Gå til indhold

Det rigtige anlæg i det rigtige møbel – så kører det

Flotte møbler med
usynlig lyd

Et komplet hi-fi møbel med anlæg giver dig alt det nødvendige til at fylde rummet med vellyd, uden at du skal se på teknik og kabler.

Et hi-fi møbel er det perfekte alternativ, hvis du ikke ønsker at se på dit anlæg og ikke har mulighed for eller mod på at bygge højtalere og kabler ind i dine vægge og lofter. Her kan du få en fuldt køreklar løsning, som er lige til at pakke ud og hænge op på væggen i din stue eller et hvilket som helst andet rum. Møblerne fra clic og unnu er designet til rigtig hi-fi, så du får de helt rigtige dimensioner og gode muligheder for at skjule alt det tekniske grej. I dagligdagen behøver du kun at se på møblet, og det vil falde ind som en elegant og naturlig del af din boligindretning.

Løsninger til ethvert behov

Der er utallige muligheder for at kombinere møbler og hi-fi, så du kan roligt gå ud fra, at der også findes en løsning, som matcher dit behov. På disse sider viser vi nogle eksempler på møbler med hi-fi i forskellige størrelser og prisklasser. Vi har sammensat møblerne til at dække nogle typiske behov, som vi ofte bliver spurgt ind til i vores butikker. Og i modsætning til nogle af de alternativer, du møder på markedet, er vores møbler også seriøs kvalitet, når du åbner lågerne og kigger på dit udstyr inde bagved.

De viste systemer er helt køreklare og indeholder alt det nødvendige til en diskret, elegant og velspillende musikløsning hjemme hos dig selv. Vi står naturligvis klar med råd og vejledning, hvis du har brug for en anden kombination, eller hvis du er i tvivl om noget. Hvis du ikke selv har lyst til at stille møbel og anlæg op, klarer vi det også gerne hjemme hos dig mod merpris.

Nørdehjørnet

  • Snu teknik bag smukke møbler

    Møbelserierne clic og unnu er ikke bare smukke, velproducerede møbler i dansk kvalitet. De er proppet med snedige og gennemtænkte detaljer. Vægophænget er for eksempel en løsning med fokus på akustikken. De fleste vægophæng på reolsystemer består af en liste med en skrå kant, der er limet ind i toppladen. Listen samles med en modsat skrånende liste, der sidder på væggen. Her er det svært at justere møblet i lod og vater, og der er risiko for vibrationer, hvis du placerer en subwoofer eller højtaler i kabinettet. Disse kan vibrere, og det er ikke godt for lyden.

    I stedet bruger clic et særligt vægophæng, hvor bæreevnen sidder i de lodrette sider. Hvert ophæng har tre pinde i Ø10 mm, og der er forboret til pindene i vangen på møblerne. Reolen kan justeres efterfølgende med skruer i beslaget og spændes stramt tæt til væggen. Dette har en visuel fordel, fordi topkanten er lige, og en akustisk fordel, fordi møblet er boltet til væggen. Derfor kan man eksempelvis lægge en subwoofer ind i møblet. Dog anbefaler clic at montere et adskilt skab, hvis man bruger pladespiller.

     

Altid ærlig rådgivning!

Book et gratis møde

Vi ønsker at give dig vores udelte opmærksomhed, så book en tid til en snak. Det vil tage mellem en halv og en hel time, og det er gratis og uforpligtende.

Relaterede artikler