Gå til indhold

God, bedre, bedst

Hvilket anlæg skal jeg vælge?

Intet slår et godt stereoanlæg, når det handler om at få den største musiknydelse for pengene. Her viser vi dig nogle forslag til, hvordan det kan gøres.

Vintermørke og nedlukning er en hård omgang at komme igennem. Men hvis du alligevel går derhjemme, hvorfor så ikke bruge musikken til at kaste lidt lys ind i hverdagen? Fed musik på et godt anlæg giver dig et pust fra den store verden, så du kan drømme om den dag, hvor koncertsale og festivaler igen slår portene op.

I HiFi Klubben er vi eksperter i at finde de produkter, der spiller godt sammen. Her kan du se nogle eksempler på gode anlæg i forskellige størrelser og prisklasser. Hvor meget af det gode kan du nøjes med? Vi er selvfølgelig klar med råd og vejledning.

Kompakte og smarte anlæg med trådløs musik

God - CEOL N10 + ALTO 5 Mk2 er et genialt og brugervenligt streaming minianlæg med indbygget HEOS multirum til trådløs musik i hele dit hjem. Du får CD, FM-radio, fleksible tilslutninger inkl. TV og flot hi-fi-lydkvalitet. Sort eller hvid.

Bedre - Sonos Amp + OBERON 3 er et komplet og trådløst minianlæg i én boks. Her har du alt det nødvendige til at spille musik fra streamingtjenester, internetradio og TV i fed hi-fi kvalitet. Klar til multirum med trådløse højtalere i hele dit hjem.

Bedst - POWERNODE 2i + 606 Anniversary Edition er et kompakt, trådløst og særdeles velspillende streaming musikanlæg. Her har du alt, hvad du skal bruge for at nyde alverdens musik med kontrol direkte fra din telefon. Også perfekt til TV-lyd.

Stærke anlæg til store musikoplevelser

God - C338 og 606 S2 Anniversary Edition er et stilrent fuldblods hi-fi stereosystem til både musik og TV-lyd. Her får du utallige muligheder til både digitale og analoge musikkilder, inklusive pladespillerindgang og trådløs musikstreaming via Chromecast.

Bedre - NAD C388 + B&W 704 S2 er et avanceret hi-fi stereoanlæg i fuld størrelse. Massive 2 x 150 strømstærke NAD-watt og en elegant gulvhøjtaler fra B&W’s eksklusive 700-serie gør dig klar til musikoplevelser i den helt fornemme klasse.

Bedst - Krystalklar Lyngdorf lyd, RoomPerfect, superlækker finish, trådløs musikstreaming og eksklusive Limited Edition højtalere. Et unikt anlæg.