Gå til indhold

Stor lyd
giver bedre gaming

Gaming-universet udvider sig i rasende fart, og både spil og konsoller bliver hele tiden mere og mere avancerede med fantastisk højopløst grafik og 3D-surroundlyd, der kan matche de største biograffilm. Find dit perfekte setup i HiFi Klubben!

Vi elsker lyd i HiFi Klubben – god lyd vel at mærke. Lyden er nemlig helt afgørende for oplevelsen, uanset om det handler om musik, film eller spil. Gaming bliver meget mere spændende med ordentlig lyd, og du skylder næsten dig selv at opleve forskellen.

Gaming med lyd i
verdensklasse

Hvis du er gamer, så ved du måske allerede, at den bedste spillyd i dag er helt på højde med de største Hollywood-film. Det betyder, at du kan få de samme fantastiske lydoplevelser med gaming, som du kan med en god film. Men det skal gøres ordentligt, og du får ikke ret meget gåsehud fra den lyd, der kommer ud af de indbyggede højtalere i din fladskærm.

Har du allerede et anlæg, kan du nogle gange klare dig med bare at trække et kabel fra TV’et over til anlægget. Du kan også komme et pænt stykke vej med en god TV-soundbar eller et sæt aktive højtalere. Men du får langt den fedeste gaming-oplevelse med en ægte surround-hjemmebiograf, både med og uden Dolby Atmos. Den gode nyhed er, at du sagtens kan få sådan en til fornuftige penge – også i høj kvalitet. Du får samtidig den fulde lydoplevelse med i købet, når du ser film.

HDMI 2.1
hvorfor er det så vigtigt?

Hvis du vil bruge din hjemmebiograf til gaming, er det en rigtig god idé at gå efter en surround-receiver med HDMI 2.1. Så kan du nemlig udnytte en stribe nye tekniske landvindinger, som løfter din spiloplevelse op på et helt nyt niveau, uanset om du spiller fra PlayStation eller Xbox. Med HDMI 2.1 kan du for eksempel udnytte 8K-opløsning, så du er klar til fremtidens fabelagtige billedkvalitet.

Andre nye finesser er 4K/120Hz understøttelse, ALLM (Auto Low Latency Mode), QFT (Quick Frame Transport) og VRR (Variable Refresh Rate). Altsammen teknologier skabt til at give dig knivskarpe, flydende billeder og perfekt synkronisering mellem lyd og billede ved gaming. Via eARC kan du føre lydsignalet – inklusive Dolby Atmos – retur fra dit TV via HDMI-kablet, så du også kan få den allerbedste lydoplevelse fra Netflix og alle de andre højopløste videotjenester på nettet.

Gaming
med headset

Et gaming headset giver dig fed lyd til gaming og isolerer dig samtidig fra dine omgivelser. Så kan du fokusere på dit spil og holde kontakt med dine teammates over mikrofonen. Der findes gaming headsets til både PlayStation, Xbox og PC, og du kan få dem trådløse, med surround (inkl. Virtual Dolby Atmos), med ANC og med masser af andre fede funktioner. Nogle gaming headset er bygget som seriøse hi-fi-høretelefoner, blot med gaming-funktionerne tilføjet. På den måde får du fantastisk lyd både til spil og til musik. Lækkert.

Kom ind i HiFi Klubben og oplev, hvor fedt gaming kan lyde i dag. Stor lyd – bedre gaming!

Sådan får du
biograf
hjemme i stuen

Vil du gerne vide mere om hjemmebio? Se her, hvor nemt du kan få meget bedre lyd til dit TV. Der er masser af lækre løsninger at vælge imellem, både til små og store behov. Husk: Lyden er den halve oplevelse!
Læs mere her