Gå til indhold
Marantz
CD-afspiller

Marantz CD 60

7.195,-stk
Sølv
Forventes på lager 29. juni 2024
  -
Eksklusiv CD-afspiller, som vil puste helt nyt liv i din CD-samling. Lydkvaliteten er fra øverste hylde, og designet er en ren fryd for øjnene.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

Marantz CD 60 – eksklusiv CD-afspiller med lækkert design og suveræn lydkvalitet

 • Fremragende lydkvalitet
 • Eksklusivt design med stort frontdisplay
 • Sound Master tuned
 • Diskret opbygning med Marantz HDAM-teknologi
 • Indbygget højkvalitets høretelefon-forstærker med egen volumenkontrol

CD 60 er en eksklusiv og audiofil CD-afspiller, som giver dig en suveræn lydkvalitet til din CD-samling. Her forløser du den fulde kvalitet fra din musik, og du vil opleve en detaljering og musikalitet, som du normalt skal op i meget højere prisklasser for at finde.

CD 60 er både i design og funktion et perfekt match til Marantz’ egne eksklusive forstærkere, og denne kombination vil give dig mange års uforglemmelige musikoplevelser. Du kan dog også bruge CD 60 i andre kombinationer med fremragende resultat.

Som en ekstra bonus kan du afspille DSD/SACD-musikfiler i kompromisløs HD-kvalitet fra en almindelig USB-nøgle. CD 60 har USB-ind på fronten, og den klarer langt de fleste gængse filformater ad denne vej. Så hvis du har en samling af downloadede musikfiler fra nettet, bliver du ikke ladt i stikken her.

Smukt design – suveræn byggekvalitet

CD 60 er et smukt stykke industriel kunst, som kan blive et visuelt spændende element i din stue i stedet for blot en stor anonym metalkasse. Den enkle og stilrene front domineres af det gyldne Marantz-logo og det store OLED-display, og alting udstråler selvsikker elegance, præcis som et produkt i denne kaliber skal.

The Most Musical Sound

Marantz-produkter har altid været berømte for deres naturlige og musikalske lyd, og CD 60 fører de stolte traditioner videre i overbevisende stil. Alle komponenter er omhyggeligt udvalgt, og en højtkvalificeret ”Sound Master” har fintunet detaljerne for at opnå Marantz signaturlyden, som har begejstret alverdens musikelskere i mere end et halvt århundrede – The Most Musical Sound.

Marantz CD 60 fås i flere farver. Systemfjernbetjening medfølger.

Signalbehandling i verdensklasse med HDAM

HDAM-teknologien (Hyper Dynamic Amplifier Module) er en legendarisk Marantz-specialitet, som du finder i en lang række af deres produkter, både i surround og stereo. Et HDAM-modul er et diskret opbygget forstærkerkredsløb, som erstatter de meget udbredte integrerede op-amp chipsets, og CD 60 er bygget med udstrakt brug af denne teknologi. Selv den indbyggede høretelefon-forstærker har sit eget HDAM-modul, og den vil få din musik til at blomstre i et par rigtige head-fi høretelefoner.

Den diskrete opbygning er en audiofil løsning, som giver langt større mulighed for, at Marantz’ Sound Master kan fintune lyden med udsøgte komponenter på de kritiske steder. I forhold til en op-amp giver HDAM lavere forvrængning, bedre signal/støjforhold og langt hurtigere respons (slew rate). Det udmønter sig i en hørbart mere dynamisk og levende lyd.

Ægte DSD-konvertering

CD 60 er bygget med ægte DSD-konvertering, så man undgår at konvertere DSD-signaler til PCM-format, som det ellers ses i mange andre produkter. Det sikrer i sig selv den mest skånsomme signalbehandling og sikrer, at du via USB kan få det fulde udbytte af højopløste DSD-musikfiler, som du kan downloade fra nettet.

Du kan vælge mellem to forskellige digitale filtre, som giver hhv. en meget kort impulsrespons eller en langsom afrulning af impulser (sharp roll-off, slow roll-off). Du kan frit vælge den filterkarakteristik, som giver den bedste lyd til din smag og dit setup, og du kan vælge filter direkte via fjernbetjeningen. Prøv dig frem. 

HiFi Klubbens
Ekspertvurdering

Fordele

 • Audiofil full-size CD-afspiller
 • Sound Master tuned
 • Eksklusivt design med stort frontdisplay og flot finish
 • Diskret opbygning med HDAM-teknologi
 • Ægte DSD-konvertering
 • Indbygget højkvalitets høretelefon-forstærker med HDAM-SA2 og egen volumenkontrol
 • Understøtter højopløst musik via USB (inkl. DSD)
 • Systemfjernbetjening medfølger

Begrænsninger

 • Kun aluminiumsfinish på center frontplade
 • Ikke indbygget wi-fi, musikstreaming eller Bluetooth
 • Ikke indgange til eksterne lydkilder
 • Ikke afspilning af SACD-diske

Reviews

Videoer om Marantz CD 60

Tilbehør til Marantz CD 60

Tekniske specifikationer

Signal/støjforhold118 dB
Forvrængning0,0015%