Gå til indhold

HEOS by Denon

1226 produkter
1226 produkter
  Sonos Roam Trådløs højtaler med batteri
  Sonos Roam
  Trådløs højtaler med batteri
  1.499,- / stk
  DALI IO-6 Trådløst headset
  DALI IO-6
  Trådløst headset
  2.999,- / stk
  DALI OBERON 1 Kompakt højtaler
  DALI OBERON 1
  Kompakt højtaler
  3.298,- / par
  Denon AVC-X4700H Hjemmebio-receiver
  Hjemmebio-receiver
  12.499,- / stk

  HEOS by Denon

  HEOS er et elegant, fleksibelt og velspillende trådløst multirums hi-fi streamingsystem, som du finder indbygget i en række receivere, forstærkere, musikstreamere og trådløse højtalere fra den anerkendte hi-fi-producent Denon. HEOS klarer både trådløs musik, TV-lyd og trådløs surround. Sammen med et Denon anlæg får du både optimal lydkvalitet og suveræn brugervenlighed. En ægte hi-fi-stamtavle som du kan mærke!

  1, 2, 3 – så er du i gang!
  Hvis du er til løsninger, der er både nemme og gode, er HEOS helt sikkert noget for dig. Det er super nemt at komme i gang, og så snart du har hentet appen, kan du med få klik få al din favoritmusik til at strømme ud af højtalerne. 

  Selvom multirum måske lyder omfattende, er der ingen grund til panik. Det eneste, der er omfattende ved HEOS, er rækkevidden og de mange muligheder, du får med systemet. Alt det kræver, er den gratis HEOS app, en streamingtjeneste såsom Spotify, TIDAL, Deezer eller lignende og din trådløse wi-fi forbindelse. 

  Herefter starter det sjove: jagten på den helt rigtige højttaler! HEOS højttalere kommer i mange størrelser og modeller, så du kan finde en løsning, der passer perfekt ind i dine rum.

  Fantastisk lyd på kryds og tværs
  Uanset hvad dit behov er, kan du altid finde en god løsning med HEOS. Du kan få trådløse højtalere i forskellige størrelser, så du kan få god lyd til både store og små rum. På de lange sommeraftener kan du tage højtaleren med ud på terrassen, og med de ekstra batterimoduler, som du kan få til nogle af højtalerne, kan du nyde din musik i endnu længere tid.

  Vil du have en mere gennemført lyd, men stadig trådløst, kan du købe to ens HEOS højtalere, som kan udgøre henholdsvis højre og venstre kanal i stereo. Det giver dig god lyd, uden du behøver at have et separat anlæg stående.

  Til stuen anbefaler vi dog et rigtigt anlæg med ægte hi-fi-højtalere. Med de andre løsninger kommer du simpelthen ikke op på samme niveau, uanset hvilket mærke det handler om. 

  En enkelt højtaler, surround sound eller noget derimellem?
  Med HEOS er der flere forskellige muligheder for at opbygge et godt anlæg, der kan give dig lyd i topklasse. Du kan for eksempel overveje HEOS Amp, som er et trådløst minianlæg med indbygget forstærker. Du kobler nemt et sæt højtalere til anlægget, hvorefter du styrer det helt ligesom en almindelig trådløs højtaler. Til gengæld vil du opdage, at lyden er i en helt anden liga. Det er en rigtig god løsning til stuen, eller hvor du primært opholder dig, når du skal nyde god musik. En lang række af Denons surround receivere har også indbygget HEOS, så du kan blæse musikken op i det helt store format.

  HEOS står også bag forskellige soundbar højtalere, så du kan få en elegant og stilfuld løsning til din TV-lyd. Disse kan suppleres af andre højtalere, hvis du på sigt vil udbygge dit system, så du får endnu mere og bedre lyd.

  Skal du have surround sound, kan HEOS naturligvis også klare dette. Med nogle TV soundbarer fra HEOS kan du udbygge med trådløs subwoofer og trådløse baghøjtalere, så du ikke skal trække grimme kabler på tværs af stuen. På den måde kan du både få sublim lyd til dit TV og nyde skøn musik, når fjernsynet ikke kører. Uanset hvordan du bygger dit system op, styrer du nemt det hele fra den smarte HEOS app.

  HEOS – et hav af muligheder
  Det geniale ved HEOS systemet er, at du kan udbygge i etaper, når det passer dig. Så snart du har appen og en enkelt højtaler, er du i gang. Når tiden er til det, tilføjer du blot nogle flere højtalere, så du kan udvide din lydoplevelse til næste stadie, for eksempel når vi har udvalgte HEOS højtalere på tilbud, eller hvis du bare synes, det er på tide med en opgradering af dit system.

  Det er forskelligt, hvad der er vigtigst for os, så kom gerne ind i din lokale HiFi Klubben butik, så vi kan høre om dine ønsker, og du kan blive klogere på de mange muligheder, der er med HEOS.

  Uanset om du skal have fuld surround fra starten, eller du vil lægge blidere ud med en enkelt eller to højtalere, er det altid en god idé at besøge en af vores butikker, så du kan se og opleve de forskellige højtalere, før du køber. Det giver dig både en idé om materialet, udseendet og selvfølgelig lydkvaliteten, når du oplever en højtaler med egne øjne og ører, inden du beslutter dig endeligt. 

  Vil du have endnu flere muligheder end dem fra HEOS, kan du også tjekke Bluesound multirumssystemet ud.