrerer 100% med det øvrige HEOS multirums-system
 • Stemmestyring via Google Assistant og forberedt til Amazon Alexa (kræver smarthøjtaler)
 • Indbygget blæserkøling
HEOS Drive HS2 er en 4-zoners multirums-forstærker, som er skabt til brug i indbygningsløsninger (CI) og professionelle installationer, for eksempel i større hjem, kontorbygninger, restaurationer m.m. Med sine gennemtænkte tekniske løsninger og fokus på stabilitet i alle sammenhænge løser den en bred vifte af opgaver, som med andre multirums-systemer hurtigt kan udvikle sig til et kaos af komponenter, kabler og netværks-komplikationer.

Med HEOS Drive HS2 er det muligt at drive fire separate HEOS-zoner fra den samme forstærker og styre det hele trådløst fra den samme brugervenlige HEOS app som i resten af systemet. En typisk opsætning i en hjemmeløsning kunne være et sæt gulvhøjttalere i dagligstuen, lofthøjttalere i køkken og spisestue samt et sæt in-wall højttalere i sove- eller badeværelse.

Dette er dog kun ét eksempel – mulighederne er utallige. Også fordi du frit kan konfigurere hvert sæt forstærkerkanaler til enten stereo eller 2 x mono. Sidstnævnte løsning er genial til rigtig store eller meget aflange rum, hvor separate højre/venstre-kanaler kan give ”huller” i lydbilledet. Og med mulighed for brokobling af to stereokanaler til 130 watt kan du drive selv seriøse hi-fi-højttalersystemer, for eksempel fra B&W’s 700-serie eller RUBICON-serien fra DALI.

Stabil og fleksibel i installationer
HEOS Drive HS2 er udviklet som et ægte CI-produkt, og den vil give en både enklere og mere stabil løsning i forhold til at bruge separate HEOS-forstærkere i en professionel installation. Den er kompatibel med en stribe af markedets avancerede kontrolsystemer, og med 4 ohms-certificering og indbygget blæserkøling kan du trygt stole på, at HEOS Drive HS2 holder dampen oppe, selv under hård belastning, f.eks. ved drift af 4 højttalere til baggrundsmusik i én zone.

Udbygningsmulighederne er samtidig så mange og så gennemtænkte, at du altid vil kunne udvide systemet, næsten uanset hvilke behov der måtte opstå. Hvis du endelig vil have en helt ukompliceret og fleksibel lydløsning i et rum – f.eks. badeværelset – bruger du bare en trådløs HEOS-højttaler til formålet. Når først HEOS Drive HS2 er installeret og konfigureret, spiller den nemlig smertefrit sammen med det øvrige HEOS-system, inklusive den geniale integration med Denons AV-receivere, stereoforstærkere og TV-soundbars.

HEOS Drive HS2 fås i sort finish.
Klar til stemmestyring
Med stemmestyring kan du kontrollere en række grundlæggende funktioner som f.eks. lydstyrke op/ned og play/pause/skip. I en nær fremtid vil du også kunne vælge mange andre kommandoer, så du får en helt ny oplevelse med dit Denon-produkt.

HEOS Drive HS2 er kompatibel med stemmestyring med Google Assistant og i fremtiden også Amazon Alexa. Vær dog opmærksom på, at stemmestyring kræver, at du har en separat smarthøjtaler koblet på dit netværk sammen med HEOS Drive HS2, for eksempel din smartphone eller en separat stemmestyrings-højtaler, som kan fås for små penge.

HEOS Drive HS2 – genial forstærkerløsning til den professionelle multirums-installation
HEOS Drive HS2 er en genial overbygning på det trådløse HEOS multirums hi-fi-system. Den giver den professionelle installatør en perlerække af gennemtænkte tekniske løsninger, som gør opsætningen af systemet til en leg. Og når først denne er overstået, er betjeningen lige så suverænt brugervenlig som i et HEOS-system med separate komponenter.

