Gå til indhold
Denon
Hjemmebio-receiver

Denon AVC-X4700H

15.499,-stk

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

125 hi-fi-watt, 9.2 kanaler, HEOS multirum, 8K, HDMI 2.1, eARC og alt hvad du ellers skal bruge til at nyde film og musik i topkvalitet.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

Denon AVC-X4700H – 9.2-kanaler med 125 hi-fi-watt, 8K / HDMI 2.1, HEOS multirum, AirPlay 2, Dolby Atmos, DTS:X, Auro-3D, 32-bit signalbehandling og 3 x HDMI-ud til ambitiøse hjemmebiografer

 • Strømstærk 9-kanals forstærkerdel med 11.2 pre-out
 • Audiofil signalbehandling med AL32 Multichannel Processing inkl. 32-bit audio-opsampling
 • Dolby Atmos, DTS:X, Auro-3D og IMAX Enhanced
 • Audyssey MultEQ XT32 digital rumkorrektion
 • HDMI 2.1 med 8K, eARC, Dolby Vision, HDR 10+, Dynamic HDR, HLG m.m.

AVC-X4700H er en avanceret 9.2-kanals surround-receiver, som yder 125 strømstærke hi-fi-watt* og giver dig indbygget HEOS multirum til din streaming musik. Med 9.2 kanaler (11.2 via separat stereo effekttrin) kan du udbygge til en svimlende hjemmebiograf, uanset om du satser på Dolby Atmos, DTS:X, IMAX eller Auro-3D.

AL32 Processing opsampler alle audiosignaler til 32-bit, så du får en langt finere signalbehandling og dermed hørbart bedre lyd. Alle disse lækre detaljer bidrager til at løfte din film- og musikoplevelse op i den eksklusive liga. Designet er også gjort ekstra elegant med superenkel front i ægte aluminium. Hvis du ikke har brug for de ekstra kanaler, den ekstra effekt og de ekstreme muligheder i topmodellerne, har du et fantastisk kontrolcenter til din hjemmebiograf her.

HDMI 2.1 med 8K og alt til film, TV og gaming i højeste billedkvalitet

I bedste Denon-tradition er AVC-X4700H pakket til randen med de allernyeste og lækreste HDMI-features. Du får præcis den samme bestykning som i den større X6700-model, dvs. HDMI 2.1 med fuld 8K-understøttelse, så du er helt klar til fremtidens fabelagtige billedkvalitet, uanset om signalet kommer fra en video-streamingtjeneste eller en spilkonsol som PS5 eller Xbox Series X.**

Denon har gjort alt for at give dig en helt fantastisk gaming oplevelse i hjemmebiografen. Du får 4K/120Hz understøttelse og ALLM (Auto Low Latency Mode), QFT (Quick Frame Transport) og VRR (Variable Refresh Rate). Altsammen teknologier skabt til knivskarpe, flydende billeder og perfekt synkronisering mellem lyd og billede ved gaming.

Med QMS (Quick Media Switching) slipper du for irriterende ventetid og sort skærm, når billedkilden skifter billedfrekvens eller opløsning. Hele 3 HDMI-udgange giver dig alle muligheder for at lave et perfekt setup, uanset om du bruger projektor, TV eller begge dele.

Optimal TV-lyd med eARC

Via eARC kan du føre lydsignalet – inklusive Dolby Atmos – retur fra dit TV via HDMI-kablet, så du også kan få den allerbedste lydoplevelse fra Netflix og alle de andre højopløste videotjenester på nettet. Med streaming og dagens kæmpestore TV på 75” eller endnu større behøver du ikke længere projektor og Blu-ray afspiller for at få en fed hjemmebiograf. AVC-X4700H er klar til det hele, uanset hvilken løsning du vælger.

*OBS: De opgivne 125 watt er målt som reelle hi-fi-watt (8 ohm, 20-20.000 Hz, lav forvrængning, to kanaler i drift). Målt på samme måde som nogle konkurrenter gør det (1 kHz hyletone i én kanal), yder AVC-X4700H hele 200 watt. Vær opmærksom på dette, når du sammenligner!

**HDMI 2.1 understøttes på 1 x HDMI-ind og 2 x HDMI-ud. I kombination med Xbox Series X vil det ikke være muligt at udnytte maks HDMI indstillingen 4K/120Hz/HDR. Vi anbefaler, at du vælger en anden video output indstilling for Xbox Series X (60Hz eller non-HDR), eller at du kobler din Xbox direkte til dit TV og lyden til din AV-receiver via eARC.

Denon AVC-X4700H fås i sort eller sølv finish (Premium Silver).

