HiFi Klubben

Gå til indhold
Lokale tilbud Gør et kup på udstillingsmodeller, udgåede produkter og overskudslager fra alle vores butikker. Læs mere

HEOS by Denon

Multirum til trådløs musik, hi-fi, TV og hjemmebio

HEOS by Denon er et helt komplet multirums-musiksystem, som kan tilbyde dig en elegant løsning til alle rum og alle behov. Du kan få HEOS indbygget i en række Denon-anlæg og surround-receivere, så du får den store trådløse lyd uden ekstra apparater. Du kan vælge mellem flere lækre soundbarer til dit TV, og du kan få både små og store trådløse højtalere. Vil du have trådløs musik ude på altanen eller terrassen, vælger du bare modellen med batteridrift – nemt og velspillende!

  • Skabt af Denon med over 100 års hi-fi-erfaring
  • Indbygget i en række Denon-receivere og anlæg
  • Mulighed for ægte surround-hjemmebio med trådløse baghøjtalere
  • Bluetooth og understøttelse af 24-bit HD-lyd
  • Også mobil trådløs højtaler med batteridrift

HEOS – stolte hi-fi-traditioner fra Denon

HEOS er udviklet af Denon, som er en af verdens ældste og mest hæderkronede hi-fi-producenter. Denon er også et af de mærker, som vi har forhandlet i HiFi Klubben i flest år, netop på grund af den høje kvalitet og det imponerende produktudvalg. HEOS leverer en kombination af lydkvalitet, fremsynet teknologi og fleksibilitet, som er helt i top på et spændende og hastigt voksende marked.

 

 

Mest populære HEOS produkter

HEOS til mindre rum

En trådløs højtaler giver dig nem musik uden separat anlæg. Små højtalere (eventuelt med batteridrift) til små rum, større højtalere til større rum.

HEOS til store musikoplevelser

Et rigtigt hi-fi-anlæg med to højtalere er stadig den bedste vej til de helt store musikoplevelser. HEOS har både trådløse minianlæg og full-size løsninger.

HEOS i din hjemmebiograf

En lang række Denon surround-receivere har indbygget HEOS, så du får multirums-musik med i købet. Den unikke HEOS AVR gør det nemmere end nogensinde.