HiFi Klubben

Gå til indhold
Lokale tilbud Gør et kup på udstillingsmodeller, udgåede produkter og overskudslager fra alle vores butikker. Læs mere

Bluesound

Multirum på den lækre måde

Bluesound er markedets suverænt mest velspillende trådløse multirums-musiksystem, som tilbyder dig en højkvalitets lydløsning til alle rum, uanset om dit behov er en kompakt trådløs højtaler, god TV-lyd, en diskret indbygningsløsning eller et audiofilt hi-fi-anlæg. Ingen konkurrenter kommer i nærheden af Bluesound, når det handler om kombinationsmuligheder og fleksibilitet i produktudvalget. I ét og samme system kan du dække alle behov fra nem mobil musik til kompromisløs high-end.

De nye 2i-versioner er opgraderet til endnu mere suveræn lydkvalitet, og en stribe smarte nye finesser er kommet til, heriblandt Apple AirPlay 2 og tovejs Bluetooth, så du kan spille trådløs musik fra Bluesound til dine trådløse høretelefoner derhjemme.

  • Flot finish, suveræn lydkvalitet og stor fleksibilitet, også til high-end
  • Elegante og brugervenlige løsninger til TV-lyd
  • Kan fås indbygget i en række forstærkere og receivere fra NAD
  • Højopløst 24-bit lyd og tovejs Bluetooth til trådløse høretelefoner
  • Apple AirPlay 2

Bluesound – udviklet af legendariske NAD

Bluesound er udviklet af den legendariske hi-fi-producent NAD, og derfor kan du også få indbygget Bluesound i en række af deres lækre stereoforstærkere og surround-receivere. Med sådan en løsning får du alt det bedste fra det trådløse musikunivers, uden at du behøver at gå på kompromis med lydkvaliteten eller få ekstra apparater i reolen. Bluesound er kort sagt multirums-musiksystemet med mere kvalitet i alle detaljer!

 

 

Mest populære Bluesound produkter

 

Bluesound til mindre rum

En trådløs højtaler giver dig nem musik uden separat anlæg. Små højtalere (eventuelt med batteridrift) til små rum, større højtalere til større rum.

 

Bluesound til dit hi-fi-anlæg

Bluesound fås også indbygget i en række forstærkere og receivere fra bl.a. NAD, inkl. high-end Masters-serien. Musikstreaming i verdensklasse!

 

Bluesound til dit TV

Oplev, hvor godt dit TV kan lyde med den suveræne Bluesound-soundbar. Eller tilslut et Bluesound-anlæg, og få lyd og betjening i særklasse.