Gå til indhold

Bowers & Wilkins 600-serie fejrer sit jubilæum med ny teknologi og nyt look.

Tiden løber, når man har det sjovt. Faktisk er det 25 år siden, vi første gang solgte et sæt højtalere fra Bowers & Wilkins’ 600-serie. For mange af vores kunder gennem årene har serien været det første møde med rigtige hi-fi-højtalere. En sti, man ikke har lyst til at forlade, når først man er på den: mod stadig bedre lyd og større musiknydelse. Ingen kærlighed er dog så intens som den første.

Heldigvis sidder den gamle kærlighed ikke fast i fortiden. For selvom et kvart århundrede er lang tid, forbedrer Bowers & Wilkins løbende serien med ny teknologi, som er nedarvet fra firmaets mere kostbare serier. Det er netop sket igen. 600-seriens fire modeller har i anledning af jubilæet været igennem en seriøs opgradering.

Det betyder, at 600-seriens ’25th Anniversary Edition’-modeller både lyder og ser ud som noget, der burde koste langt mere. Det gør de heldigvis ikke. Prisen er det, der er pillet mindst ved.

Alle modeller i serien – fra gulvmodellen 603 og kompakthøjtalerne 606 og 607 til centerhøjtaleren HTM6 – har fået et løft med teknologi, der er doneret fra den helt nye signaturudgave af 700-serien.

600-serien kommer ikke helt på højde med 700-serien, selvom dele af teknologien er nedarvet. Men tæt nok på, prisen taget i betragtning! Selvom vi er i den tegnebogsvenlige ende af prisskalaen, finder man finesser som Nautilus-ladet diskant med sandwich-membran i aluminium, flowport-refleksrør og continuum bas/mellemtone-enheder.

De indre værdier tæller, men når man fylder 25, skal der også være plads til lidt pral. Se nærmere på diskantenhedens monteringsring, og du finder ordene ’600 Series Anniversary Edition’ lasergraveret.

Highlights 

  • 25-års jubilæumsmodel opdateret fra inderst til yderst
  • Teknologi fra 700 Signature Series
  • Luksusfinish i anledning af jubilæet
  • Nu også i egetræslook
  • Men prisen er stadig for alle.

De gode tider vender tilbage

Den mest iøjnefaldende ændring på jubilæumsserien er, at træ er tilbage. Du kan stadig vælge dine højtalere i diskret hvid eller stilsikker sort, men jubilæumsserien fås også i egemønster. Mønster, ikke eg – så ingen egetræer kom til skade under fremstillingen.

Vælg den finish, du føler for, men os gamle hi-fi-nørder synes det er fedt, når en højtaler igen får lov til at ligne rigtigt træ! Det vigtigste er dog som altid, at den lyder pisse godt til prisen. Kom selv ind og hør. Du kan eventuelt tage dine gamle højttalere med og sammenligne, hvis du vil overbevises hurtigt.