Gå til indhold
Er kun det bedste godt nok? Hegels topforstærker er svaret på dine hedeste musikalske drømme!
stk77.999,-
Forventes på lager 23. juni 2023
 Opleves i
PriceRunner

Læs mere:

Beskrivelse

Hegel H590 – tung og kompromisløs analog high-end stereoforstærker med digitale kvaliteter

H590 er en ekstremt tung og kompromisløs 2 x 301 watt analog Dual Mono stereoforstærker, som kan drive selv de mest strømkrævende high-end højtalere med total kontrol. Her får du alle kvaliteterne fra Hegel-universet med massiv råstyrke bagved. Resultatet er et kæmpestort lydbillede med en overflod af dynamik og detaljer, kombineret med en enestående naturlighed og musikalitet.

H590 er et perfekt forstærkermatch til store high-end gulvhøjtalere, for eksempel 800-serien fra Bowers & Wilkins og EPICON-serien fra DALI. Med dette kraftværk kan du vride alle lækkerierne ud af både indspilninger og højtalere, og hver eneste musiklytning bliver til en sublim oplevelse, der vil kalde gåsehuden frem igen og igen.

Uanset om du spiller din musik fra vinyl, CD eller streaming, kan H590 give dig en optimal løsning. Ud over den overdådige analoge forstærkerdel får du nemlig også digitale indgange og indbygget netværk med streaming. Den solide aluminiumsfront rummer kun Hegel-logoet, to knapper og et enkelt display. Selvsikkert og underspillet, præcis som et isbjerg med det hele gemt under overfladen.

Suveræn lyd fra alle dine digitale lydkilder og computer

H590 har digital audio-ind både via coaxial, optisk og USB. Dermed kan du udnytte den som en fremragende D/A-konverter (DAC) til alle dine digitale lydkilder, f.eks. CD-afspiller eller en trådløs musikstreamer (Bluesound, HEOS, Sonos eller andre). Via USB-B indgangen kan du også bruge H590 til krystalklar digital afspilning af din musiksamling fra PC/Mac, inklusive DSD/SACD og højopløste musikfiler helt op til 32-bit/384kHz.

Du får indbygget netværksfunktion med Spotify Connect og Hegels egen audiofile implementering af Apple AirPlay 2, som er langt mere seriøst udført end det simple chipsæt, du finder i de fleste andre AirPlay 2-produkter. Med de audiofile streamingtjenester TIDAL HiFi og Roon kan du også via din computer udnytte MQA-formatet, som giver dig ægte 24-bit kvalitet fra et hastigt voksende antal musiktitler. HD-lyd formidlet via en Hegel-forstærker giver dig en helt enestående musikoplevelse, som kombinerer alt det bedste fra både det nye og det traditionelle hi-fi-univers.

Smart TV-lyd via din eksisterende TV-fjernbetjening

Hegel-ingeniørerne har begået en lille genistreg, som gør H190 rigtig smart til TV-lyd, selvom den ikke har HDMI-indgang. Du tilslutter bare TV-lyden via den optiske indgang og ”fortæller” forstærkeren én gang for alle, hvilket mærke TV du har. Herefter tænder forstærkeren automatisk på TV-indgangen, når du trykker på lydstyrkeknappen på TV-fjernbetjeningen, og du kan skrue op og ned herfra. Smart.

Via forstærkerens menu kan du også indstille lydstyrken ved opstart samt maksimal lydstyrke ved brug, f.eks. som børnesikring. Vær opmærksom på, at disse funktioner er kommet til via en update i 2023, og du skal downloade og installere den nye firmware for at aktivere dem. Funktionen til TV-lyd fungerer med de fleste nyere modeller fra Samsung, Sony, LG, Philips, Apple TV m.fl. Du kan finde mere info på Hegels hjemmeside.

H590 fås i sort aluminiumsfinish. Systemfjernbetjening medfølger.

Flere billeder af HEGEL H590

HEGEL H590 Integreret forstærker

Highlights

 • Ekstremt tungt og stabilt opbygget
 • Kan problemfrit drive selv de mest strømkrævende højtalere
 • Både analoge og digitale indgange
 • Spotify Connect og audiofil AirPlay 2 implementering
 • Understøtter MQA og DSD/SACD

HiFi-Klubbens
Ekspertvurdering

 • Ekstremt tungt og stabilt opbygget
 • Kan drive selv de mest strømkrævende højtalere med total kontrol
 • Dual Mono konstruktion
 • Både analoge og digitale indgange
 • Indbygget netværksfunktion med Spotify Connect og audiofil AirPlay 2 implementering
 • Understøtter MQA og DSD/SACD
 • Audiofil USB-indgang til Mac/PC
 • Både variabel og fast Pre-Out (f.eks. til høretelefon-forstærker)
 • Kan bruges som L/R-frontforstærker i et surround-system (valgfri fast/variabel på indgange)
 • Fjernbetjening i metal

Videoer om HEGEL H590

Tekniske specifikationer

Udgangseffekt 8 ohm301 watt
Forvrængning (THD)0,005%
Signal/støjforhold100 dB
Dæmpningsfaktor4000
ForstærkerteknologiAnalog

Anmeldelser


5.0
4 anmeldelser
5
4
4
0
3
0
2
0
1
0
Richard
Sverige
4/6/2023
Richard
Sverige
Knut
Norge
3/26/2023

En forrygende forstærker med en fantastisk DAC (som nok er den halve pris værd). Indbygget streamer, der er helt ok, forudsat at du bruger Spotify / Tidal el.

Knut
Norge
Nicolai
Norge
3/9/2023
Nicolai
Norge
Helge
Norge
3/8/2023

Min nye H590 er den eneste integrerede DAC/forstærker m.m. jeg har brug for. Et kraftcenter, der styrer højttalerne ned til mindste detalje. Med enorm åbenhed og nuancer, jeg aldrig har hørt før i lyden på tværs af spektret. Det opleves meget musikalsk og engagerende og med stor "ro" i lydbilledet (forudsat god digital lydkilde. (Bemærk: En "overkommelig" pc osv. vil sandsynligvis ikke være i stand til at køre stabilt digitalt!). Meget tilfreds.

Helge
Norge

Tilbehør til HEGEL H590

HEGEL RC10 Fjernbetjening
Fjernbetjening
249,- / stk
4

Anbefalede produkter

NAD C 3050 Integreret forstærker
Integreret forstærker
10.999,- / stk
HEGEL H390 Integreret forstærker
Integreret forstærker
46.999,- / stk
6