Gå til indhold
7.999,-stk
Smart NAD-forstærker, som er skabt til at opbygge en komplet installationsløsning med Bluesound multirums-systemet.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

NAD CI720 v2 – stereo multirums-forstærker til professionelle Bluesound-installationer og indbygningsløsninger

 • Kompakte mål og nem montering i 19” rack (ekstraudstyr)
 • God råstyrke med 60 watt pr. kanal
 • Meget fleksibel løsning – kan udbygges med én zone ad gangen
 • Integrerer 100% med det øvrige Bluesound multirums-system, inkl. Bluesound app
 • Indbygget blæserkøling for maksimal driftssikkerhed

NAD CI720 v2 er en kompakt stereo multirums-forstærker, som er skabt til brug i indbygningsløsninger (CI) og professionelle installationer, for eksempel i større hjem, kontorbygninger, restaurationer m.m. Med CI720 v2 kan du helt ukompliceret opbygge en permanent installation og styre det hele trådløst fra den samme brugervenlige Bluesound-app.

En typisk opsætning i en hjemmeløsning kunne være et sæt gulvhøjtalere i dagligstuen, lofthøjtalere i køkken og spisestue samt et sæt in-wall højtalere i sove- eller badeværelse. Du driver det hele fra et matchende antal CI720’ere placeret i et teknikskab centralt i hjemmet. Den indbyggede Klasse D-forstærker yder 2 x 60 watt og kan uden problemer drive et sæt seriøse hi-fi-højtalere fra f.eks. B&W eller DALI.

Stabil og fleksibel i installationer

CI720 v2 er udviklet som et ægte CI-produkt, og den vil give en både enklere og mere stabil løsning i forhold til at bruge separate Bluesound-forstærkere spredt rundtomkring i dit hjem. Den er kompatibel med en stribe af markedets avancerede kontrolsystemer, og med den energieffektive Klasse D-konstruktion og indbygget blæserkøling kan du trygt stole på, at CI720 v2 holder dampen oppe, selv under hård belastning.

Udbygningsmulighederne er så mange og så gennemtænkte, at du altid vil kunne udvide systemet, næsten uanset hvilke behov der måtte opstå. Det matchende RM720 rack (ekstraudstyr) kan rumme op til seks CI720, og hvis du virkelig skulle få brug for mere, udvider du bare med endnu et rack. Til forskel fra nogle andre løsninger kan du helt problemfrit udvide med én zone ad gangen i takt med dit behov. Du risikerer derfor aldrig at komme til at stå med dyre, uudnyttede forstærkerkanaler.

Hvis du endelig vil have en helt ukompliceret og fleksibel lydløsning i et rum – f.eks. til badeværelse eller TV – bruger du bare en trådløs Bluesound-højtaler eller soundbar til formålet. Når først CI720 v2 er installeret og konfigureret, spiller den nemlig smertefrit sammen med det øvrige Bluesound-system. Du kan også tilslutte eksterne lydkilder både analogt, digitalt eller via USB og sende lyden videre på kryds og tværs i de forskellige zoner.

NAD CI720 v2 fås i sort finish. 

NAD CI720 v2 – genial modul-forstærkerløsning til den professionelle multirums-installation 

NAD CI720 v2 er en genial overbygning på det trådløse Bluesound multirums hi-fi-system. Den giver den professionelle installatør en perlerække af gennemtænkte tekniske løsninger, som gør opsætningen af systemet til en leg. Og når først denne er overstået, er betjeningen lige så suverænt brugervenlig som i et Bluesound-system med separate komponenter.

Blandt de mange features, som gør CI720 v2 til et ægte CI-produkt, finder du mulighed for at montere forstærkermodulerne i et matchende 19” rackmontering, indbygget blæserkøling og mulighed for at seriekoble flere enheder via Ethernet, så du kan udbygge systemet med så mange Bluesound-zoner, du har brug for.

Højttalerterminalerne er af Phoenix-typen, hvor du monterer kablerne i et medfølgende multistik, som derefter sættes i forstærkeren. På denne måde kan man færdiggøre hele kabel-installationen på forhånd og tilføje/fjerne forstærkeren på et øjeblik. En løsning, som understreger, at CI720 v2 er gennemtænkt til indbygningsbrug.

AirPlay 2 – streaming og multirum for Apple-fans

AirPlay 2 er en Apple-teknologi, som via din iPhone/iPad giver avanceret multirums-funktionalitet med alle trådløse AirPlay 2-højtalere. AirPlay 2 er en del af Apple iOS-styresystemet, så praktisk talt enhver app, der kan afspille lyd – inklusive YouTube og Netflix – kan streame den direkte til højtalere og anlæg med AirPlay 2. Med andre ord kan du via iOS kombinere dit Bluesound-system med AirPlay 2-højtalere og -anlæg fra andre producenter, og det giver dig endnu mere fleksible muligheder, når du sammensætter dit multirums-system.

OBS:

Til Phoenix-terminalerne på denne forstærker bør kun bruges højtalerkabler af solid core typen eller tilsvarende beregnet til installationsbrug, f.eks. fra AudioQuest SLiP serien. Almindelige bløde højtalerkabler (multi-strand) vil ikke sidde stabilt i terminalerne, og der vil være risiko for kortslutning.

HiFi Klubbens
Ekspertvurdering

Fordele

 • Kompakte mål og nem montering i 19” rack (RM720, ekstraudstyr)
 • God råstyrke med 60 watt pr. kanal
 • Meget fleksibel løsning – kan udbygges med én zone ad gangen
 • Understøtter en række af markedets tredjeparts kontrolsystemer
 • Understøtter samme Bluesound app og de samme streamingtjenester som resten af Bluesound-systemet
 • Integrerer 100% med det øvrige Bluesound multirums-system
 • Understøtter Apple AirPlay 2
 • Kan afspille musik direkte fra USB-lagermedier
 • Både analog og digital audio-ind
 • Udgang for subwoofer
 • Indbygget blæserkøling
 • Flere NAD CI720 v2 kan kobles sammen via Ethernet og betjenes trådløst via samme Bluesound app-brugerflade

Begrænsninger

 • Primært til professionelle installationsløsninger
 • Ikke trådløs netværksfunktion (wi-fi)
 • Ikke streaming via Bluetooth
 • Ikke egnet til placering i stue pga. den indbyggede blæserkøling

Tilbehør til NAD CI720 v2

Tekniske specifikationer

Udgangseffekt 8 ohm2 x 60 watt
ForstærkerteknologiKlasse D

Anbefalede produkter