Gå til indhold

Bluesound

Med Bluesound kan du endelig streame RIGTIG hi-fi. Her får du både suveræn lydkvalitet og lækre trådløse muligheder. Opsætningen kan klares af alle, så du kan frit vælge den løsning, der passer bedst til dit behov. Du styrer det hele trådløst fra din smartphone eller tablet.

  • Overlegen lydkvalitet
  • Spil din egen musik eller streamingtjenester
  • Nem i opsætning og brug, PC ikke nødvendig
  • Trådløs kontrol fra smartphone eller tablet
  • Understøtter 24-bit musikafspilning

Et trådløst og komplet hi-fi-system i audiofil kvalitet

Bluesound giver dig alt det bedste fra det trådløse musikunivers, uden at du behøver at gå på kompromis med lydkvaliteten, droppe dit nuværende anlæg eller få computeren ind i din musikoplevelse. Bluesound er et komplet trådløst musiksystem, som du kan kombinere præcist til dine behov. Vælg selv, om det skal være en alt-i-ét-højttaler, en trådløs afspiller til dit eksisterende anlæg eller en trådløs stereoforstærker, som selv kan drive et sæt højttalere. Alle komponenter kommunikerer frit indbyrdes, så du kan hurtigt fylde hele dit hjem med Bluesound, hvis du ønsker det.

Bluesound app – suveræn trådløs brugervenlighed

Bluesound er skabt til trådløs wi-fi-fjernbetjening via den gratis Bluesound-app (Apple iOS/Android), så hvis du i forvejen har en smartphone eller tablet, er du allerede klar til at nyde din musik med suveræn brugervenlighed. Den lækre brugerflade giver dig et fremragende overblik, og med albumcovers og tydelig information om numre, albums og kunstnere er det en ren fornøjelse at gå på opdagelse i mulighederne.

Digital high-end forstærkerteknologi nedarvet fra NAD

Bluesound-komponenterne med indbygget forstærker bruger 100% digital forstærkerteknologi, som er nedarvet direkte fra NAD’s kritikerroste digitale high-end-forstærkere. Det næsten totale fravær af støj og forvrængning betyder, at du får et enestående klart og velopløst lydbillede selv ved meget lave lydstyrker. Den avancerede digitale forstærkerteknologi er forklaringen på, at Bluesound er markedets mest vellydende trådløse musiksystem.

Nyd alverdens musik – også i 24-bit HD-kvalitet

Med Bluesound kan du trådløst streame hele din musiksamling fra pc/Mac/netværksharddisk/USB-lagermedier samt lytte til streamingtjenester og tusindvis af internet-radiostationer. Du kan også afspille højopløste musikfiler helt op til 24-bit/192kHz, hvilket er væsentlig højere end cd-kvalitet.

Besøg Bluesounds hjemmeside

 

Vi bruger småkager, aka cookies (informationskapsler), så du bl.a. kan bruge vores netbutik. Vi bruger dem også til at finde ud af, hvordan vores netsider bliver brugt, så vi hele tiden kan forbedre os, selvfølgelig imens vi lytter til vores favoritmusik. Ved at fortsætte accepterer du alt dette. Læs mere om cookies her