HiFi Klubben

Gå til indhold
Lokale tilbud Gør et kup på udstillingsmodeller, udgåede produkter og overskudslager fra alle vores butikker. Læs mere

Vogels DesignMount NEXT 7345 Vægbeslag til TV

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stk
 • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Vogels DesignMount NEXT 7345 Vægbeslag til TV

Billeder

Varenummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} stk

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

DesignMount NEXT 7345 er et drejeligt VESA universal-vægbeslag til TV fra 40 til 65”. Stilfuldt design med elegant skydemekanisme til nem og sikker justering af TV-skærmen. Kan drejes 120 grader vandret og 20 grader lodret.

Vogel’s DesignMount NEXT 7345 – elegant drejeligt VESA universal-vægbeslag til TV fra 40 til 65 tommer

DesignMount NEXT 7345 er et VESA universal-vægbeslag til skærme fra 40 til 65 tommer. Du kan dreje TV’et 120 grader vandret og 20 grader lodret, så du altid kan få den bedste synsvinkel og placere TV’et fladt mod væggen, når du ønsker det.

TV-beslag er ofte pænest, når de er godt gemt væk bag skærmen. DesignMount NEXT 7345 et derimod godt kompromis mellem design og funktionalitet. Beslaget monteres på væggen med et rundt dæksel, og alle synlige led er afrundede i kanterne for et lækkert look. Finishen i sort og metal er et perfekt match til de fleste af dagens TV.

Afstanden til væggen er kun 7,2 cm, når beslaget er slået helt ind. På trods af dette kan TV’et trækkes hele 72 cm ud fra væggen, og med den bundsolide konstruktion kan du trygt stole på, at alting forbliver på sin rette plads. Skydefunktionen er konstrueret, så du ikke ved en fejl banker TV-skærmen ind i væggen, når du justerer placeringen.

Nem montering og styr på kablerne
DesignMount NEXT 7345 er konstrueret med et smart skinnesystem, som gør det nemt at rette TV’et ind til perfekt vandret position efter montering. Det giver ro i sjælen, når du skal bore hullerne i væggen. Samtidig får du Vogel’s smarte kabelholder-system, som elegant samler kablerne og sørger for, at de ikke hænger og dingler under dit TV, når du trækker det ud fra væggen.

Vogel’s DesignMount NEXT 7345 fås i sort finish.

OBS: Den viste kabelskinne (NEXT 7840) er ekstratilbehør.

Se producentens videoer

 

Tekniske specifikationer

 • Drejeligt universal-vægbeslag til TV  
 • Minimum skærmstørrelse: 40”
 • Maksimal skærmstørrelse: 65”
 • Minimum afstand til væg: 72 mm
 • Maksimal afstand til væg: 72 cm
 • Vandret / lodret drejbarhed: op til ± 120 grader / ± 20 grader
 • Indbygget kabelholder-system
 • Passer til VESA op til 600x400
 • Max. belastning: 30 kg
 • Farve: Sort

OBS:  Sørg for at anvende den rigtige type skruer og rawlplugs til belastningen og vægmaterialet, samt at væggen i sig selv er solid nok. Søg evt. vejledning i dit lokale byggemarked, hvis du er i tvivl.

Anbefalede produkter

Vil du opleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du opleve produkterne med dine egne øjne og ører, inden du handler. Du kan endda arrangere tid til personlig demonstration. Dette gør det lettere for dig at vælge det rigtige.

Mere læsning