HiFi Klubben

Gå til indhold
Lokale tilbud Gør et kup på udstillingsmodeller, udgåede produkter og overskudslager fra alle vores butikker. Læs mere

SoundXtra HEOS 7 Bracket Vægbeslag

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stk
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
SoundXtra HEOS 7 Bracket Vægbeslag

Billeder

Varenummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} stk

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

Vægbeslag til HEOS 7-højttaleren. Skræddersyet til præcis dette formål, så du får en både elegant og solid montering. Forlængerledning medfølger, så du kan placere den eksterne strømforsyning ude af syne. Fås i både sort og hvid.

HEOS 7 vægbeslag – hæng din HEOS 7 elegant og solidt op på væggen

HEOS 7 vægbeslag – hæng din HEOS 7 elegant og solidt op på væggen
HEOS 7 vægbeslaget er skræddersyet til at montere din HEOS 7-højttaler solidt og elegant på væggen. Som en ekstra bonus får du en forlængerledning med i købet, så du kan gemme den eksterne strømforsyning andetsteds.

En rigtig smart løsning, uanset om du vil have to HEOS 7-højttalere op på væggen til at skabe rigtig stereo, eller om du bare vil have en enkelt højttaler fast og sikkert monteret, for eksempel i køkkenet eller i stuen.

Vægbeslaget er skåret og formet præcist efter HEOS 7 og dens dimensioner. De passer derfor perfekt sammen. Nu behøver du ikke længere bruge klodsede universalbeslag, hvis du har lyst til at pynte hybelens vægge med en, eller to, HEOS 7-højttalere. Tværtimod kan du løfte din HEOS-oplevelse til nye højder – bogstaveligt talt.

Beslaget kan tiltes 20 grader ned og hele 45 grader til højre og venstre, så du kan finde frem til den helt rigtige placering. Fås både i sort og hvid, forlængerkabel medfølger.

Tekniske specifikationer

  • Vægbeslag til HEOS 7-højttaler
  • Kan tiltes lodret og vandret
  • 3 meter forlængerkabel medfølger
  • Farve: sort og hvid
  • Vægt: 1 kg.

Tilbehør

Anbefalede produkter

Vil du opleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du opleve produkterne med dine egne øjne og ører, inden du handler. Du kan endda arrangere tid til personlig demonstration. Dette gør det lettere for dig at vælge det rigtige.