Blandt de mange features, som gør HEOS Drive HS2 til et ægte CI-produkt, finder du hele 4 x 12V trigger-ud, mulighed for standard 19” rackmontering, 4 ohms-certificering, indbygget blæserkøling og mulighed for at seriekoble flere enheder via Ethernet, så du kan udbygge systemet med så mange HEOS-zoner, du har brug for.

Tilslutninger og konfiguration til ethvert behov
Det er næsten kun fantasien og pengepungen, som sætter grænsen for mulighederne med HEOS Drive HS2. Hvert sæt forstærkerkanaler kan konfigureres til stereo, mixed mono eller brokobling til f.eks. et sæt højkvalitets gulvhøjttalere i dagligstuen. Du vælger selv, om lydkvaliteten eller rummets beskaffenhed er den vigtigste parameter i hver enkelt zone.

Du kan tilslutte eksterne lydkilder både analogt, digitalt eller via USB og sende lyden videre på kryds og tværs i de forskellige zoner. Den indbyggede Dolby Digital-dekoder sikrer, at du problemfrit kan afspille digital TV-lyd på dit HEOS-system, også selvom TV’et er en af de modeller, som sender lyden ud af den digitale udgang i dette format. Dette kan være en særdeles nyttig funktion, for eksempel i cafeer og barer med storskærm.

Hvert sæt forstærkerkanaler har også L/R pre-out, så du altid har fri adgang til at tilslutte subwoofer (inkl. konfigurérbart high-pass/low-pass filter), eksternt effekttrin eller en Denon AV-receiver, som kan styres via IP-kontrol. Pre-out er tilgængelig, også selvom du har brokoblet effektkanalerne, så tilslutningsmulighederne er næsten uendelige.

HiFi Klubbens
Ekspertvurdering

Fordele

 • 4 zoner / 8 forstærkerkanaler samlet i ét kabinet
 • God råstyrke med 60 seriøse hi-fi-watt pr. kanal
 • To stereokanaler kan brokobles til 130 watt
 • Hvert sæt forstærkerkanaler kan frit konfigureres til stereo eller 2 x mono (mixed mono)
 • Meget driftsikker med færre komponenter og strømkabler end med tilsvarende separate HEOS Amp-forstærkere
 • Understøtter en række af markedets 3. parts kontrolsystemer (Creston, Pro Control m.fl.)
 • Understøtter samme HEOS app og de samme streamingtjenester som resten af HEOS-systemet
 • Stemmestyring via Google Assistant og forberedt til Amazon Alexa (kræver smarthøjtaler)
 • Integrerer 100% med det øvrige HEOS multirums-system
 • Afspiller højopløst 24-bit lyd
 • Kan afspille musik direkte fra USB-lagermedier
 • Indbygget Dolby Digital-dekoder til f.eks. digital TV-lyd
 • Både analog og digital audio-ind (Matrix-konfigurerbar)
 • IP-kontrol til integration med Denon AV-receivere
 • Indbygget blæserkøling
 • Flere HEOS Drive HS2 kan kobles sammen via Ethernet og betjenes trådløst via samme HEOS app-brugerflade
 • Forberedt til montering i standard 19” rack (håndtag medfølger)

Begrænsninger

 • Primært til professionelle installationsløsninger
 • Ikke trådløs netværksfunktion
 • Kun navigation via app (ikke PC/Mac)
 • Ikke streaming via Bluetooth
 • Udbygning sker med 4 zoner ad gangen

Videoer om Heos By Denon HEOS DRIVE HS2

Tilbehør til Heos By Denon HEOS DRIVE HS2

Tekniske specifikationer

FarveSort
FarvebeskrivelseSort
Vægt (kg)9
Højde emballage (cm)21
Længde emballage (cm)53
Vægt emballage (kg)10
Bredde emballage (cm)50

Anbefalede produkter