Indbygget HEOS, internetradio og utallige avancerede muligheder

AVC-X4700H har indbygget HEOS multirum, så du helt uden ekstra apparater har direkte adgang til alverdens musik via et hastigt voksende antal af streamingtjenester og titusindvis af radiostationer på nettet, inklusive de landsdækkende radiostationer, som du kender i forvejen. Af denne grund har Denon også udeladt den traditionelle FM/DAB-radio.

Det hele ligger lige under dine fingerspidser på den dedikerede HEOS-app, og du får både perfekt integration og optimal lydkvalitet på denne måde. Hvis du vil have trådløs musik i flere rum, kan du nemt udbygge systemet med så mange trådløse HEOS-højtalere, som du har lyst til.

Klar til stemmestyring (Voice Control)

AVC-X4700H er klar til stemmestyring med både Google Assistant, Amazon Alexa og Apple Siri. Med stemmestyring kan du kontrollere en række grundlæggende funktioner som f.eks. lydstyrke op/ned og play/pause/skip, og i fremtiden vil du kunne vælge mange andre kommandoer, så du får en endnu bedre og mere spændende oplevelse. Understøttelse af stemmestyring på dansk [norsk/svensk/hollandsk/tysk] afhænger af, hvad den enkelte tjeneste tilbyder.

Vær opmærksom på, at stemmestyring kræver, at du har en separat stemmestyrings-enhed koblet på dit netværk sammen med AVC-X4700H, for eksempel din smartphone eller en separat stemmestyrings-højtaler, som kan fås for små penge.

125 hi-fi-watt og bundsolid konstruktion

Denons surround-receivere er berømte for deres høje lydkvalitet og driftssikkerhed, og det er der en god grund til. Den grundlæggende konstruktion af effektdelen bygger nemlig på hæderkronede analoge principper, og både strømforsyninger, komponenter og printlayout er gennemprøvet, forfinet og udbygget gennem mange modelgenerationer.

AVC-X4700H er en ægte 9-kanals receiver, der er opbygget med 9 identiske effektblokke med specialfremstillede, ekstra strømstærke udgangstransistorer (DHCT). De forskellige analoge og digitale sektioner i forstærkeren er helt adskilt fra hinanden, og en stribe separate strømforsyninger er med til at sikre en helt ren forsyningsstrøm til alle kredsløb.

Den kritiske D/A-konvertering varetages af en 32-bit HD-version af Denons unikke D.D.S.C.-kredsløb og 8 højkvalitets 32-bit/192 kHz stereo D/A-konvertere. I alle kanaler får du også Denons eksklusive AL32 Processing, som opsampler alle digitale lydsignaler – f.eks. 16-bit lyd fra musik-CD’er eller streamingtjenester – til 32-bit. Denne meget høje opløsning giver en langt mere præcis signalbehandling og dermed hørbart bedre lyd, uanset om der står musik eller filmlyd på programmet.

Dolby Atmos, Auro-3D, DTS:X, IMAX Enhanced – flere veje til den ultimative biograflyd

Med Dolby Atmos kan du få det samme lydsystem i din hjemmebiograf, som bliver brugt i verdens bedste biografteatre, hvor du er helt omgivet af lyd fra alle sider inklusive ovenfra. Mange konsolspil og en lang række nyere filmproduktioner – f.eks. på Blu-ray eller på Netflix – rummer faktisk allerede Dolby Atmos-information i lydsporet. HDMI-kredsen er også klar til Atmos fra TV-udsendelser via eARC-funktionen.

De indbyggede 9.2 kanaler gør det muligt at lave en fuld surround-biograf inkl. to subwoofere og ekstra Atmos-højtalere (7.2.2 eller 5.2.4) uden at skulle tilkoble ekstra effekttrin. Med et separat stereo-effekttrin eller et par aktive højtalere kan du komme helt op på 7.2.4 eller 5.2.6 kanaler. Tænker du kompromisløst i din hjemmebiograf, vil Dolby Atmos løfte dig op på næste niveau!

AVC-X4700H understøtter også Dolby Atmos Height Virtualization teknologien, som kan give en højdedimension i lyden fra et højtalersystem i gulvhøjde. På den måde kan du booste realismen i din lydoplevelse uden at installere højtalere i loftet, og effekten virker både med stereo og multikanals systemer.

Auro-3D er skabt som en direkte konkurrent til Dolby Atmos, og det drejer sig også her om at skabe en ny højdedimension i lyden. I Auro-3D skabes det ekstra ”lag” ved at dublere front- og sidekanaler med ekstra højtalere i loftet. Ved at justere balancen mellem top og bund skaber man et lydbillede med ekstra dybdefornemmelse. I en fuld 11.2-kanals Auro-3D opsætning kan du yderligere tilføje en såkaldt VOG-kanal i loftet i centrum af lydbilledet (”Voice of God”).

