Gå til indhold

HEGELMohicanCD-afspiller

Vil du have det absolut bedste ud af din højtelskede musiksamling? Her er CD-afspilleren, du aldrig behøver at udskifte igen!

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Læs mere:

Beskrivelse

Hegel The Mohican – den definitive CD-afspiller

The Mohican er en kompromisløs CD-afspiller, som vil give dig uforglemmelige musikalske oplevelser fra din elskede CD-samling. Hvis du foretrækker at afspille din musik fra disk og vil have det så godt som muligt, vil The Mohican sandsynligvis blive din sidste CD-afspiller. Deraf navnet – den sidste og mest legendariske af sin art.

I modsætning til mange andre af dagens high-end CD-afspillere er The Mohican kun lavet til CD-afspilning. Ikke SACD, DVD, MP3 eller andre formater og funktioner, som komplicerer opbygningen og derfor i sidste ende fjerner fokus på den optimale CD-lyd. Alle Hegels ressourcer er sat ind på dette ene formål, og det vil du kunne høre, når den silkebløde og naturlige lyd flyder ud af dine højtalere.

Glem alt om specifikationer – de er gode nok, som Rolls-Royce plejede at sige før i tiden. Lad i stedet dine ører fortælle dig om den fabelagtige omhu, Hegel har lagt i at skabe den ultimative CD-afspiller. Så vil du indse, hvor enestående The Mohican er.

The Mohican fås i sølv og sort finish (aluminium).

Tekniske specifikationer

Signal/støjforhold-145 dB

Tilbehør til HEGEL Mohican