Gå til indhold

Stor lyd
giver bedre gaming

Gaming-universet udvider sig i rasende fart, og både spil og konsoller bliver hele tiden mere og mere avancerede med fantastisk grafik og imponerende lydkvalitet, endda i ægte surround sound! Oplev det i Hi-Fi Klubben!

I Hi-Fi Klubben elsker vi lyd – god lyd vel at mærke! Og vi mener, at lyden er helt afgørende for oplevelsen, uanset om det handler om musik, film eller spil. Gaming bliver meget bedre med ordentlig lyd, og derfor inviterer vi dig til at kigge ind i en af vores butikker og høre, hvor fantastisk et PS4-spil lyder på et fedt surround-system.

Vi udvider løbende vores spilsamling, så vi kan give dig store lydoplevelser både fra racing, FPS, RPG og adventure. Og ellers er du altid velkommen til at tage dit yndlingsspil med ned i Hi-Fi Klubben, hvis du brænder for at høre det i ægte surround. Måske endda i et Dolby Atmos-setup, hvor lyden også kommer fra oven.

Gaming med lyd i verdensklasse

Som mange gamere allerede ved, er den bedste spillyd i dag helt på højde med de største Hollywood-film. Det betyder, at du kan få de samme fantastiske lydoplevelser med gaming, som du kan med en god film. Men det skal gøres ordentligt, og du får ikke ret meget gåsehud fra den lyd, der kommer ud af de indbyggede højttalere i din fladskærm.

Hvis du allerede har et anlæg, kan du nogle gange klare dig med bare at trække et kabel fra TV’et over til anlægget. Ellers kan du komme et pænt stykke vej med en TV-soundbar eller et sæt aktive højttalere.

Hvis du vil gå hele vejen, hedder det en ægte surround-hjemmebiograf. Den gode nyhed er, at du sagtens kan få sådan en til fornuftige penge – også i høj kvalitet. Og du får samtidig den fulde lydoplevelse, når du ser film!

Gaming med headsets

Hvis du vil have fed gaming-lyd uden at involvere hele huset, så er et gaming-headset det oplagte valg. Så kan du lukke dig helt ind i spil-universet og altid være direkte kontakt med dine teammates over mikrofonen. Der findes både gaming-headsets til PC- og konsol-gaming, og du kan få dem trådløse,  med surround og med masser af andre fede funktioner.

Se vores sortiment af gaming-headset her

Kom ind i Hi-Fi Klubben og oplev, hvor fedt gaming kan lyde i dag. Stor lyd - bedre gaming!