Som det tredje af disse 3D hyper-surround formater finder du DTS:X, som også understøttes af AVC-X4700H fra fødslen. Og som prikken over i’et understøttes også IMAX Enhanced formatet. Du har virkelig alle muligheder, så du kan vælge præcis det format og den opsætning, du foretrækker.

Suveræn brugervenlighed, Dual Speaker og app-fjernbetjening

Allerede under installationen kan du nyde den elegante og gennemtænkte grafiske brugerflade. Når du første gang tilslutter AVC-X4700H til dit TV, starter Denons ”Setup Wizard”, som trin for trin guider dig igennem samtlige nødvendige indstillinger til højtalere, rumkorrektion, netværk og tilslutninger. I denne generation kan du endda på skærmen få et samlet overblik over alle de lyd- og billedsignaler, som går ind og ud af receiveren. Alle tiders hjælp til opsætning og eventuel problemløsning.

Højtalerterminalerne sidder vandret, så du kan se det hele ovenfra, og farvekoder er med til at gøre det hele meget enklere. Tilsvarende kan du farvekode kablerne med de medfølgende labels. AVC-X4700H kan huske to forskellige højtaleropsætninger, som du hurtigt kan skifte imellem (Dual Speaker). Det kan du bruge til at teste forskellige indstillinger op imod hinanden eller til at gemme en favoritindstilling til for eksempel film og musik eller en nabovenlig indstilling til lytning sent om aftenen.

Prikken over i’et er Denons fjernbetjenings-app (2016 AVR Remote), som fås både til iOS og Android. Her har du fuld kontrol over alle begivenhederne på anlægget, inklusive Spotify. Du kan bl.a. styre opsætning og afspilning, og du kan navigere i din musiksamling fra PC/netværksharddisk inkl. cover-art. Via appen kan du også styre f.eks. din Blu-ray-afspiller, og da det foregår via HDMI-CEC funktionen, vil funktionen virke i langt de fleste tilfælde uanset mærket på din afspiller.

Tovejs Bluetooth, wi-fi, Spotify Connect og AirPlay 2 – trådløs musikstreaming på alle tænkelige måder

Ud over HEOS (som kan klare langt de fleste streamingbehov inkl. internetradio og multirum) har AVC-X4700H også indbygget trådløst netværk (wi-fi). Du får Apple AirPlay 2, som via din iPhone/iPad giver avanceret multirums-funktionalitet med alle trådløse AirPlay 2-højtalere. Teknologien er en del af Apple iOS-styresystemet, så praktisk talt enhver app, der kan afspille lyd – inklusive YouTube og Netflix – kan streame den direkte til højtalere og anlæg med AirPlay 2.

Spotify Connect er genialt til dig, der i forvejen er vild med din Spotify-app. De to løsninger har det tilfælles, at din smartphone fungerer som fjernkontrol til musik-appen og ikke som musikafspiller. Det giver dig meget bedre batteritid og stabilitet i forhold til f.eks. at streame via Bluetooth, og du kan stadig køre musikken fra den samme musik-app, som du kender i forvejen.

Indbygget Bluetooth giver både dig, din familie og dine venner nem adgang til at spille musik på anlægget direkte fra mobil, smartphone eller tablet. Receiveren tænder selv og slår selv over på den rigtige indgang, når du vælger den via Bluetooth, den kan huske op til 8 apparater, og du kan endda spille i et andet rum (Zone 2) direkte fra din smartphone. Bluetooth-funktionen er tovejs, så receiveren også kan spille musik trådløst til et par Bluetooth-høretelefoner. Med de mange fine modeller, som efterhånden er på markedet, er dette en finesse, som absolut er værd at tage med.

Tre HDMI-udgange, avanceret videobehandling, 8K-video og kun ét HDMI-kabel til dit TV

AVC-X4700H har hele tre HDMI-udgange inkl. HDMI Zone 2, og via HDMI-indgangen på fronten kan du på et øjeblik tilslutte kamera, spilkonsol m.m. uden at skulle ned og rode bag apparaterne i reolen. Herudover får du hele 7 HDMI-indgange bagpå med HDCP2.3, konvertering fra analog video til HDMI og opskalering helt op til 8K/60Hz opløsning via HDMI.

Alt dette betyder i praksis, at du kan tilslutte alle dine analoge og digitale billedkilder til receiveren (inkl. 8K) og sende billedet videre til dit TV eller projektor i bedst mulige kvalitet via ét enkelt kabel. Med Audio Return Channel kan du tilmed sende lyden fra dit TV retur til receiveren via det samme HDMI-kabel, endda inklusive Dolby Atmos-information via eARC-funktionen.*

OBS: HDMI 2.1 understøttes på 1 x HDMI-ind og 2 x HDMI-ud. I kombination med Xbox Series X vil det ikke være muligt at udnytte maks HDMI indstillingen 4K/120Hz/HDR. Vi anbefaler, at du vælger en anden video output indstilling for Xbox Series X (60Hz eller non-HDR), eller at du kobler din Xbox direkte til dit TV og lyden til din AV-receiver via eARC.

