Gå til indhold
Audeze
Gaming headset

Audeze LCD-GX

6.690,-stk
Før 7.495,-Spar 805,-
Ukendt leveringstid
Oplev både gaming og musik i kompromisløs head-fi kvalitet. Et par unikke høretelefoner, som giver dig det bedste fra begge verdener.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

Audeze LCD-GX – åbne Planar Magnetic head-fi høretelefoner med kompromisløs lyd til musik og gaming

 • Åben konstruktion
 • Fremragende lyd både til gaming og hi-fi musik
 • Inklusive højkvalitets gaming mikrofon
 • Eksklusiv finish i magnesium og proteinlæder
 • Nemme at drive i forhold til nogle alternativer

Audeze LCD-GX er verdens første ægte audiofile gaming høretelefoner. Her får du den samme fantastiske hi-fi lydkvalitet, som har gjort de andre eksklusive Planar Magnetic modeller fra Audeze kendt over hele verden. Forskellen er bare, at du her også får en højkvalitets mikrofon, som på et øjeblik forvandler dine head-fi høretelefoner til et fuldblods gaming headset.

Ligesom den kostbare topmodel Audeze LCD-X er Audeze LCD-GX en åben konstruktion, som er tunet til en neutral og meget detaljeret lyd. Det giver dig en uovertruffen hi-fi oplevelse til musik, og ved gaming står hver eneste detalje tydeligt frem i lyden, så du præcist kan pinpointe, hvor dine modstandere befinder sig.

Den åbne konstruktion slipper lyden næsten uhindret igennem i begge retninger, hvilket er med til at give dig den suveræne lydkvalitet. Til gengæld skal du være opmærksom på, at Audeze LCD-GX ikke er optimale til brug i støjende omgivelser.

Muligheder i massevis

Audeze LCD-GX er skabt til dig, der vil nyde både musik og gaming med den højest mulige lydkvalitet uden at gå på kompromis nogen steder. Her kan du sidde i din egen verden og få det allerbedste ud af din musiksamling, især hvis du også forkæler dig selv med en god høretelefon-forstærker, som kan få alle de audiofile kvaliteter frem i lyset. Audeze LCD-GX er en 100% analog konstruktion, hvor lydkvaliteten er i førersædet frem for digitale fiksfakserier og trådløse funktioner.

Til gaming kan du udnytte det dedikerede kabel, som er udstyret med en eksklusiv retningsbestemt og støjdæmpende mikrofon, som du kan placere præcist hvor du ønsker i forhold til din mund. Her får du krystalklar kommunikation med dine medspillere, samtidig med at spillyden fylder dine øregange i suveræn kvalitet. På selve kablet finder du også en lettilgængelig mute-knap, så du nemt kan slukke for mikrofonen.

I kraft af den neutrale lydkarakter og mulighed for kommunikation med dine omgivelser kan Audeze LCD-GX også være et særdeles interessant valg, hvis du arbejder med professionel lydproduktion.

Audeze LCD-GX fås i sort finish. 

Audeze LCD-GX – bygget til lydkvalitet og komfort

Planar Magnetic driverne i Audeze LCD-GX er hele 106 mm i diameter, og de er bestykket med en stribe af de samme unikke og audiofile teknologier, som du finder på de kostbare head-fi modeller fra Audeze, herunder Fluxor Neodym magnetsystem og Uniforce membraner.

I det patenterede Audeze Fluxor magnetsystem løber det magnetiske felt diagonalt i den enkelte magnet i stedet for på langs som normalt. Ved at montere disse unikke magneter parvist kan man koncentrere magnetfeltet ind mod membransiden, hvor det skal virke. På den måde kan hele magnetsystemet gøres mindre og lettere og stadig beholde samme styrke. Til stor gavn for både design og lydkvalitet. 

Ørekopperne er eksklusivt bygget i superlet magnesium, og de store ørepuder er udført i memoryskum polstret med silkeblødt kunstlæder. Den brede fleksible hovedbøjle er super komfortabel, og vægten på 460 gram er stadig i den lave ende for en planar-konstruktion af denne størrelse, så du kan lytte i timevis uden at blive træt.

Audeze Planar Magnetic – store drivere med stor lyd

Audeze er kendt verden over for deres Planar Magnetic høretelefoner, som er et meget spændende alternativ til de dynamiske konstruktioner, du ser fra de fleste andre producenter. I en Planar Magnetic driver er det traditionelle system med membran og svingspole erstattet af en utrolig tynd folie, hvor musiksignalet løber igennem en pådampet metal-leder, der dækker hele arealet.

Et par Audeze høretelefoner spiller forbløffende godt på en almindelig højkvalitets forstærkerudgang, men de fortjener stadig en rigtig høretelefon-forstærker for at yde deres allerbedste. Så vil du til gengæld hurtigt opdage, hvorfor de har vundet hjerterne hos tusindvis af head-fi entusiaster over hele kloden.

Uanset genre og lydtryk er lyden fra et par Audeze Planar Magnetic høretelefoner altid imponerende hurtig og præcis, med masser af detaljer og en dyb og kontrolleret basgengivelse. Nogle mener, at denne lydkarakter ligger tættere på vores måde at opleve lyd på i den virkelige verden, men det et af de spørgsmål, som entusiasterne sikkert aldrig bliver enige om. 

HiFi Klubbens
Ekspertvurdering

Fordele

 • Åben konstruktion
 • Fremragende lyd både til gaming og hi-fi musik
 • Kabel med højkvalitets gaming mikrofon medfølger
 • 106 mm Planar Magnetic drivere med Fluxor magnetsystem
 • Nemme at drive i forhold til nogle alternativer
 • Eksklusiv finish i magnesium og proteinlæder
 • Eksklusivt transportetui medfølger
 • Håndbygget på Audezes egen fabrik i USA

Begrænsninger

 • Ikke trådløs funktion
 • Relativt høj vægt
 • Meget begrænset lydisolering i forhold til omgivelser

Tilbehør til Audeze LCD-GX

Tekniske specifikationer

HøretelefontypeOver-ear, Head-Fi, Gaming headset
Aktiv støjreduceringNej
Frekvensområde10-50.000 Hz
Følsomhed100 dB
MikrofonJa
Akustisk konstruktionÅben
Impedans passiv20 ohm
BluetoothNej

Anbefalede produkter

LCD-X
Head-fi høretelefoner
9.236,39 kr. / 9.990,- / Stk