Gå til indhold
DALI
Subwoofer

DALI SUB E-9 F

4.499,-stk
Sort

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Varen indgår i system/pakke
Trænger dine højttalere til et ekstra tilskud i den dybe bund? Fyld din stue med kvalitetsbas uden at fylde den med store højttalere. Flere farver.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

DALI SUB E-9F – kompakt kvalitets-subwoofer i flot design

 • Særdeles kompakt og nem at placere
 • Meget præcis og dynamisk bas
 • Meget velegnet til både musik og filmlyd
 • Flot finish inkl. højglans hvid
 • Beskyttet mod overbelastning
SUB E-9F er en elegant 9” subwoofer, som vil være et lækkert supplement til f.eks. DALIs egen KUBIK FREE, de kompakte modeller i ZENSOR- og FAZON-serierne samt andre kompakte højttalersystemer i god kvalitet. Her kan du fylde din stue med dyb og dynamisk bas uden samtidig at fylde den med store højttalere.

Med 220 watt indbygget Klasse D-forstærker og en bundsolid long-stroke-enhed med membran i ren aluminium har du kræfter nok til langt de fleste formål, uanset om der står musik eller filmlyd på programmet. Designet er også i top med højglanslakeret front, og du kan glæde dig over den utrolig elegante membran med laser-indgraveret DALI-logo.

Perfekt til både musik og filmlyd
SUB E-9F er i modsætning til mange andre af markedets subwoofere konstrueret til at fungere lige godt til både musik og filmlyd. For at opnå dette er der brug for både præcision og råstyrke – her handler det ikke om tomt bulder, men om at få de dybe oktaver naturligt integreret i lydbilledet, så du både kan lytte med ørerne og med kroppen.

Når SUB E-9F er rigtigt placeret og indstillet, får du hele den fysiske oplevelse fra basguitarer, trommer og filmeksplosioner, uden at du samtidig skal døje med den overdrevne og svampede bas, som kendetegner mange billige subwoofere.

SUB E-9F fås med finish i hvid højglans, sort ask eller lys valnød. Stoffront kan købes som ekstraudstyr.

OBS: Subwooferkabel købes separat.
Nem placering med nedadvendt basport 
Kabinettet på SUB E-9F er fremstillet i solid MDF-plade med basporten placeret i bunden. Ud over at gøre subwooferen nemmere at placere, giver denne konstruktion også en bedre akustisk kobling til rummet samt en dybere afstemningsfrekvens, end det ellers ville have været muligt i et kabinet af denne størrelse. De fire fødder placerer den nedadvendte basport i den korrekte højde over gulvet, hvor den udnyttes optimalt..

SUB E-9F kan tilsluttes både pre-out og linjeudgangen fra din forstærker/receiver, og du kan naturligvis justere volumen, delefrekvens og fase, så du kan tilpasse subwooferen optimalt til både dit anlæg og dit lytterum.

Aluminium for styrke og stivhed
SUB E-9F er bestykket med en helt nyudviklet 9” low-loss long-stroke basenhed med membran i ren aluminium. Dette materiale er valgt på grund af sin lave vægt og store stivhed, som sætter membranen i stand til at følge selv de mindste impulser i signalet uden forvrængning. Resultatet er en usædvanlig præcis og dynamisk lyd, som klæder både musik og filmlyd.

Magnetsystemet er særdeles solidt dimensioneret og ventileret, så både varmeudvikling og forvrængning holdes nede. Og helt i tråd med DALIs hæderkronede low-loss-princip er membranophænget designet til lang og uhindret vandring, så lyden bliver optimal ved både højt og lavt volumen.

Effektiv Klasse D-forstærker med 220 watt 
Forstærkeren i SUB E-9F er en Klasse D-konstruktion med en maksimal effekt på 220 watt, hvilket er rigeligt til de fleste formål. Som en ekstra bonus får du en nyudviklet ”limiter”-funktion, som umærkeligt overvåger signalet og sørger for en blød afrulning af meget kraftige spidsbelastninger, som ellers kunne give forvrængning eller ligefrem skade subwooferen.

En Klasse D-forstærker som i SUB E-9F omsætter hele 70% af den elektriske energi til lyd. Dette minimerer energiforbruget, og varmeudviklingen bliver samtidig så lille, at du ikke længere behøver de store køleprofiler bag på kabinettet, som du finder på mange andre subwoofere.

HiFi Klubbens
Ekspertvurdering

Fordele

 • Særdeles kompakt og nem at placere
 • Meget præcis og dynamisk bas
 • Meget velegnet til både musik og filmlyd
 • Flot finish
 • Beskyttet mod overbelastning

Begrænsninger

 • Naturlige begrænsninger i meget store lytterum
 • Større alternativer kan levere dybere og/eller kraftigere bas
 • Stoffront skal købes som ekstraudstyr

Videoer om DALI SUB E-9 F

Tilbehør til DALI SUB E-9 F

Tekniske specifikationer

Frekvensområde Hz (-3dB)37-200
Forstærker effekt (max)220 watt
Bas størrelse9"
Delefrekvenser40-120 Hz
Kabinet typeBasrefleks

Anmeldelser


4.8
36 anmeldelser
5
33
4
1
3
1
2
0
1
1

Anbefalede produkter