Audyssey MultEQ-XT32 – superpræcis rumkorrektion med to subwoofere

AVC-X4700H er udstyret med high-end Audyssey MultEQ-32XT, som giver superpræcis og højopløst digital rumkorrektion i helt op til otte målepositioner i rummet. Systemet kan samtidig kalibrere og rumkorrigere to separate subwoofere, så du har mulighed for at opnå en enestående dyb og præcis basgengivelse i din hjemmebiograf. De to subwoofere behøver ikke engang at være ens eller symmetrisk placeret.

Audyssey LFC, Dynamic Volume og Dynamic EQ for nem daglig brug

Audyssey LFC er en ”nabovenlig” funktion, som på raffineret vis tilpasser bassen, så den forplanter sig mindst muligt til væggene og dermed dine naboer. Vel at mærke uden at påvirke lytteoplevelsen i rummet mere end højst nødvendigt.

Audyssey Dynamic Volume er en smart funktion, som overvåger lydstyrken på programmaterialet og sørger for, at det valgte lytteniveau konstant opretholdes – også selvom du skifter signalkilde eller kanal på dit TV. Du behøver ikke længere konstant at skrue op og ned i takt med reklameblokkene. Audyssey Dynamic EQ er en avanceret digital ”loudness”, som tilpasser lyden til lavt volumen.

OBS: Ovennævnte funktioner er tænkt som en hjælp til specielle situationer, typisk sent om aftenen, når ungerne er lagt i seng. Hvis du vil have den optimale hi-fi-oplevelse, kan – og bør – du frakoble dem. Dette er heldigvis ganske nemt, og du kan gemme op til fire personlige grundindstillinger, så du med et snuptag kan skifte mellem f.eks. den optimale indstilling til film, musik og aftenlytning.

* Kræver at TV’et også understøtter Audio Return Channel / eARC.

HiFi Klubbens
Ekspertvurdering

Fordele

 • 9.2-kanals forstærker
 • 11.2-kanals processor med 11.2 pre-out og individuel kalibrering af to subwoofere
 • Audiofil signalbehandling med 32-bit DDSC-HD, AL32 Processing Multichannel og 32-bit audio-opsampling
 • Audyssey XT32 digital rumkorrektion
 • Dolby Atmos inkl. Height Virtualization, Auro-3D, DTS:X / Virtual:X samt IMAX Enhanced
 • Forvalg til 2 brugerdefinerede højtaleropsætninger (Dual Speaker)
 • HDMI 2.1 med HDCP2.3, 8K/60, 4K/120, Dolby Vision, HDR 10+, Dynamic HDR, HLG, eARC, CEC, ALLM, QMS, QFT, VRR
 • Avanceret video-opskalering (op til 8K/60 via HDMI)
 • eARC for overførsel af Dolby Atmos lyd via HDMI fra TV
 • 3 x HDMI-ud med zone/dual-funktion
 • Indbygget HEOS multirum med internetradio
 • Apple AirPlay 2, Spotify Connect, TIDAL, Roon support
 • Tovejs Bluetooth til trådløse høretelefoner
 • Stemmestyring via Google Assistant, Amazon Alexa og Apple Siri
 • Finish i ægte aluminium
 • Pladespillerindgang (MM)
 • Mange tilslutningsmuligheder, også til analoge billedkilder
 • Avanceret grafisk brugerflade med opsætningsguide
 • ISFccc billedkalibrering til ISF-certificerede installatører
 • Understøtter streaming af DSD/SACD og FLAC/FLAC HD
 • Kan app-fjernbetjenes via Denon 2016 AVR Remote app og HEOS app (iOS/Android)
 • USB og HDMI-indgang på front
 • Smart ECO mode for op til 50% energibesparelse

Begrænsninger

 • Ikke opbygget i monoblokke
 • Ikke DTS:X Pro
 • Ikke programmérbar fjernbetjening
 • Kun én USB-indgang (USB-A på front)
 • Ikke indbygget DAB/FM-radio

Reviews

Videoer om Denon AVC-X4700H

Tilbehør til Denon AVC-X4700H

Tekniske specifikationer

Udgangseffekt (8 ohm, 2 kanaler)125 watt
Udgangseffekt (6 ohm, 2 kanaler)165 watt
Forstærker kanaler11
ForstærkerteknologiAnalog

Anbefalede produkter