Gå til indhold
AudioQuest
Høretelefon-forstærker

AudioQuest DragonFly Black

999,-stk

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Ultrakompakt mobil USB D/A-konverter, som for små penge vil gøre mirakler for din bærbare lyd både fra smartphone og PC/Mac.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

AudioQuest DragonFly Black – mobil D/A-konverter med krystalklar digital lyd både til computer og smartphone/tablet

 • Kan bruges både sammen med PC/Mac og mobile devices (iOS/Android)
 • Højkvalitets indbygget hovedtelefon-forstærker
 • Fylder ikke mere end en USB-nøgle – plug'n play
 • Understøtter højopløste 24-bit musikformater
 • Audiofil asynkron USB-teknologi
 • Understøtter MQA filer (Master Quality Authenticated)

DragonFly Black er en genial mobil D/A-konverter (DAC), som for en yderst fornuftig pris kan løfte lyden fra din smartphone eller PC/Mac op til nye højder på en god hovedtelefon.

På trods af, at den ikke er større end en almindelig USB-nøgle, er DragonFly Black spækket til bristepunktet med avanceret digital teknologi. Og den præsterer en lydkvalitet, som med garanti vil gøre den til dine hovedtelefoners nye bedste ven, uanset om du lytter derhjemme eller på farten.

OBS: Vær opmærksom på, at DragonFly Black skal tilsluttes din smartphone/tablet via USB-kabel, som købes separat. For Android (4.1 eller nyere) skal du bruge et Micro USB-til-hun-USB-A kabel, der understøtter OTG (on-the-go). Din smartphone/tablet skal også understøtte OTG. Apple iOS-brugere skal bruge et originalt Apple Lightning adapterkabel (MD821AM). Andre eller uoriginale kabeltyper vil ikke fungere til iOS.

OBS(2): En del Android-producenter mangler stadig at lancere drivere, som tillader DragonFly Black at fungere sammen med alle deres smartphones. Hvis du vil være helt sikker på, at DragonFly Black fungerer sammen med dit Android-device, anbefaler vi at afprøve kombinationen i vores butik. Apple iOS-devices er ikke berørt af dette problem.

DragonFly Black fås i sort finish.


Optimal lydkvalitet med alle hovedtelefoner

Mobile DAC'er er set før, primært til brug sammen med laptop-computere. Det revolutionerende ved DragonFly Black er, at den også kan bruges direkte på din smartphone. Via et helt nyt chipset har AudioQuest reduceret energiforbruget til et hidtil uset lavt niveau, som åbner helt nye muligheder. Nu kan du endelig få den fulde lydkvalitet fra din smartphone, og du kan trygt tilslutte et sæt virkelig seriøse hi-fi-hovedtelefoner – DragonFly Black skal nok leve op til kravene.

Få det bedste ud af din PC-musiksamling, TIDAL/Spotify m.m.

Alle computere er udstyret med et lydkort, der konverterer den lyd, du klikker på, til lyd i dine ører. Uheldigvis er det bare sådan, at selv de dyreste computere som regel er udstyret med et frygteligt et af slagsen. Det er her, DragonFly Black kommer ind i billedet.

Sæt DragonFly Black i en af computerens ledige USB-porte, tilslut dine hovedtelefoner i minijack-indgangen på DragonFly Black, og nyd at du endelig får den fulde lydkvalitet fra din musiksamling, uanset om den er lagret på harddisken eller du abonnerer på en streamingtjeneste som f.eks. TIDAL eller Spotify. Slut med at smadre din musik med elendige lydkort og støjfyldte analoge hovedtelefonudgange!

Hvis DragonFly skal med på farten sammen med din bærbare, kan du som ekstraudstyr købe et kort, specialdesignet USB-kabel AudioQuest (DragonTail). Så er du bedre sikret imod at knække noget, hvis computeren skulle ryge på gulvet eller på anden måde få et stød. DragonTail kan også give lidt luft, hvis du gerne vil have fri adgang til to USB-porte tæt ved siden af hinanden.

Nyd ægte højopløst musik – bedre end CD

DragonFly Black er udstyret med en eksklusiv 24-bit ESS 9010 D/A-konverter, som kan håndtere højopløste musikfiler op til 24-bit/96Hz via USB Audio 2.0. Dette er væsentlig højere end CD-kvalitet, og du vil tydeligt kunne høre forskellen i form af en væsentligt forbedret detaljering, dynamik, rumfornemmelse og generel musikalitet i lydbilledet.

Den asynkrone teknologi og den specialudviklede driver i DragonFly Black sørger for at optimere den såkaldte "clock" i USB-overførslen fra PC'en, så du undgår den lydforringende jitter-støj (digitalforvrængning i tidsdomænet). Du får også en indbygget hovedtelefon-forstærker, som løfter dynamikken og basgengivelsen hørbart, og du vil kunne lytte til musik næsten uanset hvor meget larm, der er fra omgivelserne.

HiFi Klubbens
Ekspertvurdering

Fordele

 • Kan bruges både sammen med PC/Mac og mobile devices (iOS/Android)
 • Højkvalitets indbygget hovedtelefon-forstærker
 • Fylder ikke mere end en USB-nøgle – plug'n play
 • Understøtter højopløste musikfiler op til 24-bit/96kHz
 • Audiofil asynkron USB-teknologi

Begrænsninger

 • Ikke 64-bit digital volumenkontrol
 • Ikke indbygget trykknap-volumenkontrol
 • Ikke trådløs signaloverførsel
 • USB-kabel er ekstraudstyr
 • Red-versionen er mere optimal til tungtdrevne high-end hovedtelefoner

Tilbehør til AudioQuest DragonFly Black

Tekniske specifikationer

FjernbetjeningNej
TimerNej
D/A konvertering audio24-bit/96 kHz - 32-bit ESS 9010

Anmeldelser


5.0
2 anmeldelser
5
2
4
0
3
0
2
0
1
0