Gå til indhold

Spilverdenen udvikler sig i hastig fart og spillene bliver mere og mere avancerede med fantastisk grafik og imponerende lydkvalitet, endda i ægte surround! Det tager vi nu for alvor til os i Hi-Fi Klubben.

I Hi-Fi Klubben elsker vi lyd – god lyd vel at mærke! Og vi mener at lyden er helt afgørende for oplevelsen uanset om det er musik, film eller spil. Gaming har hidtil kun været til stede i Hi-Fi Klubben sporadisk, men nu har vi endelig taget skridtet, så du kan gå ind i alle vores butikker og høre hvordan et PS4-spil lyder på et fedt surround-system.

Vi udvider løbende vores spilsamling, så du kan få den fulde oplevelse af spillyd fra bilspil, til first person shooter til RPG og adventure. I mellemtiden er du altid velkommen til at tage dit yndlingsspil med ned i Hi-Fi Klubben, hvis du brænder for at høre det i ægte surround.

 

Vindere af Gran Turismo Sport konkurrencen 

Vinderen af vores store Gran Turismo konkurrence i uge 45 blev Peter Bielefeldt i Hi-Fi Klubben Taastrup kørt i 1:38:682! Vi siger mange gange tillykke med den fine nye gaming hjemmebiograf!

Vinderne af Steeseries gaming-headset bliver kontaktet direkte af den lokale butik - også et stort tillykke til alle de dygtige racerkørere.

Gaming med lyd i verdensklasse

Som nævnt, og som mange gamere allerede ved, er lyden på spil i dag helt på højde med de største Hollywood-film. Det betyder dermed også, at du kan få de samme fantastiske lydoplevelser med gaming, som du kan med en god film. Det afgørende er, at du prioriterer lyden i stedet for at nøjes med lyden fra din fladskærm.

Nogle gange kræver det blot et kabel for at få lyden over på anlægget, andre gange kan det være nødvendigt, at investere i en soundbar eller et par aktive højttalere. Hvis du vil helt til den syvende gaming-himmel, kan den helt store hjemmebiograf-løsning være vejen frem.

Se et par af vores gamer-setups her.

 

Gaming med headsets

Det er ikke altid, at gaming skal involvere hele hjemmet, og måske ønsker du også at lukke mere af for omverdenen. Dette kan være relevant både for dig, der gamer på PC, og for dig der gamer på konsol. Uanset om du er til det ene eller det andet, så har vi gaming-headsets der kan opfylde dit behov.

Se vores vores sortiment af gaming-headsets her.

 

Du vil også opleve, at vi fremover kommer til at tage flere gaming-produkter ind i Hi-Fi Klubben, så du vil kunne få gaming-lyd i topklasse.

 

Vi bruger småkager, aka cookies (informationskapsler), så du bl.a. kan bruge vores netbutik. Vi bruger dem også til at finde ud af, hvordan vores netsider bliver brugt, så vi hele tiden kan forbedre os, selvfølgelig imens vi lytter til vores favoritmusik. Ved at fortsætte accepterer du alt dette. Læs mere om cookies her