Gå til indhold

Køb Denon anlæg

Spar 400,- på
musik
i et ekstra rum

Køb Denon med nem
trådløs musik
i et ekstra rum

Denons eget trådløse multirums streamingsystem HEOS kan give dig nem trådløs musik i hele dit hjem. I dag er HEOS allerede indbygget i en lang række Denon surround-receivere, stereoforstærkere m.m., så du behøver faktisk bare en trådløs Denon højtaler for at få trådløs musik i et ekstra rum. Og et ekstra. Og et ekstra...

HEOS-systemet giver dig direkte adgang til et uendeligt univers af trådløs musik via internetradio, Spotify, TIDAL, Deezer, SoundCloud og andre populære streamingtjenester på nettet. Det hele ligger lige under dine fingerspidser på din smartphone eller tablet via den dedikerede HEOS app. Det er sjovt, det er praktisk, og det er så nemt, at hele familien kan finde ud af det!

Kom godt i gang
– og spar 400,-

Står du lige nu foran anskaffelse af en Denon forstærker eller receiver, har du allerede klaret dit stationære system, så du kan nyde alverdens musik i optimal kvalitet på et sæt rigtige hi-fi højtalere. Men det hele bliver meget sjovere, når du udvider musikken til hele dit hjem.

Vi vil gerne hjælpe dig til at få hele den lækre HEOS oplevelse, og derfor giver vi dig rabat på en af de smarte trådløse Denon Home højtalere, hvis du køber den sammen med et af vores stationære Denon apparater med indbygget HEOS.

Her nedenfor kan du se mulighederne. Du skal bare afgøre, hvor meget af det gode, du har brug for. Kom godt i gang med Denon HEOS – og spar penge samtidig!

Her får du
indbygget HEOS

Vælg din trådløse
Denon Home
med rabat