Gå til indhold

HiFi Klubben
Erhverv

Musik og god lyd løfter stemning, kreativitet og købelyst lige så meget som godt lys og god indretning. Med den rette løsning kan du på én gang fylde alle rum med vellyd, samtidig med at du får elegant look og legende nem betjening.

Vi bygger med lyd

HiFi Klubben Solutions er HiFi Klubbens afdeling for professionelle installationer. Vi udarbejder komplette lydløsninger i alle størrelser til virksomheder, resturanter, cafeer, klinikker, hoteller og meget mere:

  • Lydløsninger i høj kvalitet til alle typer rum
  • Rådgivning og inspiration – også på lokation
  • Optimering af løsninger til behov og budget
  • Projektering og installation i forbindelse med nybygning og ombygning
  • Fuld entreprise inkl. kontakt til arkitekt og håndværkere

Cases

- Sådan gjorde vi

Proces - sådan gør vi

Grundig planlægning og rigtigt produktvalg er nøglen til et vellykket projekt. HiFi Klubben Solutions kan hjælpe dig hele vejen fra idé til projektering, produktvalg, håndværkerkontakt, installation og montering.

Start med at kontakte os, uanset om du drømmer stort eller bare vil have en elegant og velfungerende løsning i et enkelt rum. Så finder vi i fællesskab det optimale forløb. Intet projekt er for stort eller for lille.

Priser og tilbud

Alle installationer er forskellige, og prisen afhænger både af udstyret og de håndværksmæssige krav. Med HiFi Klubben Solutions i ryggen kan du trygt stole på, at produktvalg og priser er afstemt optimalt til netop dit projekt.

Du er altid velkommen til at kontakte os for et konkret tilbud.

web_badge_2020_hi_res.png

Kontakt os

– det er gratis og uforpligtende