Gå til indhold

Denon 
110 år i Hi-Fi eliten

I 110 år har Denon været blandt verdens førende hi-fi producenter. Det fejrer de med fire fantastiske jubilæumsmodeller. Her kan du opleve lyd, billede og finish i absolut verdensklasse.

Ja, det er faktisk hele 110 år siden, at Denon indtog deres plads blandt verdens førende producenter af lydudstyr. Og når de lancerer jubilæumsmodeller, kan du være sikker på, at du står med noget helt unikt foran dig.

De fire 110-års modeller er produceret til utrolig høje kvalitetsstandarder på Denons egen Shirakawa fabrik i Japan, som er reserveret til deres allerfineste high-end produkter. Lyden er fintunet af Denons egne ”gyldne ører” – Sound Masters – og den unikke og eksklusive finish i Graphite Silver er en fest for øjet.

Hvert færdigt produkt leveres med 5 års fabriksgaranti og et specielt certifikat med godkendelse fra Denons ledende ingeniør. Alt i alt en helt unik totaloplevelse og et produkt, som vil give dig mange års uovertruffen ejerglæde.

PMA-A110

Den ultimative stereoforstærker til dig, der elsker den analoge lyd. Uforglemmelige musikoplevelser i et enestående og eksklusivt design.
Læs mere her

DCD-A110

Ekstremt tung og solid CD/SACD afspiller med en lydkvalitet, som vil få dig til at spille hele din musiksamling igen fra A til Z.
Læs mere her

AVC-A110

En overdådig 13.2 kanals surround-receiver med alle de kræfter og funktioner, du kan drømme om. Glæden over at eje et unikt produkt følger med i købet.
Læs mere her

DL-A110

Den legendariske DL-103 MC-pickup i eksklusiv jubilæumsudgave inkl. letvægtshus med standard SME-fatning. En gave til både din pladespiller og dine ører.
Læs mere her

Vent ikke for længe, hvis du vil sikre dig et af de eksklusive 110-års produkter. Der er tale om en Limited Edition, som kun produceres i meget begrænset antal. Når det er slut, er det slut.

Denon AVC-A110 Hjemmebio-receiver
Hjemmebio-receiver
45.999,- / stk